Syn 3,5 roku se nechce dělit

Napsat příspěvek
Velikost písma:
58
1.6.16 20:47

Svistice - já byla tak v šoku, že jsem tam stála jak tvrdé y… vůbec bych něco takového nečekala, ale měla jsem prostě nějaký blok tam vyzývat rodiče, aby ty hračky jejich děti vrátily… Přiznám, že teď, s dvěma dětmi, jsem víc bojovnější a reagovala bych asi akčněji, ale to je už jedno…Ale vím, že jsem mu tenkrát dala najevo pochopení, i doma pak před spaním jsem mu o tom povídala, že to od dětí nebylo hezké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
1.6.16 20:50

@Veverka83 Tak to já si klidně podám ty děti. Sice nerada vychovávám cizí haranty, ale když je to v zájmu mých dětí, tak mají smolíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
1.6.16 20:55

No, ještě mám naději, i když malou, že z toho snad vyroste…! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
1.6.16 20:56

Svistice- máš pravdu, měla jsem tenkrát být ráznější, ale je to pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
1.6.16 21:15

Víš, buď ráda, že si brání to svoje. Ono je to taky důležitý. Půjčovat se naučí časem, ale myslím, že není negativní, že se vyhrazuje. Myslím, že i tím se učí říkat ne. Taky se mi nelíbí, když jsme na písku a všichni se vrhnou na naše hračky. Sedím a koukám a když moje malá chce nějakou hračku zpátky, tak si jí ihned vezmeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
1.6.16 21:45

Ja teda trosku OT-ale vy mate vazne takove vazby ke svym vecem??K babovkam??My vzdy nosime velkou tasku vseho mozneho a ve vysledku to u nas na hristich funguje tak, ze si deti hracky meni, pujcuji, male i bez dovoleni, v podstate si kazdy hraje s tim, co neni jeho. Protoze vetsinu deti vic zajima kamaraduv bagr nez jeho okoukana michacka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
1.6.16 22:04

@unuděná Tohle je v pohodě, když má každý něco a půjčují si navzájem. Řekla bych ideál a tak by to mělo být. Já mám spíš zkušenost, že hračky máme jen my, k nám si dřepne x dětí a všechny chtějí jen ty „top hračky“. Což je u nás zmrzlinový set :mrgreen: a o ten se všichni přetahují, což vede k řevu a vztekání (naštěstí ne u nás). Asi na to mám pech, že přitahujeme děti a rodiče, kteří přijdou jen s rukama v kapsách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
1.6.16 22:10

@unuděná třeba u mě nejde o vazbu, ale o to, že prostě nemíním půlhodinku co jsem na hřištři řešit, vztekající se cizí dítě, žte chce něco našeho, co má kluk a nebo co si pujčí, že nechce vrátit.. a naopak
Jako třeba takové to, jak se sejde banda maminek a kecají, tak to beru, ale už jsem přestali pujčovat - cizím!!! lidem.. nemluvím teda o nějakém kyblíčku, ale třeba i autech atd.. Když kluk pujčit nechce, tak nechce.. nezná dítě, já maminku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí