Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako LaretHolky už jste náká přesedlala z hlubokého Laretu na golfky, zatim jsem moc recenzí na to nenašla. Tak by mě zajímalo jestli už někdo zase přibyl a jak to hodnotí ![]()
@pavlina-strakova píše:
Holky prosímvás na kolik se mají nafukovat kolečka u Laretu? u zadních je na konstrukci psaný 0,8,ale u předních nic, na duších na všech 2 a něco a paní na prodejně říkala všechny 4 kolečka tak do 1.Tak v tom aby se prase vyznalo
Přední na 0,6 a zadní na 0,8.
Já se chystám přesedlat každým dnes z hluboké na sportovní verzi ale se slzou v oku, protože ta hluboká je oproti sporťáku krásnější ![]()
@Terezie231 my jsme ve sportáku cca měsíc
malej zatim nesedí, takže jen v leže nebo pololeže a celkem dobrý. Přístup ke košíku tedy horší než před tim
, ale co se dá dělat. Jezdíme zatim proti směru jízdy a to je krásně stabilní. jednou jsem ho měla po směru a jak byl položenej do lehu tak mi přišlo, že se snadno převažuje. no uvidim až bude sedět a začneme jezdit tak častěji. Jinak tedy měla jsem trochu problém si zvyknout, že je najednou tak nízko
Jo a kočárek je o něco delší se sportákem, když ho máš daný v leže
Jen ještě tedy nevim jak nám budou ty 5tibodový pásy. Zatim jakžtakž a to je mám daný na tu nejvyšší polohu ![]()
@feketka taky jsem to skoro obrečela, ale už jsem si zvykla
No ale hezčí byl s hlubokou ![]()
Tak mě se líbí i ten sporták, tak až přesedláte tak dejte prosim vědět jak se snim jezdí
A jak se Vám jezdilo s kočárkem pres zimu???
@Pekoni píše:
@Terezie231 my jsme ve sportáku cca měsícmalej zatim nesedí, takže jen v leže nebo pololeže a celkem dobrý. Přístup ke košíku tedy horší než před tim
, ale co se dá dělat. Jezdíme zatim proti směru jízdy a to je krásně stabilní. jednou jsem ho měla po směru a jak byl položenej do lehu tak mi přišlo, že se snadno převažuje. no uvidim až bude sedět a začneme jezdit tak častěji. Jinak tedy měla jsem trochu problém si zvyknout, že je najednou tak nízko
Jo a kočárek je o něco delší se sportákem, když ho máš daný v leže
Jen ještě tedy nevim jak nám budou ty 5tibodový pásy. Zatim jakžtakž a to je mám daný na tu nejvyšší polohu
No já už jsem se rozhodla pro Laret ale právě mám strach z toho sportáku jako líbit se mi líbí ale mám strach aby byl stabilní. Jako golfky se mi hodně líbí X-lander XA 2011 ale zase ta korbička se mi nelíbí ta je už moc málá. Pomalu už začínám bejt zoufala kdy by se vyráběl jeden druh kočáru tak to má člověk aspon bez starosti ![]()
@Terezie231 přes zimu se s nim jezdí parádně
Je těch kočárků strašně moc a na každým se najde něco
Mě tento sporták příde dost prostornej, jen ty pásy, ale to je si myslim problém u vícero kočárků. A hlavně se dá dát do úplnýho sedu což u x-landeru nevim nevim. Švagrová ho měla a ten teda dát do úplnýho sedu nešel.
@Pekoni píše:
@Terezie231 přes zimu se s nim jezdí parádněJe těch kočárků strašně moc a na každým se najde něco
Mě tento sporták příde dost prostornej, jen ty pásy, ale to je si myslim problém u vícero kočárků. A hlavně se dá dát do úplnýho sedu což u x-landeru nevim nevim. Švagrová ho měla a ten teda dát do úplnýho sedu nešel.
Aha no tak snad nám poslouží dobře, jen je škoda že jsem ho ještě neviděla na živo to mě docela mrzí
A asi ani neuvidim
máme tady poblíž dva kamenný obchody a ani v jednom ho zrovna nemaj ![]()
@Terezie231 to je škoda. na živo je ještě krásnější než na fotkách. budeš nadšená
A jakou barvu jsi si vybrala?
Mám vybranej ten modrej ale kdy by bylo jen po mě tak jde asi do toho hnědýho ale to mi doma neprošlo ![]()
http://www.kocarky-tako.cz/…-black-3.jpg
http://www.kocarky-tako.cz/…n-only-2.jpg
Ahoj,
ve sporťáku jezdíme měsíc, jezdí se mi suprově (zatím teda malá sedí proti směru jízdy). Dost lidí už mi sporťák chválilo, až jsem se divila
Je fajn, že jde dát do úplného sedu. Přístup do košíku mi přijde stejný jako u hluboké korby. Malá je spokojená, pásy jsou jí teda zatím takové větší, ale do toho doroste. Celkově jsem s kočárkem moc spokojená, v zimě se jezdilo dobře. Máme taky tento modrý
Tak přeju všem pohodové ježdění. ![]()
@evakopecek píše:
Ahoj,
ve sporťáku jezdíme měsíc, jezdí se mi suprově (zatím teda malá sedí proti směru jízdy). Dost lidí už mi sporťák chválilo, až jsem se divilaJe fajn, že jde dát do úplného sedu. Přístup do košíku mi přijde stejný jako u hluboké korby. Malá je spokojená, pásy jsou jí teda zatím takové větší, ale do toho doroste. Celkově jsem s kočárkem moc spokojená, v zimě se jezdilo dobře. Máme taky tento modrý
Tak přeju všem pohodové ježdění.
Jéé tak to si mě potěsila děkuji za info ![]()
Holky děkuju za info, já sem se bála, aby sme to nepřefoukli a kolečka se nezničily
@Terezie231 ten je taky krásnej. a i v tý kobinaci s šedou. my máme černo-zelenej ![]()
@Pekoni píše:
@Terezie231 ten je taky krásnej. a i v tý kobinaci s šedou. my máme černo-zelenej
Jo ten se mi taky líbí ale mám strach že by na něj lítali mušky ![]()