Syn mi dal ránu do obličeje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20.8.19 21:29

Těžká doba dělá dobré muže, v přepychu a hojnosti společnost degeneruje a výsledkem jsou sluníčkové bio-trio matky a děti s pěti různým pohlavím.

A někde mezi je zakladatelka, která uvolněnou výchovu ve 14ti letech už nedožene.

Zašel bych s ním k psychologovi. Kvůli terapii i kvůli jakési formě společenského trestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
20.8.19 21:30
@janat píše:
Nebudu ti to znova kopírovat ale, ať je to jakkoliv pro tebe nepřijatelné a nepochopitelné, tak právně to, fyzické násilí a tudíž postižitelné, je.
Chápu, že v našich podmínkách, kdy jsme “na tom všichni vyrostli”, je to asi překvapivé pro některé, ale je to tak.
Drahá…

ja ten tvuj okopceny citat cetla. Uvedomujes si, ze to taky napsal nekdo s vlastnim nazorem? Nebo si snad fakt myslis, ze vsichni experti maji nekde patent na Pravdu? Nemaji. Existuji i psychologove, kteri souhlasi s prilezitostnym srovnanim deti do late, takze to je o nazoru a taky se doporuceni psychologu/expertu co chvilku meni, takze ja to jako nejakou vesmirnou pravdu vytesanou do kamene nevnimam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
20.8.19 21:36
@janat píše:
Ze stránky http://stopnasilinadetech.cz/formy-nasili “Definice vybraných forem násilí:
Tělesný trest.
Tělesným trestem dítěte se rozumí každý trest, kde je použita tělesná síla způsobující bolest, či byť nepatrný dyskomfort dítěte. (6)

Prosím vás, když už citujete, tak bez hrubek, prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
20.8.19 21:37
@warita píše:
ja ten tvuj okopceny citat cetla. Uvedomujes si, ze to taky napsal nekdo s vlastnim nazorem? Nebo si snad fakt myslis, ze vsichni experti maji nekde patent na Pravdu? Nemaji. Existuji i psychologove, kteri souhlasi s prilezitostnym srovnanim deti do late, takze to je o nazoru a taky se doporuceni psychologu/expertu co chvilku meni, takze ja to jako nejakou vesmirnou pravdu vytesanou do kamene nevnimam.

To víš, že jo. On to byl tedy citát původně z trestního zákona, ale chápu, že tady na emiminu, si na nás ani nějaky blbý trestní právo nepřijde, to je jasný, my to víme lépe…
:zed:
Já ctím zásadu spoludiskutéry nikdy neurážet, ale teď si to musím fakt hodně připomínat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
20.8.19 21:43
@MP Krista píše:
Prosím vás, když už citujete, tak bez hrubek, prosím.

Když cituji, tak cituji (kopírují citovaný text). Tak hrubky těžko můžu opravovat.
Jinak je to samozřejmě poznámka zcela rekevantni k tématu, a to, že mají v textu hrubky úplně vyrovná to, že se v ČR běžně třískaji děti…
K tématu fyzického násilí na dětech jinak máš co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
20.8.19 21:44

@janat prosim te, jdi se lecit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
20.8.19 21:46

Holt ji doma málo řezali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
20.8.19 21:49

@janat Ze ty si to dostala? Jestli to s tebou takto cvaka pokazde, tak potes koste teda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
20.8.19 21:51
@warita píše:
@janat prosim te, jdi se lecit.

Když dojdou argumenty, přijdou ničím neodůvodněné urážky?
A proč bych se měla léčit? Protože tu cituji trestní zákoník, kde ty vaše “výchovný” facky nějak zapomněli vyloučit z fyzického násilí na dětech? Nebo tady máte nějaký jiný důvod pro moji léčbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
20.8.19 21:53
@janat píše:
Když dojdou argumenty, přijdou ničím neodůvodněné urážky?
A proč bych se měla léčit? Protože tu cituji trestní zákoník, kde ty vaše “výchovný” facky nějak zapomněli vyloučit z fyzického násilí na dětech? Nebo tady máte nějaký jiný důvod pro moji léčbu?

tohle pro mne neni urazka. Pusobis na mne, ze ma hodne co zpracovavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
20.8.19 21:54
@janat píše:
Když cituji, tak cituji (kopírují citovaný text). Tak hrubky těžko můžu opravovat.
Jinak je to samozřejmě poznámka zcela rekevantni k tématu, a to, že mají v textu hrubky úplně vyrovná to, že se v ČR běžně třískaji děti…
K tématu fyzického násilí na dětech jinak máš co?

Pro mě je totiž bolestivé číst text s hrubkami. A kdyby vás ( jsem ještě produkt zpátečnické doby, kdy se děti učily slušně se navzájem oslovovat ) byli kantoři za každou hrubku flákli atlasem, byl by dnes váš projev v mateřském jazyce bezpochyby o něco přijatelnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
20.8.19 21:56
@MP Krista píše:
Holt ji doma málo řezali…

Fakt ti tohle přijde vtipný?
Mně to spíš přijde jako smutný projev deprivovaného jedince. A to mi připomnělo super knihu Koukolíka Vzpoura deprivantů. Hodně poučné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
20.8.19 21:58
@MP Krista píše:
Pro mě je totiž bolestivé číst text s hrubkami. A kdyby vás ( jsem ještě produkt zpátečnické doby, kdy se děti učily slušně se navzájem oslovovat ) byli kantoři za každou hrubku flákli atlasem, byl by dnes váš projev v mateřském jazyce bezpochyby o něco přijatelnější.

Tak znovu.
Citace je citace. Tudíž doslovná, jinak to není citace daného zdroje. A hrubky versus schvalování násilí na dětech je samozřejmě zcela ekvivalentní problém k řešení…
K tématu tedy bude něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1502
20.8.19 22:00

Kdykoli jsem jako dítě dostala par facek ( dalo by se spočítat na prstech obou rukou), bylo to zcela na místě a byl to tehdy jediný způsob, jak mi dát najevo, ze končí sranda a dál už ani krok. Deprivovaná opravdu nejsem, jak vidno, naprosto to chápu a svým rodičům za to děkuji!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
20.8.19 22:03
@janat píše:
Fakt ti tohle přijde vtipný?
Mně to spíš přijde jako smutný projev deprivovaného jedince. A to mi připomnělo super knihu Koukolíka Vzpoura deprivantů. Hodně poučné.

Ja se zasmala :lol:…Si zde tou svoji urputnosti neskutecne nahravas sama.Se chovas, jak spratek, co neuzna, ze prestrelil uz davno a porad si jede svuj argument ze zakoniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí