Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Monika7878 píše:
Právě že to ani ne, že by tam cpal pepř nebo celkově něco pálivého. Když dělá něco co budu jíst i já, tak tím spíš šetří, protože ví že já to zas moc nemusím, ale i tak. A ani kluk není takový, že by ujížděl na pálivém.
Koukalas mu někdy pod ruce u něčeho, co vaříš taky? Třeba používá „finty fň“, umí líp dochucovat,… Mamka třeba do rajské z protlaku dává hřebíček a skořici. Linecké peču podle Kuchařky pro dceru, přijde tam citronová kůra, špetka skořice a hřebíčku, mamka nic z toho nedává, ale zase tam dává k tuku ještě navíc kousek sádla ![]()
Oprava preklepu.
Příspěvek upraven 23.12.18 v 21:36
@janiiiv píše:
Koukalas mu někdy pod ruce u něčeho, co vaříš taky? Třeba používá „finty fň“, umí líp dochucovat, … Mamka třeba do rajské z protlaku dává hřebíček a skořici. Linecké peču podle Kuchařky pro dceru, přijde tam citronová kurs, špetka skořice a hřebíčku, mamka nic z toho nedává, ale zase tam dává k tuku ještě navíc kousek sádla
To je zas fakt že vysloveně pod ruky mu nekoukám a zadkem mu nestojím, no.
@Monika7878 Jsem si teď ještě vzpomněla, ale nevím, jestli to psal někdo tady?
Manželka vařila manželovi jídlo podle receptu jeho maminky/babičky, ale nikdy to nebylo ono. Jednou se jí to přichytilo, protože se věnovala dítěti - a konečně to bylo to „ono“ ![]()
můj přítel třeba používá dochucovadla a koření a prostě dětem to chutná víc, já vařím zdravě a to jim moc nejede ![]()
@janiiiv píše:
@Monika7878 Jsem si teď ještě vzpomněla, ale nevím, jestli to psal někdo tady?Manželka vařila manželovi jídlo podle receptu jeho maminky/babičky, ale nikdy to nebylo ono. Jednou se jí to přichytilo, protože se věnovala dítěti - a konečně to bylo to „ono“
No nevím jestli připálit to je úplně správná cesta
to asi nebude úplně ta ideální chuť ![]()
@malone.v píše:
můj přítel třeba používá dochucovadla a koření a prostě dětem to chutná víc, já vařím zdravě a to jim moc nejede
To můj právě že umělá dochucovadla prakticky vůbec, já taky ne a celkově zásadní rozdíl ve „stylu“ vaření není. Pokud jde o koření, tak je fakt že oba mají občas rádi trošku pikantnější věci, asi na to mají chlapi celkově víc sklony, ale zas nic extra a jen občas.
@Monika7878 jeje tak buď ráda, slavní kuchaři jsou vždycky muži
@stinga no já jsem ráda každopádně, za prvé si u toho rozumí a co si budeme povídat, není to jen na mě a potěší to, když někdo uvaří tobě ![]()
@stinga já právě i ráda, ale zas je fajn, když někdo občas zastoupí sám od sebe ![]()
Stejně mě tak napadá. Je běžné že kluci v tomto věku chtějí sami vařit nebo se to učit?