Syn mluví pouze anglicky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10994
23.2.21 23:53
@markytka3 píše:
proc? lezim v betli a bavim se moralistkami :mrgreen: a ty jsi vynervovana, ze preskakujes ve vetach carky? :mrgreen:

Popravdě raději se budu cítit jako moralistka, než jako někdo, kdo si myslí, že ví a přitom neví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
23.2.21 23:54
@Trojlístek píše:
Evidentně jsi toho názoru pouze ty. O trapnosti bych pomlčela. Ta z tebe přímo vychází.

no me je ale tvuj nazor u zadele, ja jen napsala, jake zkusenosti ja mam se svym prvorozenym, vubec nechapu, proc jsi na me utocne reagovala? to vzdy takhle utocne vyskakujes, kdyz ti nekdo napise svoji zkusenost? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.2.21 23:56
@markytka3 píše:
ale ja to beru jako opakovani :mrgreen: mamiii, muzu uz tablet? mamiii, kdy uz mohu na tablet? mamiii, proc nemuzu na tablet? :mrgreen:Příspěvek upraven 23.02.21 v 23:49

Ale napsala jsi to jinak. I tak bych tohle chování nenazvala mantrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
23.2.21 23:56
@markytka3 píše:
proc? lezim v betli a bavim se moralistkami :mrgreen: a ty jsi vynervovana, ze preskakujes ve vetach carky? :mrgreen:

Ty jsi pomátená celkově. A to, že já někde občas zapomenu čárku, je maličkost. Přečti si po sobě příspěvky a pak někoho poučuj :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10994
23.2.21 23:57
@Popeladym píše:
BO i Mi, se používá. Opravdu tady všichni nepíšou spisovně. To je už zbytečné rýpnutí.

Tak to netuším, jednu dobu to BO byla velká móda. Pak lidi zjistili, že jsou trapni. A ti co to ještě nezjistili, tak užívají dosud. Asi jim jejich trapnost nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
23.2.21 23:57
@Trojlístek píše:
Popravdě raději se budu cítit jako moralistka, než jako někdo, kdo si myslí, že ví a přitom neví…

a jak ty vis, ze to, co vis ty, je spravne? ja uznavam i nazory, se kterymi se neztotoznuji… clovek tu napise nazor, ktery nejde s davem a hned se tu sebehnou stekny, ktere se do toho pusti… jak jsem ted docetla, tak i autor se podivoval, nad chovanim uzivatelek, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10994
23.2.21 23:59
@markytka3 píše:
no me je ale tvuj nazor u zadele, ja jen napsala, jake zkusenosti ja mam se svym prvorozenym, vubec nechapu, proc jsi na me utocne reagovala? to vzdy takhle utocne vyskakujes, kdyz ti nekdo napise svoji zkusenost? :mrgreen:

Srovnávat nesrovnatelné. Ale asi za to nemůžeš. Asi máš fakt nějakou chybu při příjmu informací, to jsi tady předvedla několikrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10994
24.2.21 00:00
@markytka3 píše:
a jak ty vis, ze to, co vis ty, je spravne? ja uznavam i nazory, se kterymi se neztotoznuji… clovek tu napise nazor, ktery nejde s davem a hned se tu sebehnou stekny, ktere se do toho pusti… jak jsem ted docetla, tak i autor se podivoval, nad chovanim uzivatelek, :mrgreen:

Jsem sama se sebou naprosto klidná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
24.2.21 00:01
@Russet píše:
Ale napsala jsi to jinak. I tak bych tohle chování nenazvala mantrou.

to je otazka nazoru, navic to bylo mysleno
vicemene hyberbolou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
24.2.21 00:02
@Trojlístek píše:
Tak to netuším, jednu dobu to BO byla velká móda. Pak lidi zjistili, že jsou trapni. A ti co to ještě nezjistili, tak užívají dosud. Asi jim jejich trapnost nevadí.

moda :zed: :mrgreen: ty jsi asi v zivote nebyla ve slezsku, ze :mrgreen: trapni jsou lide, co nemaji moc rozhled a rozdavaji moudra

Příspěvek upraven 24.02.21 v 00:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
24.2.21 00:03
@Trojlístek píše:

BO se mě netýká, ale Mi, to se v mém rodišti běžně používá. Já už tam půl života nejsem, tak už tím nejsem zasažena. :) Sever Moravy.

Příspěvek upraven 24.02.21 v 00:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10994
24.2.21 00:03

@Russet to nemá smysl, to je úplně jiný vesmír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.2.21 00:31
@Popeladym píše:
BO se mě netýká, ale Mi, to se v mém rodišti běžně používá. Já už tam půl života nejsem, tak už tím nejsem zasažena. :) Sever Moravy.

Mi se bezne pouziva na VM.
Prazaci bezne mluvi prisernym narecim (v psane i mluvene komunikaci), ze to krouti usi - tejden, vokurka, vomacka, vejplata, vejlet atd., ale to je povoleno.
Kdy pouzije nekdo sve nareci v bezne komunikaci (nic oficialniho), tak je spatny, trapny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
24.2.21 00:43

Sebrat dítěti tablet a věnovat se mu. Ale to bys neměla na sebe čas, co? :think: asi a tom bude chudák trávit hodně času, když mu angličtina přijde přirozenější než čeština :think:

• Citovat
  • Upravit
53518
24.2.21 00:46
@markytka3 píše:
to je otazka nazoru, navic to bylo mysleno
vicemene hyberbolou :mrgreen:

Nadsázka je něco jiného. Myšleno hyperbolou je taky výraz hodný tesání do kamene…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí