Také se Vám hnusí lidská chodidla?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
139
16.10.19 14:23

@PHV To také…jsem si teď vzpomněla, jak před pár lety běžela v TV reklama na nějaký přípravek na plíseň nohou či co, kde si muž (proměněný zuřivostí v opičáka) drhl v šatně svědící chodilo, z té jsem rostla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
16.10.19 15:08

@Eemii tak si ty uši nech uříznou a trčet ti nebudou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
16.10.19 15:12

Wow tak pro mě to neobvyklé je a to velmi. Nechci si hrát na psychologa, ale neměl třeba někdo z okolí nohy v opravdu strašlivém stavu když jsi byla dítě nebo tak? Pro mě nepochopitelný odpor :D ale tak každý jsme nějaký, já mám zase smrtelnou fobii z úplně běžného druhu hmyzu :zed:

• Citovat
  • Upravit
114
16.10.19 15:13

Ja to mam taky. Podofobie se tomu rika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
16.10.19 17:13
@Lalelale píše:
Wow tak pro mě to neobvyklé je a to velmi. Nechci si hrát na psychologa, ale neměl třeba někdo z okolí nohy v opravdu strašlivém stavu když jsi byla dítě nebo tak? Pro mě nepochopitelný odpor :D ale tak každý jsme nějaký, já mám zase smrtelnou fobii z úplně běžného druhu hmyzu :zed:

O ničem takovém nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
17.10.19 17:39

Dětský nožičky jsou náhodou úplne božíiii :srdce: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.19 09:17

Mne nohy nevadí… ale nesnáším, když jsem třeba v létě na horách a chlapi tam chodí nahoře bez… to je nechutný… :poblion: ale u bazénu nebo more mi to samozřejmě nevadí, jen venku mimo místa k tomu určená :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
19.10.19 09:22
@Bačavelmistarý píše:
Mne nohy nevadí… ale nesnáším, když jsem třeba v létě na horách a chlapi tam chodí nahoře bez… to je nechutný… :poblion: ale u bazénu nebo more mi to samozřejmě nevadí, jen venku mimo místa k tomu určená :nevim: :mrgreen:

Než jsem šla na md, dělala jsem v bance. V tech vedrech chodili někteří i do banky s rozepnutou košili, fakt lahoda, ono obecně je boží, když jdou na schůzku z hospody, táhne z nich pivo nebo cibule, nebo kouří a cigo tipnou a jdou dovnitř, to jsem ostatně jednou viděla i u zubaře!!! :poblion: Proti tomu jsou nohy ještě cajk…

• Citovat
  • Upravit
21.10.19 19:24
@lebambule píše:
Než jsem šla na md, dělala jsem v bance. V tech vedrech chodili někteří i do banky s rozepnutou košili, fakt lahoda, ono obecně je boží, když jdou na schůzku z hospody, táhne z nich pivo nebo cibule, nebo kouří a cigo tipnou a jdou dovnitř, to jsem ostatně jednou viděla i u zubaře!!! :poblion: Proti tomu jsou nohy ještě cajk…

Přesně. Ale i do banky, jo? No fuj. A koneckoncu i v MHD občas jezdí s rozepnutou :poblion:
A chudák zubař tedy :roll: :think: :zed: :poblion: :poblion: fuuuuj to by me nenapadlo, ze jsou lidi takový cunata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
21.10.19 19:34

To bude nějaká „úchylka“ jako odpor ke knoflíkům nebo plivání na šestku :)

Určitě to má svůj název. Ošklivá a neupravená chodidla nejsou sexy stejně jako jiné části těla. Mně se cizí nohy nehnusí, moc je vlastně ani nevnímám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
21.10.19 19:40

No, mužská chodidla obvykle nejsou esteticky nic moc, byt funkčně je noha dokonale konstruovaná :palec: U žen jak kdy, ženská noha bývá drobnější a estetičtější :think:
Já mám chodidla malá a drobná, nehty v pořádku, tak se mi odpuzující nezdají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
21.10.19 21:17
@Bačavelmistarý píše:
Přesně. Ale i do banky, jo? No fuj. A koneckoncu i v MHD občas jezdí s rozepnutou :poblion:
A chudák zubař tedy :roll: :think: :zed: :poblion: :poblion: fuuuuj to by me nenapadlo, ze jsou lidi takový cunata

Já jsem v létě potkala v supermarketu otce se synem, nahoře bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
21.10.19 21:36

Tohle mě nikdy nenapadlo řešit :lol: uši taky ne. Já se jen dívám na ženské uši ze zvědavosti kvůli náušnicím, vždycky jsem uši a chodidla brala jako přirozenou součást lidského těla a nezkoumám je.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová