Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
307
15.5.13 09:35

Holky už jste náká přesedlala z hlubokého Laretu na golfky, zatim jsem moc recenzí na to nenašla. Tak by mě zajímalo jestli už někdo zase přibyl a jak to hodnotí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
15.5.13 09:39
@pavlina-strakova píše:
Holky prosímvás na kolik se mají nafukovat kolečka u Laretu? u zadních je na konstrukci psaný 0,8,ale u předních nic, na duších na všech 2 a něco a paní na prodejně říkala všechny 4 kolečka tak do 1.Tak v tom aby se prase vyznalo

Přední na 0,6 a zadní na 0,8.

Já se chystám přesedlat každým dnes z hluboké na sportovní verzi ale se slzou v oku, protože ta hluboká je oproti sporťáku krásnější :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
15.5.13 09:41

@Terezie231 my jsme ve sportáku cca měsíc ;) malej zatim nesedí, takže jen v leže nebo pololeže a celkem dobrý. Přístup ke košíku tedy horší než před tim :roll:, ale co se dá dělat. Jezdíme zatim proti směru jízdy a to je krásně stabilní. jednou jsem ho měla po směru a jak byl položenej do lehu tak mi přišlo, že se snadno převažuje. no uvidim až bude sedět a začneme jezdit tak častěji. Jinak tedy měla jsem trochu problém si zvyknout, že je najednou tak nízko :lol: Jo a kočárek je o něco delší se sportákem, když ho máš daný v leže ;) Jen ještě tedy nevim jak nám budou ty 5tibodový pásy. Zatim jakžtakž a to je mám daný na tu nejvyšší polohu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
15.5.13 09:42

@feketka taky jsem to skoro obrečela, ale už jsem si zvykla ;) No ale hezčí byl s hlubokou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
15.5.13 09:43

Tak mě se líbí i ten sporták, tak až přesedláte tak dejte prosim vědět jak se snim jezdí :) A jak se Vám jezdilo s kočárkem pres zimu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
15.5.13 09:52
@Pekoni píše:
@Terezie231 my jsme ve sportáku cca měsíc ;) malej zatim nesedí, takže jen v leže nebo pololeže a celkem dobrý. Přístup ke košíku tedy horší než před tim :roll:, ale co se dá dělat. Jezdíme zatim proti směru jízdy a to je krásně stabilní. jednou jsem ho měla po směru a jak byl položenej do lehu tak mi přišlo, že se snadno převažuje. no uvidim až bude sedět a začneme jezdit tak častěji. Jinak tedy měla jsem trochu problém si zvyknout, že je najednou tak nízko :lol: Jo a kočárek je o něco delší se sportákem, když ho máš daný v leže ;) Jen ještě tedy nevim jak nám budou ty 5tibodový pásy. Zatim jakžtakž a to je mám daný na tu nejvyšší polohu :think:

No já už jsem se rozhodla pro Laret ale právě mám strach z toho sportáku jako líbit se mi líbí ale mám strach aby byl stabilní. Jako golfky se mi hodně líbí X-lander XA 2011 ale zase ta korbička se mi nelíbí ta je už moc málá. Pomalu už začínám bejt zoufala kdy by se vyráběl jeden druh kočáru tak to má člověk aspon bez starosti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
15.5.13 10:10

@Terezie231 přes zimu se s nim jezdí parádně ;) Je těch kočárků strašně moc a na každým se najde něco ;) Mě tento sporták příde dost prostornej, jen ty pásy, ale to je si myslim problém u vícero kočárků. A hlavně se dá dát do úplnýho sedu což u x-landeru nevim nevim. Švagrová ho měla a ten teda dát do úplnýho sedu nešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
15.5.13 10:40
@Pekoni píše:
@Terezie231 přes zimu se s nim jezdí parádně ;) Je těch kočárků strašně moc a na každým se najde něco ;) Mě tento sporták příde dost prostornej, jen ty pásy, ale to je si myslim problém u vícero kočárků. A hlavně se dá dát do úplnýho sedu což u x-landeru nevim nevim. Švagrová ho měla a ten teda dát do úplnýho sedu nešel.

Aha no tak snad nám poslouží dobře, jen je škoda že jsem ho ještě neviděla na živo to mě docela mrzí :( A asi ani neuvidim :nevim: máme tady poblíž dva kamenný obchody a ani v jednom ho zrovna nemaj :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
15.5.13 10:43

@Terezie231 to je škoda. na živo je ještě krásnější než na fotkách. budeš nadšená ;) A jakou barvu jsi si vybrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
15.5.13 10:52

Mám vybranej ten modrej ale kdy by bylo jen po mě tak jde asi do toho hnědýho ale to mi doma neprošlo :)
http://www.kocarky-tako.cz/…-black-3.jpg
 http://www.kocarky-tako.cz/…n-only-2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
15.5.13 10:55

Ahoj,
ve sporťáku jezdíme měsíc, jezdí se mi suprově (zatím teda malá sedí proti směru jízdy). Dost lidí už mi sporťák chválilo, až jsem se divila :-) Je fajn, že jde dát do úplného sedu. Přístup do košíku mi přijde stejný jako u hluboké korby. Malá je spokojená, pásy jsou jí teda zatím takové větší, ale do toho doroste. Celkově jsem s kočárkem moc spokojená, v zimě se jezdilo dobře. Máme taky tento modrý :-) Tak přeju všem pohodové ježdění. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
15.5.13 11:00
@evakopecek píše:
Ahoj,
ve sporťáku jezdíme měsíc, jezdí se mi suprově (zatím teda malá sedí proti směru jízdy). Dost lidí už mi sporťák chválilo, až jsem se divila :-) Je fajn, že jde dát do úplného sedu. Přístup do košíku mi přijde stejný jako u hluboké korby. Malá je spokojená, pásy jsou jí teda zatím takové větší, ale do toho doroste. Celkově jsem s kočárkem moc spokojená, v zimě se jezdilo dobře. Máme taky tento modrý :-) Tak přeju všem pohodové ježdění. :)

Jéé tak to si mě potěsila děkuji za info :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.13 11:57

Holky děkuju za info, já sem se bála, aby sme to nepřefoukli a kolečka se nezničily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
15.5.13 12:41

@Terezie231 ten je taky krásnej. a i v tý kobinaci s šedou. my máme černo-zelenej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
307
15.5.13 13:09
@Pekoni píše:
@Terezie231 ten je taky krásnej. a i v tý kobinaci s šedou. my máme černo-zelenej :)

Jo ten se mi taky líbí ale mám strach že by na něj lítali mušky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4