Syndrom nohy, ruce a ústa u dospělých

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
10.11.18 11:14

Měla by jsi zůstat doma, jinak lehne celá kancelář. My jsme si to taky odmarodili celá rodina.

• Citovat
  • Upravit
466
10.11.18 11:31

Pokud to skutečně je ruce-nohy-pusa tak údajně infekční jsi před tim, než se ti objevi ta vyrazka. Pak uz ne, ale je otazka, zda to tak je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
10.11.18 11:35
@alilauter píše:
Pokud to skutečně je ruce-nohy-pusa tak údajně infekční jsi před tim, než se ti objevi ta vyrazka. Pak uz ne, ale je otazka, zda to tak je…

Tak mel to ted syn a vypada to stejne.
Infekcni je to i z tech puchyrku si myslim. Moje dr to ocividne nezna,kdyz mi rekla,ze muzu do prace :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
10.11.18 11:42

U nás v německu to je v každých jeslích a opakovaně. Právě tady mi doktor řekl, že to v době vysevu uz nakažlivý neni- proto se to snadno přenáší. Dítě je úplně ok, chodí do jeslí a nakazí ostatní a když se objeví horečka a osype se, je po. Blbý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
10.11.18 13:51

@Ewule0712 tak my to s manželem prodělali loni a to co mas na rukou je ještě pohoda… infekční jsi 14. dni, dokud puchyre nezaschnou a nezacnou se loupat, my byli nakonec na neschopence tři týdny, byl to masakr, ale měli teda tak strašně zasazene nohy, ze jsme nemohli ani chodit, rozhodne bych zůstala doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
10.11.18 14:21
@Verurizeckova píše:
@Ewule0712 tak my to s manželem prodělali loni a to co mas na rukou je ještě pohoda… infekční jsi 14. dni, dokud puchyre nezaschnou a nezacnou se loupat, my byli nakonec na neschopence tři týdny, byl to masakr, ale měli teda tak strašně zasazene nohy, ze jsme nemohli ani chodit, rozhodne bych zůstala doma.

14 dni od kdy? od horecky nebo od vysevu vyrazky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
10.11.18 17:06

@Ewule0712 od vysevu vyrážky. Mě teda doktorka psala neschopenku takovou rychlosti, ze jsem se nestihala divit, je to prý nebezpečné pro děti a staré lidi a ze bych si to určitě nechtěla vzit na svědomí. Navíc ono se ti to pak začne všechno loupat a bude to ještě dost nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
10.11.18 19:39

@Verurizeckova

Syn mel jen 4 pupinky a me uz to mizi,tak nevim,jestli to mam tak vazne.Ale zajdu v pondeli k dr a jsem zvedava co ona na to,kdyz po telefonu mi rekla,ze to v podstate nic neni. Nechapu teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
11.1.19 17:55

Obnova diskuze

Prosím vás jak dlouho vám trval výsev pupínků. Mně to začalo bolestí svalů, horečkou, zimnicí, bolesťí v krku. To byla středa odpoledne. Pak ve čtvrtek večer první vyrážka. V pátek jsem šla k doktoru. Říkal, že by to mohla být ruka noha pusa, ale hledal to na internetu. Jen se mu nezdál ten můj krk. Udělal mi CRP a mám 118. Takže hned ATB. Myslíte, že můžu mít angínu a k tomu ještě tuto. Nemáte někdo podobnou zkušenost? Jo, vyrážka hodně svědí a afty mám v puse a i 2 u nosu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
11.1.19 22:23

Opravdu nikdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie