Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@janat píše:
Buď diskutuj, což znamená používat argumenty, nebo mě neoznačuj, vyměňovat si bezobsažné výkřiky nebudu.
Ale svata prostato
…
@janat O cem s tebou jeste diskutovat? Vsechny jsme se tady snazily a jedes si porad to svoje urputne presvedcovani, jaky jsme tyranky. Nevim, kdo vsechno ti to musi jeste napsat ![]()
@Amelie30 píše:
@janat dobrá a nikdy jsi neměla pocit, že tvé děti strádají citově? Že se jim dostatečně nevěnuješ? Počet dětí jsem předtím nezaznamenala.
Tak teď tomu dotazu zcela upřímně nerozumím? Jako, že když jim nedám výchovnou tak strádají citově a málo se jim věnuji? To snad ne…
@wildcherry píše:
@janat O cem s tebou jeste diskutovat? Vsechny jsme se tady snazily a jedes si porad to svoje urputne presvedcovani, jaky jsme tyranky. Nevim, kdo vsechno ti to musi jeste napsat
Tak máš pravdu, jestli děti fackuješ, tak to týrání je. Tady není o čem diskutovat, to se shodneme.
@janat píše:
Tak máš pravdu, jestli děti fackuješ, tak to týrání je. Tady není o čem diskutovat, to se shodneme.
Jdu se udat, snad ty nebohe deti dosvedci, jak jsou tyrany ![]()
Tady už některé ženy nejsou normální. Dát dítěti na zadek je týrání? Vzpamatujte se. Díky vám tu rostou rozmazleni spratci kteří nemají úctu k autoritam. A jakmile vám dítě začne zlobit a nedá se zvládnout má ADHD. A jakmile dostane poznámku je to chyba učitelky a jakmile něco někomu rozbije tak je to chudáček který v tom je nevinně. Přesně z takových děti vyrůstají grázlici. V dospělosti budou mít velký problémy. A já jsem ráda že jsem přes tu prde.. l taky dostala. A vy si dal vychovavejte svou volnou výchovou a budete se jednou divit jací lidé z vašich dětí vyrostou. Zakladatelko sem radši nepiš protože tady se musíš skoro omlouvat žes dala synovi pohlavek nejraději by byli kdybys nastavila druhou tvář ![]()
@janat píše:
Tak teď tomu dotazu zcela upřímně nerozumím? Jako, že když jim nedám výchovnou tak strádají citově a málo se jim věnuji? To snad ne…
Ne, to vůbec ne. Jen mě zajímalo, jestli jsi někdy měla pocit, že se dětem dostatečně nevěnuješ a tím strádají citově. S jednou výchovnou to nemá nic společného.
@Anonymní píše:
Tady už některé ženy nejsou normální. Dát dítěti na zadek je týrání? Vzpamatujte se. Díky vám tu rostou rozmazleni spratci kteří nemají úctu k autoritam. A jakmile vám dítě začne zlobit a nedá se zvládnout má ADHD. A jakmile dostane poznámku je to chyba učitelky a jakmile něco někomu rozbije tak je to chudáček který v tom je nevinně. Přesně z takových děti vyrůstají grázlici. V dospělosti budou mít velký problémy. A já jsem ráda že jsem přes tu prde.. l taky dostala. A vy si dal vychovavejte svou volnou výchovou a budete se jednou divit jací lidé z vašich dětí vyrostou. Zakladatelko sem radši nepiš protože tady se musíš skoro omlouvat žes dala synovi pohlavek nejraději by byli kdybys nastavila druhou tvář
Představ si, že je to fyzické násilí a tedy opravdu jedna z forem týrání…
Vy fakt tady neumíte vychovávat děti bez použití fyzického násilí???
@Amelie30 píše:
Ne, to vůbec ne. Jen mě zajímalo, jestli jsi někdy měla pocit, že se dětem dostatečně nevěnuješ a tím strádají citově. S jednou výchovnou to nemá nic společného.
Ne, to jsem opravdu neměla. S dětmi mám velmi blízký vztah, citu plný, s každým trochu jiný, ale mám děti, které jsou úžasné a ony mají úžasnou matku
(nadsázka, kdyby to potřeboval někdo vysvětlit)
@janat píše:
Představ si, že je to fyzické násilí a tedy opravdu jedna z forem týrání…
Vy fakt tady neumíte vychovávat děti bez použití fyzického násilí???
Nekdo to neumi… ![]()
@wildcherry píše:
Jdu se udat, snad ty nebohe deti dosvedci, jak jsou tyrany
Půjdeme spolu.
Akorát, že si myslím, že nám to děti nedosvědčí.
No co, nikdo není dokonalý. ![]()
@janat píše:
Ne, to jsem opravdu neměla. S dětmi mám velmi blízký vztah, citu plný, s každým trochu jiný, ale mám děti, které jsou úžasné a ony mají úžasnou matku(nadsázka, kdyby to potřeboval někdo vysvětlit)
Opravdu? V tom případě již nemám dotazů. ![]()
@_.Emilyyy píše:
Nekdo to neumi…
Ale je dobré jim aspoň říct, že to fakt není dobře a normální
byť teda mám pocit, že je to úplně marný tady ![]()
@_.Emilyyy píše:
Nekdo to neumi…
Hele Emily, ty si svoji dcerku sice nikdy nebila, ale tvá dcera byla nekolik drzá na toho tvyho kopačku a ty jsi nic neudělala..Tak si ji musel srovnat sám, když to nezvládas..Tak tady na nás nedělej, že tvavýchova je super..
@GitD píše:
Hele Emily, ty si svoji dcerku sice nikdy nebila, ale tvá dcera byla nekolik drzá na toho tvyho kopačku a ty jsi nic neudělala..Tak si ji musel srovnat sám, když to nezvládas..Tak tady na nás nedělej, že tvavýchova je super..
Už totiž pochopil, že dítě být drzé může, ale výchovná se nedává. Akorát nevím, jestli to dítě pochopilo, že by drzé být nemělo, když mu to chování bylo vlastně schváleno. ![]()