Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako LaretAhoj holky…tak my jsme také chtěli zeleno černý..ale.. bylo nám řečeno že končí výroba této barvy a nejde objednat..takže jsme museli zvolit jinou barvu..jelikož jsme chtěli neutrální tak nakonec bude šedo černý černá korbička a šedá stříška..na živo jsem ho také neviděla tak uvidíme..doplňkama to snad nějak oživíme ![]()
@VeruskaM
tak to je fakt zajímavé že končí výroba, to jste si měli objednat z jiného obchodu radši, já jsem to objednávala před 3 týdny a nic takové mi nikdo neřekl a dorazil v pohodě ![]()
@bonnie86 já ho objednávala minulý týden a paní mi řekla, že to je čerstvá informace…že dojedou zakázky, ale nové neberou..jinde to trvá déle a já nemám čas..nakonec se nám ta šedá i docela začala líbit…:)
@VeruskaM
tak to jo, no já jsem první taky chtěla šedou ale přítelovi se víc líbila s černou tak máme s černou, ale určitě bude hezký ![]()
Tak včera mi volali z prodejny, že už máme přichystaný kočárek fuchsie- black
, mají službu, že si to u nich můžete nechat do porodu a pak si pro něj přijít. Tak jsem se s paní domluvila, že ho tam necháme do té doby…ale já to asi nevydržím, protože jsme ten kočárek neviděli na živo( jak jsem tady řešila v několika diskuzích). Jak jste to řešili nebo řešíte vy, co pověry? My totiž bydlíme v Brně a nikoho tady nemáme, abychom u nich kočárek do porodu nechali- po zkontrolovaní..! Měli byste ho doma? ![]()
Dobrý den, Laret se mi strašně líbí ale nevěřím moc kočárkům z Polska tak sem se chtěla zeptat jestli jste s kočárkem i po delší době spokojeni
A jestli je výroba opravdu jen v Polsku nebo se dá sehnat i někde jinde ![]()
Tak 95 % kočárků je z Polska… My měli DorJan a spokojenost, máme ještě sporťák Jané a také spokojenost a jakmile budu těhu, vyzkouším Tako Laret ![]()
@Renča VM píše:
Tak 95 % kočárků je z Polska… My měli DorJan a spokojenost, máme ještě sporťák Jané a také spokojenost a jakmile budu těhu, vyzkouším Tako Laret
přesně, skoro všechny jsou z Polska, jestli máš navíc tak 20-30 tisíc na nějaký odjinud…
já jsem spokojená moc a moc. Leret jezdí na jedničku už skoro 9 měsíců, zatím bez jediné závady. Já bych neměnila
@Hacinta píše:
Tak včera mi volali z prodejny, že už máme přichystaný kočárek fuchsie- black, mají službu, že si to u nich můžete nechat do porodu a pak si pro něj přijít. Tak jsem se s paní domluvila, že ho tam necháme do té doby…ale já to asi nevydržím, protože jsme ten kočárek neviděli na živo( jak jsem tady řešila v několika diskuzích). Jak jste to řešili nebo řešíte vy, co pověry? My totiž bydlíme v Brně a nikoho tady nemáme, abychom u nich kočárek do porodu nechali- po zkontrolovaní..! Měli byste ho doma?
ahoj moje rodina strašně věří na pověry, tak jsme nakonec kočárek odvezli k rodičům od přítele, ať ho nemáme doma, a kde máte nejbližší rodinu? nebo u známích ho nechte určitě tam máte nějaké přátele co by vám ho pohlídali?
Holky a nebudete některá prodávat kočárek Tako Laret, zeleno - černý? Kdyby jo, tak písnětě SZ ![]()
Zdravím máme tako laret tyrkysovo černej 10 měsíců a je úplně super krasně se s nim jezdi nemam žádnou výtku, ale prodáváme ho protože máme male auto a na dovolenou by jsme se tam s nim nenarvali tak už koupíme jen golfáč. Strašně nerada se s nim loučím
takže kdyby jste ho některá chtěli tak ho mam k prodeji začátkem května ![]()
Ahojte holky, je tu nějaká dobrovolkyně, která by mi změřila vnitřní rozměry hl korbičky? Děkuji mockrát
@Renča VM píše:
Ahojte holky, je tu nějaká dobrovolkyně, která by mi změřila vnitřní rozměry hl korbičky? Děkuji mockrát
na stránkách taka mají 79×39,ale jestli to tak je nevím, ještě ho nemám doma
Díky, já totiž přihlížím k rozměrům DorJanu
aby měl zhruba stejně velkou korbu, jestli i druhé bude macek, tak ať se tam vleze co nejdéle ![]()
@pavlina-strakova píše:
na stránkách taka mají 79×39,ale jestli to tak je nevím, ještě ho nemám doma