Tako Junama Impulse len

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
28.1.17 16:16

@januska10 nedávno jsem chess viděla ve městě a vypadá moc hezky :) Má o něco delší stříšku, než ten co mám já (Junama impulse len). Což se mi zdá praktické :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
9.2.17 15:12

Tak už máme objednaný Junama Chess ve žluté a jsem nadšená, těším se až vyjedeme :dance: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
9.2.17 16:44
@kackackaa píše:
@Tomička vnitřní rozměr je cca 80 cm

Ahoj,
vnitřní rozměr korby v ležení je 80×35 a vnitřní rozměr korby u vrchu je 85×36 :) Junama je super a za mě nejvíc vede Chrome design - černá barva - luxus nad luxus :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luci-Lie
17.3.17 09:02

Junama a Baby Joggeer

Holky nejake nove poznatky??? Jste stale spokojene?? Chtela bych Junamu jako kocarek pro novorozene a chvilicku vyuzivat sportak (rotoze jde otacet po i proti smeru jizdy)… Jakmile by mimco chtelo koukat do sveta a ne na me tak mam vybrany Baby Jogger city Elite… Zajimaly by me Vase nazory na kocarky… Zda nejsou poruchove a tak… :) Jsem z obou unesena.. :dance:

• Citovat
  • Upravit
45
17.3.17 09:19

Ahoj taky mám Junamu impuls ale color, šedou látku s šedou kůží už přes rok a jsem spokojená. V hluboké korbě byla dcera do cca 9 měsíců a pak musela do sporťáku protože si klekala a nahybala se přes kraj, ale místo ještě měla. Kolečka jsou super a to u nás dostávají pěkně zabrat. Ještě jsem si všimla u hluboké korby že mají oproti jiným dobře vyřešenou stříšku a lem u nánožníku když fouká, docela mi to některé mamky ve větru záviděly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luci-Lie
17.3.17 09:31
@101Marky píše:
Ahoj taky mám Junamu impuls ale color, šedou látku s šedou kůží už přes rok a jsem spokojená. V hluboké korbě byla dcera do cca 9 měsíců a pak musela do sporťáku protože si klekala a nahybala se přes kraj, ale místo ještě měla. Kolečka jsou super a to u nás dostávají pěkně zabrat. Ještě jsem si všimla u hluboké korby že mají oproti jiným dobře vyřešenou stříšku a lem u nánožníku když fouká, docela mi to některé mamky ve větru záviděly.

Nemate prosim foto?? Koukala jsem ze proti vetru jsou kocarky Junama skvele… ale slunicko?? Jsou modely ktere maji strisku protahlou… ale ty jsou na me moc okate napr. Junama Impulse Chess. Ty jednobarevne maji vetsinou strisku kratsi a rekla bych ze do nich bude svitit… Skoda… :( Nebo mate jinou zkusenost??

• Citovat
  • Upravit
45
17.3.17 10:05

Foto bohužel nemám, našla jsem jen na webu. Na té stříšce jde ten poslední díl buď stáhnout- to je na fotu nebo se zahne Atén spodek je na fotce stahnutej ale celej ten oblouk jde ještě zvednout, tak v kočárku zůstane volnej jen takovej měsíček a docela vysoko tak mimčo vítr neobtěžuje a já jsem zda vyšší postavy tak jsem na obličejik pěkně viděla. Co se slunka týče tak tam občas svítilo ale my v létě vozili bez nánožníku tak jsem vzala plinku a dva křipce a bylo, pokud si vzpomínám tak k tomu davaj i moskytiéru která tak, trochu stíní ale já jsem jí nepoužívala. Snad pomohlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luci-Lie
17.3.17 10:59

Tak jsem si to presne predstavovala… na vitr idealni… skoda ze proti slunku nejde striska jeste o jeden clanek stahnout… To by bylo vymakany… :lol: Jeste jsem se chtela zeptat… sla by vzadu striska odjistit a priklopit vic dopredu?? ze by vzadu znikl nechraneny prostor?? Jestli me chapete…

• Citovat
  • Upravit
45
17.3.17 11:11

No vzadu je zip na povolení ale celá ta stříška má několik poloh mezi nima to nedrží pevně a úplně se oddělat nedá. Ale párkrát jsem zkusila stříšku překlopit když byla malá na bříšku tak aby viděla a šlo to, jen ta stříška zůstane nahrnuta nad kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Luci-Lie
17.3.17 11:14

Chápu… dekuju moc za info… ;-) Tak snad koupi neslapnu vedle… :-)

• Citovat
  • Upravit
50
17.3.17 12:08

Nedávno jsem viděla nějaký novy model Junama a měl prodlouženou stříšku proti sluníčku :-) jinak za me junama super, hluboký kočárek byl prostorný, krásně pružil a ty kola taky paráda. Ovšem kdybych ten kočárek kupovala dnes, tak bez sporťáku. Přišel mi oproti hlubokému strašně úzký, malá mi i přes pásy vyskakovala a hlavně je strašně těžký a neskladny :oops: takže hluboký super spokojenost, sporťák už trošku horší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1287
17.3.17 12:34

Ja jsem spokojena jak s hlubokym, tak se sportakem. Na leto doporucuji koupit ten stinici destnicek, my meli mimi v hlubokem az do rijna, cca 9 mesicu, davala sem pres strisku plinku, ale kdyz chtel koukat, svitilo mu tam z boku slunicko.
Kocarek prostorny. Celkove velka spokojenost.
Sportak mi vyhovuje ;)
Vajicko nemame, ale pry je dost male.
Moskytiera teda naprosto nevyhovovala, zadelavani na zip, kdo to vymyslel?! Hruza!!! A zadelavani stezka. Nikdy nepouzita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
21.3.17 08:28

Ahojky,
chtěla jsem se zeptat. Máte někdo zkušenosti junama impulse colors a terén. Jak to kočárek zvládá? Díky za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
1.11.17 07:02

Prodej autosedačky

Budeme prodávat autosedačku Junama Jet 0-13 kg Colors 02 (zelenohnědá), nemáte někdo zájem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
11.2.18 12:31

Ahojte,

řeším dilema :D. Junama Impulse len nebo Junama Madena? :D Přiznám se, že mě to víc táhne k Impulse len, ale… Býváme na vesnici, v nové lokalitě kde se budeš ještě pár let stavět. Nebude Impulse len hned špinavý? Přece jen bahna tam bude dost :lol: A co hmyz? Táhne je ta bílá konstrukce víc? Budu ráda za vaše postřehy. do 14 dnů si musím vybrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí