Syn odmítá botičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
10.8.13 23:06
@slavuska1 píše:
no v ponožkách by to teoreticky šlo, ale mě to přijde trapný, by na nás lidi koukali jak na bezdomovce, že děcko ani nemá boty :think:

no na mě tak koukají a to je bosko v kočárku :roll:..víš co kaď na lidi..co je jim do toho ne?

• Citovat
  • Upravit
8921
10.8.13 23:07
@slavuska1 píše:
jako já ho na dovolenou chci určitě brát, ale prostě abych ho nemusela tahat na každou cestu, jako např. do jídelny na večeři, a tak, a taky v letadle, aby se mohl procházet..má 13,5 kila, takže na ruce se pronese :pocitac:

A kozeny capacky jsi zkousela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.8.13 23:11
@Boriska píše:
jinak já taky bydlím ve velkém městě a vybrala bych si prostě vhodnou trať, kde bych ho nechala klidně chodit boso, i kdyby to mělo být oblázkové hřiště a okolní tráva, na tom nic není ;)

tak najít se tu určitě něco dá, ale já se chtěla spíš z praktickýho hlediska na kratší pochůzky co nejdřív zbavit kočáru, nebo šátku, on je častějc v šátku než v kočáru, ale už se pronese. Když jdeme třeba do toho krámu, nebo jezdíme často k babi, to máme cca 150 metrů na bus, a pak z busu 100 metrů k babi, tak abych v těhle situacích nemusela brát kočár, ani vázat šátek, ale jen vzala dítě za ruku a šlo se.
Já jen doufám, že si na ty boty brzo zvykne, budu mu to taky ukazovat na ostatních, že všichni nosí boty. jenže on je děsnej paličák, musím doufat, že to pochopí, co nejdřív, ideálně do dovči :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.8.13 23:11
@Katchi píše:

capáčky? pokud už chodí 8o

• Citovat
  • Upravit
5724
10.8.13 23:12

On teprve začíná chodit, a ty chceš, aby šel už sám po svých v botách do obchodu? :think:
Syn když začal chodit, a že to šlo ráz naráz (v 10m), chodil vždy jen v parku/na zahradě v trávě, v tlustých ponožkách (zhruba 2m). Taky bydlíme v Praze, ale z kočáru v botách jsem ho začala vyndavat až za nějakou dobu, ne hned a všude, kde by mi to bez kočáru bylo pohodlný. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
10.8.13 23:13
@smurfka píše:

A jako proc ne? Ma chodit bos nebo v kuzi? Podle me kozeny capacky jsou lepsi nez fuselke teda… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.8.13 23:13

@smurfka tak to že nemá v kočárku boty, to mi přijde normální, to vídám často, ale dítě který si vykračuje bosky nebo v ponožkách jsem ještě nepotkala :think: ale v nejhorším, na tý dovolený, tam bosky chodit bude, než ho furt tahat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
10.8.13 23:14
@smurfka píše:

My jsme taky začali koženými capáčky. 8)
http://dpk.cz/…51007-0803-9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
10.8.13 23:14
@smurfka píše:

Klidně, noze neublíží, spíš je tam ten problém, že jim na betoně rychle odejde „podrážka“, ale to je to samé s ponožkami..
Osobně se mi tohle zatím líbí nejvíc, protože třeba u nás byly s botami taky zpočátku problémy, myslím si, že je to pro ty děti moc velká změna, přeci jen bota omezuje pohyb.. Takže ty capáky mohou pomoci, že si dítě navykne, že má něco na nožičce, ale není to tak pevné.. A maminka si ve městě nemusí připadat jako asociál, když by dítě nechala naboso..
Ale my, jakmile to jen trochu jde, chodíme bosi, boty má fakt jenom na beton, do obchodů a tam, kde si nejsem jistá, co by si mohl vrazit do nohy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.8.13 23:15
@Katchi píše:
nezkoušela..mě přijdou dost kluzký, nejsou? :think:
@valkil píše:
aha, tak to ten náš nemá ani teď… :lol:

no, on je cvalík :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
10.8.13 23:16
@slavuska1 píše:
no, on je cvalík :roll: :lol:

Kluzke nejsou urcite, pokud jsou kvalitni. Nedam dopustit na ceske nolen.cz, delaji i se zesilenou podrazkou, ktere jsou prave urcene na prvni chozeni venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.8.13 23:16
@Clarkia píše:
My jsme taky začali koženými capáčky. 8)
http://dpk.cz/…51007-0803-9

aha..tak já si capáčky představovala jinak..
tak tohle jo.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
12332
10.8.13 23:17
@smurfka píše:
aha..tak já si capáčky představovala jinak..
tak tohle jo.. :palec:
řekla bych, že dítě nepochopí rozdíl mezi capáčky a botami :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
10.8.13 23:18
@Clarkia píše:
On teprve začíná chodit, a ty chceš, aby šel už sám po svých v botách do obchodu? :think:
Syn když začal chodit, a že to šlo ráz naráz (v 10m), chodil vždy jen v parku/na zahradě v trávě, v tlustých ponožkách (zhruba 2m). Taky bydlíme v Praze, ale z kočáru v botách jsem ho začala vyndavat až za nějakou dobu, ne hned a všude, kde by mi to bez kočáru bylo pohodlný. ;)

no, možná jsem trochu velký optimista :oops: starší s tímhle neměl problém, ten začal chodit v 15,5m, boty dostal už ve 14,5, taky sandále, a když jsem ho vyndala třeba venku, tak aspoň chodil okolo lavičky, ale s botama neměl sebemenší problém. a v 15,5 začal chodit, a fakt hned v pohodě kratší pochůzky zvládal, do měsíce max., takže jsem trochu rozmazlená asi :oops:

Příspěvek upraven 10.08.13 v 23:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
10.8.13 23:18

@slavuska1 Kožený capáčky určitě kluzký nejsou. :lol: Ze zdravotního hlediska jsou to nejlepší první boty. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková