Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
276
26.3.13 11:49

Ahoj holky…tak my jsme také chtěli zeleno černý..ale.. bylo nám řečeno že končí výroba této barvy a nejde objednat..takže jsme museli zvolit jinou barvu..jelikož jsme chtěli neutrální tak nakonec bude šedo černý černá korbička a šedá stříška..na živo jsem ho také neviděla tak uvidíme..doplňkama to snad nějak oživíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
26.3.13 12:06

@VeruskaM
tak to je fakt zajímavé že končí výroba, to jste si měli objednat z jiného obchodu radši, já jsem to objednávala před 3 týdny a nic takové mi nikdo neřekl a dorazil v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
26.3.13 21:16

@bonnie86 já ho objednávala minulý týden a paní mi řekla, že to je čerstvá informace…že dojedou zakázky, ale nové neberou..jinde to trvá déle a já nemám čas..nakonec se nám ta šedá i docela začala líbit…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
27.3.13 15:38

@VeruskaM
tak to jo, no já jsem první taky chtěla šedou ale přítelovi se víc líbila s černou tak máme s černou, ale určitě bude hezký ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.3.13 19:42

Tak včera mi volali z prodejny, že už máme přichystaný kočárek fuchsie- black :dance:, mají službu, že si to u nich můžete nechat do porodu a pak si pro něj přijít. Tak jsem se s paní domluvila, že ho tam necháme do té doby…ale já to asi nevydržím, protože jsme ten kočárek neviděli na živo( jak jsem tady řešila v několika diskuzích). Jak jste to řešili nebo řešíte vy, co pověry? My totiž bydlíme v Brně a nikoho tady nemáme, abychom u nich kočárek do porodu nechali- po zkontrolovaní..! Měli byste ho doma? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.13 20:04

laret

Dobrý den, Laret se mi strašně líbí ale nevěřím moc kočárkům z Polska tak sem se chtěla zeptat jestli jste s kočárkem i po delší době spokojeni :) A jestli je výroba opravdu jen v Polsku nebo se dá sehnat i někde jinde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
29.3.13 21:49

Tak 95 % kočárků je z Polska… My měli DorJan a spokojenost, máme ještě sporťák Jané a také spokojenost a jakmile budu těhu, vyzkouším Tako Laret :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19886
1.4.13 20:16
@Renča VM píše:
Tak 95 % kočárků je z Polska… My měli DorJan a spokojenost, máme ještě sporťák Jané a také spokojenost a jakmile budu těhu, vyzkouším Tako Laret :)

přesně, skoro všechny jsou z Polska, jestli máš navíc tak 20-30 tisíc na nějaký odjinud…
já jsem spokojená moc a moc. Leret jezdí na jedničku už skoro 9 měsíců, zatím bez jediné závady. Já bych neměnila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
2.4.13 09:29
@Hacinta píše:
Tak včera mi volali z prodejny, že už máme přichystaný kočárek fuchsie- black :dance:, mají službu, že si to u nich můžete nechat do porodu a pak si pro něj přijít. Tak jsem se s paní domluvila, že ho tam necháme do té doby…ale já to asi nevydržím, protože jsme ten kočárek neviděli na živo( jak jsem tady řešila v několika diskuzích). Jak jste to řešili nebo řešíte vy, co pověry? My totiž bydlíme v Brně a nikoho tady nemáme, abychom u nich kočárek do porodu nechali- po zkontrolovaní..! Měli byste ho doma? :roll:

ahoj moje rodina strašně věří na pověry, tak jsme nakonec kočárek odvezli k rodičům od přítele, ať ho nemáme doma, a kde máte nejbližší rodinu? nebo u známích ho nechte určitě tam máte nějaké přátele co by vám ho pohlídali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5361
2.4.13 10:15

Holky a nebudete některá prodávat kočárek Tako Laret, zeleno - černý? Kdyby jo, tak písnětě SZ :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.4.13 10:57

Zdravím máme tako laret tyrkysovo černej 10 měsíců a je úplně super krasně se s nim jezdi nemam žádnou výtku, ale prodáváme ho protože máme male auto a na dovolenou by jsme se tam s nim nenarvali tak už koupíme jen golfáč. Strašně nerada se s nim loučím :,( takže kdyby jste ho některá chtěli tak ho mam k prodeji začátkem května :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
4.4.13 14:08

Ahojte holky, je tu nějaká dobrovolkyně, která by mi změřila vnitřní rozměry hl korbičky? Děkuji mockrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.4.13 14:13
@Renča VM píše:
Ahojte holky, je tu nějaká dobrovolkyně, která by mi změřila vnitřní rozměry hl korbičky? Děkuji mockrát

na stránkách taka mají 79×39,ale jestli to tak je nevím, ještě ho nemám doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
4.4.13 14:26

Díky, já totiž přihlížím k rozměrům DorJanu :) aby měl zhruba stejně velkou korbu, jestli i druhé bude macek, tak ať se tam vleze co nejdéle :)

@pavlina-strakova píše:
na stránkách taka mají 79×39,ale jestli to tak je nevím, ještě ho nemám doma
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luckalaky1
4.4.13 14:26

@anetval ahoj,myslíš, že bych tě mohla poprosit o foto na email??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4