Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Roztomilé to je, ale taky pěkný stres
Už několikrát nám ho vyhodila z kočáru když byla menší a my si toho všimli až dýl a museli jsme se vracet a hledat ho
A jednou ho našla nějaká stará paní a nesla ho na obecňák
Potkali jsme jí kousek od OÚ a čučel jí z tašky
Koupili jsme nového úplně stejného, ale toho nechce.. Mrška jedna ![]()
Náš to dělá taky, je mu 14 měsíců. Spí s ním, chodí s ním, teď je nemocný, takže s ním i jí, bez něj by nesnědl ani tu trošku, co teda pozře. V noci na dnešek si ho nějak natrhnul, tak jsem ho hned ráno zašívala a celou dobu nade mnou stál a brečel, uklidnil se, až když jsem mu ho vrátila.
![]()
no tak ted šel s plínkou a šlapl si naní ani nevím jak ale vybalancoval to. takže plyšák bude lepší.
malá mi taky chodila s polštářem z postýlky do 2let jezdila s ním v golfáči a nedala ho z ruky, cucala ho a žmoulala, teď maá 8let a už jsi to nepamatuje
marieondatra píše:
no tak ted šel s plínkou a šlapl si naní ani nevím jak ale vybalancoval to. takže plyšák bude lepší.
jojo,občas taky zakopne,ale vybere to. Plyš ho bohužel moc nebere a to mu do postýlky strkám sloníka ![]()
syn 20 měsíců má plyšovou myšku spí spolu ale ven jí nenosíme nebo když je unavenej tak jí hledá i dudáka. ![]()
marggitka píše:
syn 20 měsíců má plyšovou myšku spí spolu ale ven jí nenosíme nebo když je unavenej tak jí hledá i dudáka.
My ho taky nenosíme ven, jen když jedeme autem někam dál tak to jooo ![]()
luciemal píše:marggitka píše:My ho taky nenosíme ven, jen když jedeme autem někam dál tak to jooo
syn 20 měsíců má plyšovou myšku spí spolu ale ven jí nenosíme nebo když je unavenej tak jí hledá i dudáka.
jo to my taky když je to i přes noc to myšku taky musíme vzít.Přitom to je obyčejná myš asi za 60 kč a udělá největší radost děda mu koupil ještě jednu ale není stejná a tu nechce ![]()
ag´hoj náš malej se rozběhl taky přesně na 16 měsíc, předně gratuluju
nic s i z tvýho malýho nedělej, to je slabý kafe
náš malej si bere dlouhý tašky, koště, dlouhý hadry a nejlíp ještě neco do pusy..sem vždycky na prášky..mu to vyndam otočim se a bere to zase… ![]()
dekuji
jo tak to koste zkousel taky, ale zjistil ze to neni ono tak to vzdal.
Jo tak s mopem bojujeme taky,je to uklízeč profesionál. Jak ho hned neuklidím,mám vytřeno znova ![]()