Syn mluví pouze anglicky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
25.2.21 08:03

@JOHNDENVER
Ja taky. My ted hledame firmu, ktera nam udela pergolu a dodela nejake veci. Zjistit, ze je to nekdo takhle namysleny, tak mu zadnou zakazku nedam. To je nastesti vetsinou poznat hned na pohledu, ze ma nekdo nosanek hore a ostatni jsou pro nej zbytecny odpad. Takovym vydelat nedame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yorkmut
25.2.21 08:20
@markytka3 píše:
proc hadam? ja se tu bavim a naopak zasnu nad hadavosti nekterych zde… uplne je vidim, jak civi do monitoru a cekaji (jak sama podotykas od rana), kdy zas udelam nejakou pravopisnou chybu :-) jak absurdni, ze? uzasny den pro par nanynek, co se cely den bavi nekym, koho vubec neznaji, jak si poklepavaji na ramenou, jak nekomu to natreli, nestiti se zesmesnovat i neci dite, uz presne vi, jaka jsem matka, clovek, jake mam dosazene vzdelani :lol:… tomu ja rikam toxicka zavislost na pc…,… realita- bohuzel finisuji jeden projekt a v dobe cekani na odezvu od klienta, si ctu tady ustepacne steky, bo bohuzel nic sofistikovaneho se pri cekani neda, jen takova prizemni zabava na urovni potkana… a co tady delas od rana ty?Příspěvek upraven 24.02.21 v 23:57

Cim vic tecek, tim vic adidas?

• Citovat
  • Upravit
23983
25.2.21 08:34
@Yorkmut píše:
Cim vic tecek, tim vic adidas?

Šuší paní šuší kupilaaa, já dát sleva… :lol: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
25.2.21 10:29

Vazene damy, kdyby jste vedely, ze si tu vcera pri praci z vas nekdo delal pokusne „kraliky“. krasne jste se odhalily, jake uvnitr doopravdy jste :-)… ukazalo se, jak nekteri se dokazi kvuli uplne absurdni skutecnosti (anonymni prispevky na netu) snizit k tak ubohemu chovani… ani jeden z mych komentaru nebyl myslen vazne, jen me zajimaly vase reakce a kam az clovek, v realnem zivota +/- normalni jedinec, dokaze ve virtualnim svete klesnout… dnes mam pianko, deti se po dni, vratily od kamosu a jdeme si uzit krasny jarni den… a ten preji i vam… :mavam:

Příspěvek upraven 25.02.21 v 10:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
25.2.21 10:31
@lucenka píše:
A pak kdo se nevěnuje dětem :mrgreen: ty si na ně nedokážeš najít čas ani o prázdninách a věnovat se jim :nevim: to se nedivím, zez se radši věnují tomu počítači.

tohle mi jeste neda :-) luceno, je videt, ze tvuj syn zadne kamarady nema, bo jinak by jsi vedela, ze pro deti jit spat ke kamosovi je skvely zazitek, asi je stejne nesnasenlivy jako jeho matka. A verim, ze ani ty jsi jako dite nikdy u kamosky nespala bo jinak by jsi nenapsala, to co jsi napsala… pekneho mamana si z nej udelala… jinak nam uz stoji na dvore kola a vyrazime… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.2.21 10:34
@markytka3 píše:
tohle mi jeste neda :-) luceno, je videt, ze tvuj syn zadne kamarady nema, bo jinak by jsi vedela, ze pro deti jit spat ke kamosovi je skvely zazitek, asi je stejne nesnasenlivy jako jeho matka. A verim, ze ani ty jsi jako dite nikdy u kamosky nespala bo jinak by jsi nenapsala, to co jsi napsala… pekneho mamana si z nej udelala… jinak nam uz stoji na dvore kola a vyrazime… :mavam:

Neboj se, moje dítě má dostatek kamarádů a i u sebe přespávají. Ale ne v době nouzového stavu ;)

• Citovat
  • Upravit
3236
25.2.21 11:15
@Alriga píše:
To snad ani není možné, že se musí radit mámě, jak mluvit na dítě. I ta úplně nejpitomější fena naučí svoje štěňata komunikovat po psím způsobu.
Proboha, stačí prostě na to mimino mluvit, komentovat běžné věci, vyprávět o světě, ptát se… Dítě je věrným obrazem svých rodičů. Máma čumí do mobilu nebo do pc, tak dítě čumí taky. Máma zpívá, mluví, směje se, vypráví, tak dítě taky. Máma čte, dítě chce taky. Jak prosté.

Tak zakladatel položil otázku, tak na ni odpovídám. A navíc ono to zase není tak jednoduchý. Já mám stejně staré dítě jako zakladatel a doma na tom jeho mluvení musíme docela dost makat. Sice mluví tak nějak úměrně věku, ale opravdu to nejde úplně hladce. Nemá moc potřebu mluvit. Je holt po nás, my také mluvíme spíš když je to nutné. Teda na děti se snažím mluvit pořád, ale na synovi je vidět, že ho to moje mluvení o každém prdu moc nezajímá. Nemá ani moc rád takové ty upovídané lidi. Knížky ho baví, divadlo ho baví, rikanky, písničky… Stravime tím denně spoustu času, ale ta aktivní slovní zásoba se zvyšuje jen velmi zvolna. Pasivní má obří, hodně si pamatuje.

Příspěvek upraven 25.02.21 v 11:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.21 11:20
@markytka3 píše:
Vazene damy, kdyby jste vedely, ze si tu vcera pri praci z vas nekdo delal pokusne „kraliky“. krasne jste se odhalily, jake uvnitr doopravdy jste :-)… ukazalo se, jak nekteri se dokazi kvuli uplne absurdni skutecnosti (anonymni prispevky na netu) snizit k tak ubohemu chovani… ani jeden z mych komentaru nebyl myslen vazne, jen me zajimaly vase reakce a kam az clovek, v realnem zivota +/- normalni jedinec, dokaze ve virtualnim svete klesnout… dnes mam pianko, deti se po dni, vratily od kamosu a jdeme si uzit krasny jarni den… a ten preji i vam… :mavam:

Pokusné králíky :mrgreen: z klobouku kouzelníka Pokustóna :mrgreen: :mrgreen: Hele, ty už nevíš co bys psala za bláboly viď. Jo jeď se projet, to ti udělá dobře. Hlavně každýmu neodepisuj na emiminu. Drž se řídítek, ať se ti něco nestane :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5965
25.2.21 11:33
@Russet píše:
@Steeve0335
Omezit tablet. Syn se taky naučil třeba počítat do deseti nebo zpívat dětské písničky. Mluvit pořádně začal až někdy po 2,5 letech a teď pusu nezavře.

Nesouhlasím, aspoň bude bilingvinní. Co já bych za to dala, kdyby se mé děti takto rozmluvily anglicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
25.2.21 12:01
@Kipa22 píše:
Nesouhlasím, aspoň bude bilingvinní. Co já bych za to dala, kdyby se mé děti takto rozmluvily anglicky.

To nemyslíš vážně…

• Citovat
  • Upravit
24746
25.2.21 12:18
@markytka3 píše:
Vazene damy, kdyby jste vedely, ze si tu vcera pri praci z vas nekdo delal pokusne „kraliky“. krasne jste se odhalily, jake uvnitr doopravdy jste :-)… ukazalo se, jak nekteri se dokazi kvuli uplne absurdni skutecnosti (anonymni prispevky na netu) snizit k tak ubohemu chovani… ani jeden z mych komentaru nebyl myslen vazne, jen me zajimaly vase reakce a kam az clovek, v realnem zivota +/- normalni jedinec, dokaze ve virtualnim svete klesnout… dnes mam pianko, deti se po dni, vratily od kamosu a jdeme si uzit krasny jarni den… a ten preji i vam… :mavam:Příspěvek upraven 25.02.21 v 10:42

Tak tomuhle se zase říká z nouze ctnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
25.2.21 12:24
@markytka3 píše:
Vazene damy, kdyby jste vedely, ze si tu vcera pri praci z vas nekdo delal pokusne „kraliky“. krasne jste se odhalily, jake uvnitr doopravdy jste :-)… ukazalo se, jak nekteri se dokazi kvuli uplne absurdni skutecnosti (anonymni prispevky na netu) snizit k tak ubohemu chovani… ani jeden z mych komentaru nebyl myslen vazne, jen me zajimaly vase reakce a kam az clovek, v realnem zivota +/- normalni jedinec, dokaze ve virtualnim svete klesnout… dnes mam pianko, deti se po dni, vratily od kamosu a jdeme si uzit krasny jarni den… a ten preji i vam… :mavam:

Už jsem při konfrontaci s trapností na netu docela odolná, ale z tohohle cringe postu se mi přetočil žaludek.
Prosím, ve vlastním zájmu toho nech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24746
25.2.21 12:28
@Kipa22 píše:

Myslím, že se myslíš. Takhle se dvojjazyčné deti „nedelaji“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
25.2.21 12:34
@Kipa22 píše:

Nebude. Bilingvní jsou děti z rodin, kde se používají dva jazyky přirozeně. Z tabletu se to dítě nenaučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
25.2.21 12:48
@Kipa22 píše:

U tabletu dítě bilingvni nebude. Ale někomu asi přijde důležitější dítě od malinka cpát k tabletu a histot do něj cizí jazyk, než jo pořádně naučit rodný jazyk, který bude potřebovat víc.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML