Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PHV To také…jsem si teď vzpomněla, jak před pár lety běžela v TV reklama na nějaký přípravek na plíseň nohou či co, kde si muž (proměněný zuřivostí v opičáka) drhl v šatně svědící chodilo, z té jsem rostla.
Wow tak pro mě to neobvyklé je a to velmi. Nechci si hrát na psychologa, ale neměl třeba někdo z okolí nohy v opravdu strašlivém stavu když jsi byla dítě nebo tak? Pro mě nepochopitelný odpor
ale tak každý jsme nějaký, já mám zase smrtelnou fobii z úplně běžného druhu hmyzu ![]()
@Lalelale píše:
Wow tak pro mě to neobvyklé je a to velmi. Nechci si hrát na psychologa, ale neměl třeba někdo z okolí nohy v opravdu strašlivém stavu když jsi byla dítě nebo tak? Pro mě nepochopitelný odpor :D ale tak každý jsme nějaký, já mám zase smrtelnou fobii z úplně běžného druhu hmyzu
O ničem takovém nevím.
Mne nohy nevadí… ale nesnáším, když jsem třeba v létě na horách a chlapi tam chodí nahoře bez… to je nechutný…
ale u bazénu nebo more mi to samozřejmě nevadí, jen venku mimo místa k tomu určená
![]()
@Bačavelmistarý píše:
Mne nohy nevadí… ale nesnáším, když jsem třeba v létě na horách a chlapi tam chodí nahoře bez… to je nechutný…ale u bazénu nebo more mi to samozřejmě nevadí, jen venku mimo místa k tomu určená
![]()
Než jsem šla na md, dělala jsem v bance. V tech vedrech chodili někteří i do banky s rozepnutou košili, fakt lahoda, ono obecně je boží, když jdou na schůzku z hospody, táhne z nich pivo nebo cibule, nebo kouří a cigo tipnou a jdou dovnitř, to jsem ostatně jednou viděla i u zubaře!!!
Proti tomu jsou nohy ještě cajk…
@lebambule píše:
Než jsem šla na md, dělala jsem v bance. V tech vedrech chodili někteří i do banky s rozepnutou košili, fakt lahoda, ono obecně je boží, když jdou na schůzku z hospody, táhne z nich pivo nebo cibule, nebo kouří a cigo tipnou a jdou dovnitř, to jsem ostatně jednou viděla i u zubaře!!!Proti tomu jsou nohy ještě cajk…
Přesně. Ale i do banky, jo? No fuj. A koneckoncu i v MHD občas jezdí s rozepnutou ![]()
A chudák zubař tedy
fuuuuj to by me nenapadlo, ze jsou lidi takový cunata
To bude nějaká „úchylka“ jako odpor ke knoflíkům nebo plivání na šestku ![]()
Určitě to má svůj název. Ošklivá a neupravená chodidla nejsou sexy stejně jako jiné části těla. Mně se cizí nohy nehnusí, moc je vlastně ani nevnímám
No, mužská chodidla obvykle nejsou esteticky nic moc, byt funkčně je noha dokonale konstruovaná
U žen jak kdy, ženská noha bývá drobnější a estetičtější ![]()
Já mám chodidla malá a drobná, nehty v pořádku, tak se mi odpuzující nezdají ![]()
@Bačavelmistarý píše:
Přesně. Ale i do banky, jo? No fuj. A koneckoncu i v MHD občas jezdí s rozepnutou
A chudák zubař tedy![]()
![]()
![]()
![]()
fuuuuj to by me nenapadlo, ze jsou lidi takový cunata
Já jsem v létě potkala v supermarketu otce se synem, nahoře bez.
Tohle mě nikdy nenapadlo řešit
uši taky ne. Já se jen dívám na ženské uši ze zvědavosti kvůli náušnicím, vždycky jsem uši a chodidla brala jako přirozenou součást lidského těla a nezkoumám je.