Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte s nějakým zkušenost? Mně je 21 a podprsenka 75A mi je někdy dobrá, ale někdy i tak velká. A to nejsem zas tolik hubená, mám normální drobnou postavu. Tak jsem chtěla zkusit tohle, máte s nějakým zkušenosti?
Jen blbni vyhodiš peníze za nějaký placebo v lepším případě. V horším to budou nějaké svinstva. Jediná tableta co funguje je kus silikonu ![]()
Holka zlatá kozy nejsou všechno i když se na ně hezky kouká ![]()
No a máš správnou velikost? Mě roky prodavačky dávaly 75B a ve skutečnosti mám 70D. Takže tak. Na tabletky bych se vykašlala. Spíš se zaměř na správně padnoucí prádlo a případně podprsenky s push-up efektem. Ale na drobné postavě to bude vypadat divně…
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli máte s nějakým zkušenost? Mně je 21 a podprsenka 75A mi je někdy dobrá, ale někdy i tak velká. A to nejsem zas tolik hubená, mám normální drobnou postavu. Tak jsem chtěla zkusit tohle, máte s nějakým zkušenosti?
A k čemu ti to bude dobré?
Tabletky na zvětšení prsou budou zhruba stejně účinné jako ty na zvětšení penisu. Zvětšení poskytnou, ale zvětší se pouze částka na účtu těch šarlatánů, co to nabízejí.
Myslíš, že kdyby nějaké tabletky opravdu fungovaly, tak do sebe nechají ženy kvůli zvětšení prsů řezat?
Tabletky nefungujou. Mne se prsa zvetsila celkovym pribranim cca 5kg a kdyz me muz naucil pit pivo - coz spolu oboji muze souviset ![]()
Nejlepe je prijmout svou (zdanlivou) nedokonalost, mas urcite jine prednosti.
@nozu píše:
No a máš správnou velikost? Mě roky prodavačky dávaly 75B a ve skutečnosti mám 70D. Takže tak. Na tabletky bych se vykašlala. Spíš se zaměř na správně padnoucí prádlo a případně podprsenky s push-up efektem. Ale na drobné postavě to bude vypadat divně…
To je fakt, jestli je slečna drobná, tak těžko bude mít obvod 75, to by musela být hodně vysoká… Já taky nosila, dokonce 75A a teď mám 70D, když jsem hubená jak 65/DD.
A víš, že jsou na světě chlapi, kteří mají rádi malá prsa? V tom je krása světa, že každýmu se líbí něco jinýho. Dojdi do kloudnýho obchodu a raději, než do nesmyslných tabletek, investuj do pořádné podprsenky.
Ty tabletky se ve velkém cpou do podprdy, nebo v čem spočívá jejich síla? Vždyť je to logicky nesmysl. ![]()
Řešit špatně vybrané prádlo tím že do sebe budeš cpát placebo… jen do toho. ![]()
Nefungují. Můj otec je lékárník a sám se podivuje nad tím, že to některé ženské kupují. Potvrdil mi, že to dle složení fungovat nemůže, a že je to jen marketingový trik.