Tak jsme zustali sami, jak dal

447
21.5.14 17:00

Tak jsme zustali sami, jak dal

Nebudu to nejak rozepisovat, asi byto bylo na dyl. Bude mi 31 a mela jsem dva vztahy, prvni 11let.. ztoho mame Terezku 9let a Petrika 6let. Syn v roce a pul onemocnel leukemii a tatinek odesel. Byl to dlouhy boj, plny strachu a samoty, ale zvladly jsme to. Pak jsem potkala pana (bozskeho) ale zanim se skryvala tvar dabla. Miminko jsme chtely a kdyz se zadarilo, nastalo peklo. Nic jsem nesmela, penize donej vrazela a td. Nakonec ho museli vyhodit nasi. Jsem ve 36tt a mam strach, spise nevim jake toje mit miminko bez otce. Na Matyáška se moc tesime, o deti se postaram, ale ten pocit obav a strachu. Zese mi i neco stane a tak. Zazil jste nekdo neco podobného? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1826
21.5.14 17:08

Drž se :hug: :hug: :hug: musíš být silná a nepřipouštět si to.. Někdy je lepší, když dítě vyrůstá bez otce, tedy pokud je otec takový „vzor“… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137

@Veronikax Chápu, jak se cítíš… Já jsem během těhotenství zažila rozchod a nedokázala jsem si představit život s dítětem sama, bez jeho otce… Nějak jsme to dali z5 dohromady, ale určitě se nedá hovořit o ideálnosti. Tobě přeji hodně sil a štěstí, zdravé miminko a snad máš podporu v rodičích, apod :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

@Veronikax evidentně máš oporu rodiny. Neboj se nic, zvládneš. A budeš v klidu, protože se nebudeš nervovat, co otec dítěte atd :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1189
21.5.14 17:09

Podle Tvého příspěvku jsi velká bojovnice. A když jsi to do teď zvládla doma s takovým debilem tak od teď už bude přece jenom líp!!! Hlavu vzhůru - udělala jsi to nejlepší co jsi mohla! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.5.14 17:15
@MambaJ píše:
Drž se :hug: :hug: :hug: musíš být silná a nepřipouštět si to.. Někdy je lepší, když dítě vyrůstá bez otce, tedy pokud je otec takový „vzor“… :hug:

Ani se o maleho nezajima, jak mi je, jak semu dari v brisku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.5.14 17:17
@sagittarius píše:
@Veronikax Chápu, jak se cítíš… Já jsem během těhotenství zažila rozchod a nedokázala jsem si představit život s dítětem sama, bez jeho otce… Nějak jsme to dali z5 dohromady, ale určitě se nedá hovořit o ideálnosti. Tobě přeji hodně sil a štěstí, zdravé miminko a snad máš podporu v rodičích, apod :hug: :srdce:
To mam a dekuji, ty moje zlaticka se nanej tak tesi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
21.5.14 17:18

Měla jsem to podobné, více mám v deníčku. Přeju hodně sil.

https://www.emimino.cz/…-boli-10123/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
21.5.14 17:18

Mi se rozesly kdyz jsem byla v 9tt.Pro me uleva, vedela jsem ze to je pro to dite uz ted nejlepsi.Mela diky tomu bezstresove temer tehu, Da se to zvladnout, mame klid a malou si krasne uzivam a u cisare jsem jen misto chlapa mela mamu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.5.14 17:20
@martina.se píše:
@Veronikax evidentně máš oporu rodiny. Neboj se nic, zvládneš. A budeš v klidu, protože se nebudeš nervovat, co otec dítěte atd :hug:
Ano mam, otec? Jemu je vse fuk, musim to dat i k soudu nechce byt zapsan v rodnem papire, ale bude tak blba nebudu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.5.14 17:21
@Veronikax píše:
Ano mam, otec? Jemu je vse fuk, musim to dat i k soudu nechce byt zapsan v rodnem papire, ale bude tak blba nebudu.

však jo. A nedej se.. Uvidíš, že Ti bude mnohem líp bez něj ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.5.14 17:21
@jančamamča píše:
Podle Tvého příspěvku jsi velká bojovnice. A když jsi to do teď zvládla doma s takovým debilem tak od teď už bude přece jenom líp!!! Hlavu vzhůru - udělala jsi to nejlepší co jsi mohla! :kytka:

Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.5.14 17:25

Dekuji vsem holky, hlavne za POVZBUZENI. Treba porad sami nebudem a snad nas stesti jeste potka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
21.5.14 17:25

@Veronikax Není zač. Tak to je hlavní, budeš mít 3 krásné děti, co by za to jiné daly. Chlapi přichází a odchází, děti budeš mít vždy :* :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.5.14 17:39
@Veronikax píše:
Dekuji vsem holky, hlavne za POVZBUZENI. Treba porad sami nebudem a snad nas stesti jeste potka.

přesně tak.. hlavně se tomu nepoddat :hug: uvidíš, že bude lépe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí