Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@janat píše:
Samozvaný psycholog? To jsi dost odvážná. Ty víš, co jsem vystudovala, dělám, čím se léta zabývám?
Mmch spíš dle citace bych měla být samozvaný právník ty expertko
V každém případě jste, dle tohoto příspěvku například, nevychovaná. Pochybuji, že by skutečný psycholog profesionál házel tak snadno termíny jako je trauma z dětství apod. Až příliš okatě se tu těmi pseudodiagnozami oháníte. To skutečný odborník z žádné oblasti nedělá.
@Amelie30 píše:
Jako že by u toho máma třeba chytila hlavou o zeď nebo o zem? Jé, bych mohla vyprávět a hezké vyprávění by to rozhodně nebylo. Je fakt, že se pořád řeší dospělí, ale co kolikrát dokáže mládež.
No, jako ze tady porad pluje hvezda na matku za pohlavek, ze chudak dite, ale to dite co je pomalu vetsi jak matka, pokud to projde, by naopak melo problem za napadeni matky, zeny ze jo.Kdyz by to teda nekdo resil.Co si budeme povidat, velka cast chlapcu je ve 14 letech vyspela dost.
@janat píše:
Jasně, matka vrazi facku 14 letemu a ten ji vrazi zpátky… i při snížení věku trestní odpovědnosti, tak matka jednu vrazila nezletilému a on nezletilý zpět dospělému…
Fakt nevnímate ten rozdíl?
Hele-budu upřímná
nehroutím se z facky nebo pohlavku
ale je pravda, ŽE NÁSILÍ PLODÍ NÁSILÍ
a tak to prostě je..
já sama mlácená jak žito, brutálně..nástrojemi od otce, kopáním a rukama od matky..
proto si na to dávám pozor
a funguje to - Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá…
nikdy nepodceňuj žádný krok, který učiníš vůči dítěti..
@MP Krista píše:
V každém případě jste, dle tohoto příspěvku například, nevychovaná. Pochybuji, že by skutečný psycholog profesionál házel tak snadno termíny jako je trauma z dětství apod. Až příliš okatě se tu těmi pseudodiagnozami oháníte. To skutečný odborník z žádné oblasti nedělá.
A proć si to myslíte? Teda teď nemyslím to nevychovaná, to je mi jasný, nepřijímám násilí rodičů jako výchovnou normu, ale proč nejsem dle tebe psycholog profesionál? To by mě fakt zajímalo.
@Lucy75 píše:
Hele-budu upřímná
a tak to prostě je..
já sama mlácená jak žito, brutálně..nástrojemi od otce, kopáním a rukama od matky..
Je mi lito co si zazila, opravdu
.Ale sama musis uznat, ze to rozhodne nebyl vychovny pohlavek, facon atd, ale opravdu nasili.Je v tom sileny rozdil, at si tady jedna pani rika opak.
@Amelie30 píše:
@wildcherry ono by to ledacos vysvětlovalo.
U nekterych urcite ![]()
@Lucy75 to je mi líto. Tohle ale už je týrání. A nikdo z rodiny nepomohl? Že se ti takhle sešli oba rodiče ![]()
@Lucy75 píše:
Hele-budu upřímná
a tak to prostě je..
Ne, tomu proste jen nerozumíš, že je rodiče mlátili NIJAK nesouvisí s tím, že tu teď obhajují stejné násilí na svých dětech… to dá rozum, ne?
![]()
Edit
Teda sorry, vlastně nemlátili ale “udíleli výchovné pohlavky a řezance” jsem se spletla…
Příspěvek upraven 20.08.19 v 23:19
Nevychovaná jste proto, že mi například i nadále tykáte, byť jsem vám už dvakrát sdělila, ze si to nepřeji. Z tohoto faktu usuzuji, ze jste buďto v pubertalním věku a tudíž chcete provokovat nebo jste zkratka a dobře nevychovaná. Dále to není tak, ze bych nevěřila, ze jste psycholog. Mne by to ani nenapadlo. Mám přece jen nějaké životní zkušenosti a odhad na lidi a v neposlední radě také zdravý rozum.
Příspěvek upraven 20.08.19 v 23:19
@MP Krista já bych se ani nedivila, kdyby psycholog byla. Po všech zkušenostech, co mám.
@Amelie30 jéé, děkuji za milý dotaz, to se mi několik desítek let nestalo zájem o tohle
ANO, brácha utekl ve 12 k naší milované babičce a já to zvádla v 17
otec časem pobral sebereflexi, omluvil se nám, dost nám pomohl finančně, takže OK.. máti regulérní blázen.. nestýkáme se přes 20 let.. ano, bohužel, i takoví rodiče se najdou.. proto si já i brácha dáváme bacha na fyzické i jiné tresty.. děkuji ![]()