Syn mi dal ránu do obličeje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4019
19.8.19 22:38
@Anonymní píše:
A myslíte, že bez té agrese by to
nefungovalo takhle dobře, že by děti nebyly spořádané? Zajímá mě to, jestli to je u vás opravdu prospěšné?

Jakou agresi máte na mysli? 8o tata mi snad vlepil dvakrát za zivot, mamka vychovnou občas dala, ale zaslouženě. Jsme se rvali jako koně se sourozenci. :lol: a pristupovali k tomu ve chvili, kdy už jsme byli moc rozjaření a vyloženě sr*li na slovní domluvu. Jak byste se zachovala vy, když něco stokrát řeknete a dítě vás má někde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 22:39
@LuciferkaH píše:
Teda já zírám 8o vážně vám přijde v pořádku, že syn vrazí mámě facku? Zakladatelka psala, že za celý život dostal výjimečně. Takže předpokládám, že prp to měla asi vážný důvod. Zakladatelko, můžeš napsat co se konkrétně stalo? Jako sama neuznávám fyzické tresty jako takové, ale někdy opravdu může být situace, kdy domluva prostě nefunguje. Ale aby 14letý cucák vrazil facku mámě, to je fakt přes čáru. Pak se můžeme divit, jak to v naší společnosti vypadá :zed:

To nikomu v pořádku nepřijde, syn musí mít problémy a velké. To přeci neexistuje, aby dítě udeřilo rodiče.

• Citovat
  • Upravit
14188
19.8.19 22:40

Zakladatelko a jak na situaci reagoval otec syna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 22:42
@Amelie30 píše:
Jakou agresi máte na mysli? 8o tata mi snad vlepil dvakrát za zivot, mamka vychovnou občas dala, ale zaslouženě. Jsme se rvali jako koně se sourozenci. :lol: a pristupovali k tomu ve chvili, kdy už jsme byli moc rozjaření a vyloženě sr*li na slovní domluvu. Jak byste se zachovala vy, když něco stokrát řeknete a dítě vás má někde?

Nevím asi bych utekla :oops: neříkala jsem nikdy věci 100 x :oops: to muselo být o nervy. Jinak mi prostě odešli domů nebo se věc zabavila, zamkla nebo se činnost překazila a bylo.

• Citovat
  • Upravit
195
19.8.19 22:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
19.8.19 22:46
@Anonymní píše:
A myslíte, že bez té agrese by to
nefungovalo takhle dobře, že by děti nebyly spořádané? Zajímá mě to, jestli to je u vás opravdu prospěšné?

jasně že to v některých rodinách funguje bez agrese, teda bez vzájemného fackování, protože oni to umí i bez toho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
19.8.19 22:50
@Anonymní píše:
@MP Krista @Popeladym no mě vyděsilo jak to gradovalo… máma synovi pohlavek, syn mámě facku a pak rada seřezat syna nebo nechat seřezat tátou tak aby to pak nepokračovalo nevím kam :oops:

Pak přijde děda a seřeže máti, máti babičku a babička pejska. A pejsek už nemá koho, tak asi zakousne sousedku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
19.8.19 22:52
@Anonymní píše:
Nevím asi bych utekla :oops: neříkala jsem nikdy věci 100 x :oops: to muselo být o nervy. Jinak mi prostě odešli domů nebo se věc zabavila, zamkla nebo se činnost překazila a bylo.

Já neříkám, ať si každý výchovává dle svého, pokud výchova funguje, proč ne. Já se pochybuji mezi problemovymi dětmi a jsou dva extrémy. Buď týrání, zanedbání nebo slunickova vychova. Jeden příklad. Jedeme autem, syn mi kope do sedačky. Rikam mu, nedelej to. Nic. Opakuju, ať to nedělá. Nic. Opakuju po třetí, že jestli nepřestane, táta zastaví a půjde pěšky. Nic. Po 4 už jsem nezopakovala. Manžel se otočil a syn dostal výchovnou. A byl klid. Stokrát taky neříkali, my, když jsme někam chtěli, tak jsme říkali jen jednou. Pokud byla odpověď ne, rozhodne jsme už nešli podruhé, jestli můžeme. V tomhle to moje děti pořád zkouší l, se přiznám, táta byl duslednejsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
19.8.19 22:54

Nečetla jsem všechny příspěvky, ale “víme” jak konkrétně byl syn od rána drzý? Já bych reagovala už na první drzost, proč, co a jak? Pokud by pokračoval, asi bych pritvrdila zákaz TV, Wi-Fi a nevim co má rad… snažila bych se to nenechat zajít až tak daleko, pro mě tedy těžko hodnotit, pubertaka nemám… :nevim: ale sáhnout na rodiče? To už je dost přes čáru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 22:57
@MP Krista píše:
Tak to je docela síla. Zřejmě ma asi volnější výchovu. Na mě by tedy vztáhlruku jen jednou. Co na to jeho tatínek? Předpokládám, ze ho zřeže. K ženě a notabene mamince si toto nesmí dovolit. Tady je třeba uplatnit pravidlo: Škoda rány, která padne vedle. Kočka taky držení mládeti včas nafackuje, aby mu určila místo v rodině.

Nezrezal ho…

• Citovat
  • Upravit
4019
19.8.19 22:58
@pistacie píše:
Nečetla jsem všechny příspěvky, ale “víme” jak konkrétně byl syn od rána drzý? Já bych reagovala už na první drzost, proč, co a jak? Pokud by pokračoval, asi bych pritvrdila zákaz TV, Wi-Fi a nevim co má rad… snažila bych se to nenechat zajít až tak daleko, pro mě tedy těžko hodnotit, pubertaka nemám… :nevim: ale sáhnout na rodiče? To už je dost přes čáru

To jo, ani nevím, jestli se zakladatelka už ozvala. Jinak znám děti, kterým můžeš zakázat cokoli a je jim to jedno. Těch je hrstka, otázkou je, jestli tam nepatří i syn zakladatelky. To jsi pak bez páky. Docela by mě ta situace zajímala konkrétněji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4019
19.8.19 23:00
@Anonymní píše:
Nezrezal ho…

Tak si s ním promluvil? Nebo ty? Omluvil se sám od sebe nebo to bylo: dokud se neomluvíš, tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5655
19.8.19 23:06
@Amelie30 píše:
To jo, ani nevím, jestli se zakladatelka už ozvala. Jinak znám děti, kterým můžeš zakázat cokoli a je jim to jedno. Těch je hrstka, otázkou je, jestli tam nepatří i syn zakladatelky. To jsi pak bez páky. Docela by mě ta situace zajímala konkrétněji.

Ano, zrovna já jsem jedno takové dítě měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.19 23:09
@wildcherry píše:
No dobre, ale pokud se choval nevhodne a jeden pohlavek mu prilitl tak co jako? Mozna to taky nebylo nejvhodnejsi, ale rozhodne nemuze zautocit na matku. Vsadim se, ze byt u toho otec, nebo nekdo jiny klidne, tak mu to svedomi nedovoli, nebo rafne takovou, ze se rychle probere.Příspěvek upraven 19.08.19 v 21:25

Před otcem by si to nedovolil.., to je pravda.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.8.19 23:24
@Popeladym
@LuciferkaH píše:
Teda já zírám 8o vážně vám přijde v pořádku, že syn vrazí mámě facku? Zakladatelka psala, že za celý život dostal výjimečně. Takže předpokládám, že prp to měla asi vážný důvod. Zakladatelko, můžeš napsat co se konkrétně stalo? Jako sama neuznávám fyzické tresty jako takové, ale někdy opravdu může být situace, kdy domluva prostě nefunguje. Ale aby 14letý cucák vrazil facku mámě, to je fakt přes čáru. Pak se můžeme divit, jak to v naší společnosti vypadá :zed:

Měl celý den drze kecy, ignoroval mě, když jsem mu kázala ať vynese odpadky, tsk mi řekl, že se mu nechce a cumel do mobilu..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML