Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Ahoj, jak už nadpis napovídá, jde o kojení!!
Je to tak 3 měsíce co už malého( za 14dní 2 roky
) nekojím, ale občas si vzpomenu jaké to bylo, i když to byl šílený boj, nervy, proklínala jsem, že jsem stím kdy začínala-
tak to zato stalo!
Také si vzpomenete??
Příspěvek upraven 15.10.13 v 07:12
Zatím ne, zatím kojím. ale bude to nezvyk, až jednoho krásnýho dne konečně přestanu ![]()
Haha, já jsem v té situaci, kdy (ačkoli je to příjemný a fajn po všech stránkách) se netěším, až za pár hodin uslyším mrčení jako žádost o prso
Takže zatím nevzpomínám, ale rozhodně to pro mě bude hodně šťastná vzpomínka a určitě budu i ráda vzpomínat na noční kojení, kdy je prostě všude tma a ticho a je to jen o mně a malé ![]()
Vzpominam ted casto, protoze brzo cekam druhe, ovsem mi to nahani hruzu a naprosto se dalsiho kojeni desim. Kdybych nemela vycitky, tak se na to vyprdnu rovnou predem ![]()
Miluju kojení
Jak oni se u toho přitulí, usnou..nevinnost sama
Navíc já mlsám, žeru a hubnu, vycvičí to prtě ![]()
@lekarnicka28 píše:
Miluju kojení![]()
![]()
Navíc já mlsám, žeru a hubnu, vycvičí to prtě
@lekarnicka28 píše:
Miluju kojení![]()
![]()
Navíc já mlsám, žeru a hubnu, vycvičí to prtě
Ja plynule prejdu na kojeni novorozence, pokud se nestane neco, co by starsiho odradilo nadobro od kojeni. Zatim jsem neprestala, protoze je to taaaak pohodlny a ja jsem taaaak lina neco varit a myt flasky a tak dale… ![]()
Kojím už přes 5 let, tak to bude šok, až přestanu a vzpomínat určitě budu ![]()
Bohuzel ne, nebylo to ani prijemne, ani jednoduche a brzo to skoncilo. ![]()
Ani ne
Asi nejsem ten správnej fanatik
A bradavky mně bolí ještě te´d když se podívám a vidím ty jizvy, brrrr
Už se zase těším!!!Doufám, že to klapne a půjde jako u první
- ten pocit a ta pohoda jsou prostě nenahraditelné
!!!
Občas vzpomenu na to souznění, pohodlí v noci. Ale pak i na ragádu, na zvědavý dítě, co se otáčí i s bradavkou v puse a na to, jak jsem se bála jíst zeleninu. Teď jsem ráda, že můžu někam odejít, že může v noci nakrmit manžel, že můžu sníst co chci. Vím, kolik dítě vypije. Na kojení si občas nostalgicky vzpomenu, ale v závěru jsem docela ráda, že je na um. ![]()