Syn se chce ženit.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.6.20 07:05

Nebo uplne odjinud, at ho nekdo vezme do bordelu, nejaky z bratru, tam at si kluk uzije a treba procitne :lol:
Mozna by to napachalo mene skody nez planovana svatba? Svatba sama o sobe neni spatna, ale v jejich aktualni situaci silenost no…

• Citovat
  • Upravit
2153
16.6.20 07:06

Napad!!! Tak zminte pred jeji rodinou, ze mate v rodine gaye a to tvyho syna. Odradit tu rodinu a treba to panbickarce mlade rozmluvi. Hodne negativ pro ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
16.6.20 07:07
@Anonymní píše:
Nebo uplne odjinud, at ho nekdo vezme do bordelu, nejaky z bratru, tam at si kluk uzije a treba procitne :lol:
Mozna by to napachalo mene skody nez planovana svatba? Svatba sama o sobe neni spatna, ale v jejich aktualni situaci silenost no…

Ten ženatej nebo ten registrovanej? :D

Jinak, ne že bych tu chtěl plevelit, ale hned jsem si v souvislosti s tímhle tématem vzpomněl na tuhle scénu

https://www.youtube.com/watch?…

Prvních 40 vteřin se týká přesně toho samého :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
16.6.20 07:08
@Anonymní píše:
Já se nechci dotknout nikoho z věřících, mě se ta holka zhnusila, hlavně proto, že má radši víru a je ovlivněna od rodičů (nemůže za to), než syna. To mi nikdo nevymluví, kdyby to tak nebylo tak mu dá a je pokoj. Říkal nám, že ležel vedle ní nahý a jí nemohl ani svléknout, to už za mě o něčem vypovídá. Kdyby ho tak milovala, tak víra jde stranou. Jenže on to nevidí. Nemůže jim to klapat prostě.

No hlavně je vidět, že ona má ten vztah k sexu úplně zvrácený. Teda spíš nijaký a potřeby jejího partnera jsou jí ukradený, tohle nemůže dobře dopadnout. Mazlit se snad může, i když je věřící :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.20 07:10

@fera21 tak ten bratr tam nemusi osuk*t cele pracovni osazenstvo, ne? :nevim: O

• Citovat
  • Upravit
34473
16.6.20 07:10

No a co natvrdo zajet za jejími rodiči a říct jim, že s tím vším nesouhlasíte, že věřící rodina nejste s tohle se vám nelíbí. To by jim asi nemělo být jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2160
16.6.20 07:11
@Anonymní píše:
@fera21 tak ten bratr tam nemusi osuk*t cele pracovni osazenstvo, ne? :nevim: O

No a jak by ses na to tvářila ty, kdyby ti manžel řekl, že musí jít s bráchou do bordelu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.20 07:14

@fera21 tak snad si duverujiu, a v ramci „zachrany“ mladsiho brachy je to pro me proste mensi zlo… nebo to jde vyresit i jinak ne, treba mu domlvuit „rande“ nebo nevim, ja s tim nemam zkusenost, jen ze by si proste vrznul a treba by ho svatba presla…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.20 07:14
@andelka83 píše:
A to mu přijde v pořádku? To bude tajit vlastního bratra? Nebude mu ani na tu svatbu moct přijít.
Oni se k sobě prostě nehodí, všechno je špatně. Nabije si čumáček a to hodně.

Ani jeden ze starších synů na tu svatbu nepůjdou. Oba se mu to snažili hezky vysvětlit. Syn, který žije v Praze s partnerem mu psal krásné otevřené zprávy, jako chlap, chlapovi. Snažil se ho v klidu přesvědčit, vše vysvětlit, odradit, že bude nešťastný, že jim to nemůže klapat. Zval ho na celé léto do Prahy, sehnal by mu tam brigádu. Dočkal se akorát urážek, ponížení a výčitek, že mu akorát dělá ostudu, nebral si vůbec servítky až se nejstarší naštval, přijel a rozbil mu ciferník. A druhý syn se naštval a také s ním nemluví a oba ho mají dost, stejně jako chlap.

• Citovat
  • Upravit
74217
16.6.20 07:16

To je nouma mlady. Mi by vadil nejvic jeji fanatismus. Jak je ovlivnena tou svoji virou.
Snad si mlady nepolame nohy, jak divoce skace do chomoutu. Maximalne mu muzeme poprat, aby to vyslo, at si sednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
16.6.20 07:18

Je mu 18 a je dospělý, čím víc ho budete odrazovat, tím víc to bude chtít. Určitě se bude muset nechat pokřtít. Nejlepší by bylo si s nimi rozumně promluvit. Když nechce ona sex, tak by mohli ten poslední rok žít u vás, než dostudují. Sice spolu nebudou mít sex, ale trochu lépe se poznají

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@terien píše:
No a co natvrdo zajet za jejími rodiči a říct jim, že s tím vším nesouhlasíte, že věřící rodina nejste s tohle se vám nelíbí. To by jim asi nemělo být jedno.

My tam byli, jenže než jsme stačili něco říct, musela jsem chlapa doslova dotáhnout zpět do auta, jinak by mu asi nosila buchty do vězení. Ten její otec nás začal vítat tak až nepřirozeně přívětivě, že to bylo jediný co stihl, chlap jen řekl, pocem ty magore a já věděla, že je zle. Nemohli jsme tam být déle, nedopadlo by to dobře.

• Citovat
  • Upravit
866

Štěstí mého ditete je pro mě nejvíc. Takže bych mu vysvětlila popripadne problémy a že když i přesto by si ji chtěl vzít tak bych mu pozehnala a těšila se s ním na svatbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32890
16.6.20 07:19
@Anonymní píše:
Já se nechci dotknout nikoho z věřících, mě se ta holka zhnusila, hlavně proto, že má radši víru a je ovlivněna od rodičů (nemůže za to), než syna. To mi nikdo nevymluví, kdyby to tak nebylo tak mu dá a je pokoj. Říkal nám, že ležel vedle ní nahý a jí nemohl ani svléknout, to už za mě o něčem vypovídá. Kdyby ho tak milovala, tak víra jde stranou. Jenže on to nevidí. Nemůže jim to klapat prostě.

Takhle to nefunguje. Nedá se tak snadno vybrat. Ale dá se o tom mluvit, přemýšlet, jak daleko by mohla zajít, aby to svědomí dovolilo..ale hlavně pokud ví, že přes tito u ní nejede vlak, tak se musí porozhlednout ve věřící komunitě. Takhle je mezi nimi příliš mnoho rozdílů. A důvodů k pozdějšímu rozčarování a výčitkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.6.20 07:20
@migmina píše:
Napad!!! Tak zminte pred jeji rodinou, ze mate v rodine gaye a to tvyho syna. Odradit tu rodinu a treba to panbickarce mlade rozmluvi. Hodne negativ pro ne

Tohle myslis vazne?
:poblion: to je dost ubohe. Jedna vec je, ze clovek nesouhlasi a druha ublizit vlastnimu diteti. Jestli je nekdo schopny takovych intrik, tak je prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová