Syn mluví pouze anglicky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alriga
24.2.21 20:15
@markytka3 píše:
@Steeve0335 krasne shrnuto - cim vice prispevku, tim vice hejtu… mam to s detma obdobne, me deti taky od mala vedu ke sportu, od tri let plavou, brusli, lyzuji, drandi na kole bez kolecek (druhorozeny uz s nastupem do skolky ve dvou letech)… ted oba jsou cleny prvoligoveho klubu, proto nejaka hodka vecer v zajeti tabletu na odreagovani je v naprostem poradku… i me prichazi velmi usmevne, ze nekdo, kdo cele dny travi zde, ti tu moralizuje o tve vychove. ty jsi tu novy, ale tyhle nicky najdes napric diskusemi a vsude krakaji stejne a kdyz se nekde objevi novacek, taky zasne kolik zloby, vysmechu se mu za jeho dotaz dostane :mrgreen:… jak jsem psala vyse, ma zkusenost, nijak to nelamat pres koleno, samo se to jiste srovna… btw. tve druhe ditko je na tom s tou anglictinou stejne?
🤣 🤣 🤣
  • Citovat
  • Upravit
23983
24.2.21 20:17
@markytka3 píše:
si sedis na vedeni? ja jasne napsala, co si pod pojmem „srozumitelne“ se vyjadrovat u rocniho ditete predstavuji.. chtela jsi me zas zesmesnit, akorat ukazujes, jak nerozumis psanemu textu (poradim ti, je to ve tretim radku) :mavam: btw. kde tvuj mozecek vycetl, ze si myslim, ze mam superextra nadane dite?… stejne jako steeve, uz se k tematu vyjadrovat nebudu, ocividne sem naletly matky, co misto vychovy svych deti se vyzivaji v urazkach a hejtovani, mozna kdyby ji misto casu zde, venovala svemu prckovi, tak se nebudes divit, ze nektere rocni dite umi i vice nez jen brrm :mavam:

Mé čtyřleté dítě je ještě v práci, řídí svou dopravní firmu, jeho osobní šofér ho doveze až kolem 22. hodiny, takže mám dostatek volného času… Už jsem od rána uvařila, vyprala, vyžehlila ponožky a umyla 2 okna… Zítra jdu ke kadeřnici, na pedikůru a manikůru a koupit si Louis Vitton kabelku, na kterou mi mé zlaté dítě dalo peníze k narozeninám… Pak svému miláčkovi uvařím krupicovou kaši s čerstvě pomletými kakaovými boby, kterou zbožňuje a vyžehlím mu oblek… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.2.21 20:18
@markytka3 píše:
si sedis na vedeni? ja jasne napsala, co si pod pojmem „srozumitelne“ se vyjadrovat u rocniho ditete predstavuji.. chtela jsi me zas zesmesnit, akorat ukazujes, jak nerozumis psanemu textu (poradim ti, je to ve tretim radku) :mavam: btw. kde tvuj mozecek vycetl, ze si myslim, ze mam superextra nadane dite?… stejne jako steeve, uz se k tematu vyjadrovat nebudu, ocividne sem naletly matky, co misto vychovy svych deti se vyzivaji v urazkach a hejtovani, mozna kdyby ji misto casu zde, venovala svemu prckovi, tak se nebudes divit, ze nektere rocni dite umi i vice nez jen brrm :mavam:

Hlavně jestli se mu věnuješ ty, s 5,5 tisícema příspěvků :mrgreen: Ano, bude super, když uz se k tomuto tématu nebudeš vyjadřovat.
Jinak Markytko, on nemá nikdo moc náladu, ti něco vysvětlovat a hádat se s tebou. Očividně máš svoji pravdu a přes to prostě vlak nejede :lol: Kdybys měla chlapa, kterej by tě aspoň trochu korigoval, možná bys nebyla tak frustrovaná a naopak by ses trošku uvolnila :hug: Jsi uhádaná 🐓 která prostě za každou cenu má a musí mít pravdu 8o Takhle tě vidim já :roll:

• Citovat
  • Upravit
23983
24.2.21 20:20
@markytka3 píše:
@Steeve0335 krasne shrnuto - cim vice prispevku, tim vice hejtu… mam to s detma obdobne, me deti taky od mala vedu ke sportu, od tri let plavou, brusli, lyzuji, drandi na kole bez kolecek (druhorozeny uz s nastupem do skolky ve dvou letech)… ted oba jsou cleny prvoligoveho klubu, proto nejaka hodka vecer v zajeti tabletu na odreagovani je v naprostem poradku… i me prichazi velmi usmevne, ze nekdo, kdo cele dny travi zde, ti tu moralizuje o tve vychove. ty jsi tu novy, ale tyhle nicky najdes napric diskusemi a vsude krakaji stejne a kdyz se nekde objevi novacek, taky zasne kolik zloby, vysmechu se mu za jeho dotaz dostane :mrgreen:… jak jsem psala vyse, ma zkusenost, nijak to nelamat pres koleno, samo se to jiste srovna… btw. tve druhe ditko je na tom s tou anglictinou stejne?

Ani nevíš, jak tě chápu… Lidi jsou zlí a závistiví… Jak mě pomlouvali, když můj synek ve třech letech hrál Hamleta v opeře v Sydney… A těch keců, když jsem lidem prozradila, že si ve 3,5 letech udělal pilotní průkaz na ultrelaity… :roll: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
24.2.21 20:26
@bse.pedro píše:
Ani nevíš, jak tě chápu… Lidi jsou zlí a závistiví… Jak mě pomlouvali, když můj synek ve třech letech hrál Hamleta v opeře v Sydney… A těch keců, když jsem lidem prozradila, že si ve 3,5 letech udělal pilotní průkaz na ultrelaity… :roll: 8)

Naše Annabelle Kunhuta Nadine dala tedy přednost angažmá v Carnegie Hall. Přece jen, Sydney je poněkud… řekněme provinční, že?

• Citovat
  • Upravit
23983
24.2.21 20:35
@Alriga píše:
Naše Annabelle Kunhuta Nadine dala tedy přednost angažmá v Carnegie Hall. Přece jen, Sydney je poněkud… řekněme provinční, že?

Já svého synka do jeho cca 2,5 roku, než založil vlastní firmu, vedla ke skromnosti a aby s jakoukoliv kariérou, včetně herecké, nepospíchal, jak se říká „nepřepálil start“ páč rychlý vzestup může znamenat i rychlý pád a raději začátek v malé provinční opeře než protekční začátky ve velkých sálech a v případě neúspěchu o to větší zklamání a… ani se mi nechce domýšlet… :roll: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
24.2.21 20:44
@bse.pedro píše:
Já svého synka do jeho cca 2,5 roku, než založil vlastní firmu, vedla ke skromnosti a aby s jakoukoliv kariérou, včetně herecké, nepospíchal, jak se říká „nepřepálil start“ páč rychlý vzestup může znamenat i rychlý pád a raději začátek v malé provinční opeře než protekční začátky ve velkých sálech a v případě neúspěchu o to větší zklamání a… ani se mi nechce domýšlet… :roll: :nevim: 8)

Cha. Jaká protekce? Těch pár drobných věnovaných na kompletní rekonstrukci potahů sedadel? To snad nemyslíš vážně!? Nadine žádnou protekce nikdy nepotřebovala. Kromě toho, do biznisu bychom ji v životě nepustili, stačí, že si maže ruce manžel… Divím se ti, že máš tu potřebu a to srdce.. Máte to asi holt zapotřebí, no, chudak dítě. :roll:

• Citovat
  • Upravit
13197
24.2.21 20:49
@Anonymní píše:
Hlavně jestli se mu věnuješ ty, s 5,5 tisícema příspěvků :mrgreen: Ano, bude super, když uz se k tomuto tématu nebudeš vyjadřovat.
Jinak Markytko, on nemá nikdo moc náladu, ti něco vysvětlovat a hádat se s tebou. Očividně máš svoji pravdu a přes to prostě vlak nejede :lol: Kdybys měla chlapa, kterej by tě aspoň trochu korigoval, možná bys nebyla tak frustrovaná a naopak by ses trošku uvolnila :hug: Jsi uhádaná 🐓 která prostě za každou cenu má a musí mít pravdu 8o Takhle tě vidim já :roll:

no ja je mam za 12 let pusobeni zde :mavam: to tu maji nektere za pul roku :mrgreen: ale to ti asi nedochazi, ze… ja nemusim mit pravdu, jen zasnu, ze vam prijde normalni urazet a navazet se do nekoho na zaklade polozeneho dotazu… zakladatel polozil dotaz, a podivej se, kolik urazek a zesmesneni se mu dostalo… to ti fakt prijde v poradku? ja se mu jen napsala, jak to bylo u nas a vrhly jste se na me… v mych ocich ubohost, pro nekoho ocividne bezny zpusob komunikovani :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.2.21 20:50
@Steeve0335 píše:
Děkuji všem, kteří mi napsali rozumné odpovědi. Velmi si vážím každého normálního názoru, byť se zde vyskytují minoritně. K jízlivým poznámkám a urážlivým příspěvkům se vyjadřovat nebudu. Ačkoli není mou povinností se zde ospravedlňovat, napíši ještě pár vět. Synovi se věnujeme, zejména ho vedeme k pohybovým aktivitám. To že ve večerních hodinách, když se díváme na zprávy, mu nezakazujeme tablet, mi nepřijde nevýchovné. Je zajímavé, že nejvíce z nevěnování se synovi mne obviňovali přispěvatelé s desítkami tisíc příspěvků, aneb kdybyste zde méně psali nesmyslů, mohli byste se věnovat svým dětem alespoň tolik, jako já. Dále pak bych rád vivrátil názor, že jsem troll. Jsem otec dvou dětí a máme úplnou rodinu založenou na křesťanských hodnotách, čímž vyvracím názory o labilní samoživitelce. Já vydržím dost a z haterů si nic nedělám, ale uvědomte si, prosím, že podobnými ošklivými komentáři můžete zkazit den a náladu mnohým matkám, které přišly pouze pro radu. Je to můj poslední příspěvek k tomuto tématu. PS: abyste se nenudily, napsal jsem v příspěvku pravopisnou chybu. Tak ji najděte, šup šup… komentovat a nadávat :)))Příspěvek upraven 24.02.21 v 19:40

V tomhle věku moje dítě tablet nemělo a holt jsme si jako rodiče na něj museli najít čas. Když se chce, tak to jde. A nijak se to nevylučuje s velkým množstvím příspěvků. Moje dítě už je dostatečně velké na to, aby mohlo být bez rodičů za zadkem a ti tak mají čas na své aktivity (i bez zabavování dítěte tabletem).

• Citovat
  • Upravit
13197
24.2.21 20:52
@lucenka píše:
V tomhle věku moje dítě tablet nemělo a holt jsme si jako rodiče na něj museli najít čas. Když se chce, tak to jde. A nijak se to nevylučuje s velkým množstvím příspěvků. Moje dítě už je dostatečně velké na to, aby mohlo být bez rodičů za zadkem a ti tak mají čas na své aktivity (i bez zabavování dítěte tabletem).

no hlavne ze jinde pises, ze ho ani v 10ti letech nenechas chvili samotneho doma :mrgreen: :mrgreen: ze my, co nechavame deti samotne, jsme neschopne si najit hlidani :mrgreen:… kdyz neni za zadkem tobe, tak je pribuzenstvu… si nevidis zas luceno do pusy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.2.21 20:52
@markytka3 píše:

Tak sis hezky zvedla sebevědomí, jak jsi dokonalá matka a máš dokonalé děti :palec: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
24.2.21 20:57
@markytka3 píše:
no hlavne ze jinde pises, ze ho ani v 10ti letech nenechas chvili samotneho doma :mrgreen: :mrgreen: ze my, co nechavame deti samotne, jsme neschopne si najit hlidani :mrgreen:… kdyz neni za zadkem tobe, tak je pribuzenstvu… si nevidis zas luceno do pusy…

Zase si něco taháš z prstu? Protože o tom, že s bych samotné dítě v 10 letech nepíšu :nevim: a ne nemá za zadkem ani příbuzenstvo. Koukám, že tě ještě nepřešlo domýšlení si nesmyslných příběhů o mé rodině :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13197
24.2.21 20:58

@Alriga @bse.pedro … nezapomente se poplacat po ramenou, jak jste mi to natreli svymi radoby vtipnymi komentari… :mrgreen: nechapu, proc mate potrebu zesmesnovat me dite… predcili jste i tu nejvetsi zivotni luzu, je mi z vas :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
24.2.21 21:00
@markytka3 píše:
zasnu, ze vam prijde normalni urazet a navazet se do nekoho na zaklade polozeneho dotazu… zakladatel polozil dotaz, a podivej se, kolik urazek a zesmesneni se mu dostalo… to ti fakt prijde v poradku?

Tak jen náhodně jeden z první strany výsledků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
24.2.21 21:05
@Alriga píše:
Cha. Jaká protekce? Těch pár drobných věnovaných na kompletní rekonstrukci potahů sedadel? To snad nemyslíš vážně!? Nadine žádnou protekce nikdy nepotřebovala. Kromě toho, do biznisu bychom ji v životě nepustili, stačí, že si maže ruce manžel… Divím se ti, že máš tu potřebu a to srdce.. Máte to asi holt zapotřebí, no, chudak dítě. :roll:

Hele, to je těžký. Vono nekdo tu praci delat musí, zejo. A vytvaret ta mista pro otce, co zivej rodiny… A zase, kdyz si batole na učící hrnecek vydela samo, váží si ho uplne jinak, než ti haranti, co dostanou, na co pomyslej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí