Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1687
25.2.13 18:50

Holky tak dneska jsem viděla naživo ten zeleno-černý no prostě nádherný, barva pestrá no jsem rozhodnutá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
25.2.13 19:12

Bonnie86
Kdyby to byl chlapeček, tak jdeme také do zeleného..je nádhernej :palec:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
25.2.13 19:53

@Hacinta
tak my máme mít holčičku a koupíme si ten zelený i kdyby bylo druhé mimi kluk tak ať to je neutrální :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana2388
25.2.13 23:06

Já koukala po kočárcích tak kolem 3,4měsíce jen tak ze zvědavosti jaké jsou atd a v jakých cenách. tenhle mi padl do oka a když jsem ho viděla v obchodě tak uz jsem jiný nechtěla ani jsem ho nezkoušela, jen stačilo vidět na živo :lol: jinak jsem z Frýdku-Místku a viděla ho tady právě v té růžovočerné a pak v ostravě v Sam Baby tam měli snad ve všech barvách takže vím jak vypadají i jiné barvy. Ta zelená je docela křiklavá, mě se líbí moc. jestli černá nebo šedá to je taky dilema každopádně je zářivá. ta konstrukce je jak odrazka(taková barva) alespon jde vidět a mě se líbil a viděla jsem ho i venku na denním světle. No mě se moc líbí kdybych čekala kluka tak ho vezmu, také ten tyrkysový je super, ale zelená je neutrální :) no a v ostravě měli vystavené i ty Tako Laret LEN -také moc pěkné, ten červený cihlový je boží. no ty ale přišli na trh až po tom co už jsme se narodili. Ale jsem spokojená s tou barevnou kombinací co jsem vybrala :lol:

• Citovat
  • Upravit
1687
26.2.13 10:12

Do Sam Baby taky jezdíme do Ostravy, já jsem z Opavy a tady žádný obchod není :? a tam jsem právě viděla jen jeden v té žluté barvě a mají tam pořádný výběr kočárku co? i různých doplňků pro mimi atd.fakt super obchod :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana2388
27.2.13 20:05

Jo to jo ale drahý :D vše mají stejně z polska i to oblečení atd, a kočárek jsem tam okoukla ale kupovala jinde taky v ostravě ale v jednom paneláku pán prodává kočárky tako, Kocarky-ostrava. cz(nebo com) nevim už a tam mě vyšel o 2300 levněji!

• Citovat
  • Upravit
1993
27.2.13 21:33

Já mám zeleno černý a jsem nadšená. Je krásný, barva pestrá a vžy se mě měkdo zeptá, kde jsem sehnala tak super barvu. Já bych šla do něho znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
28.2.13 08:40

Opravdu je moc krásný, v sobotu se jedu mrknout do ostravy tak doufám že uspěju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana2388
28.2.13 09:42

Ten zelený je super! taky jsem nad ním váhala, a čekat kluka tak ho beru hned, nebo kdyby bylo v plánu druhé. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
28.2.13 23:24

Holky vím, že ste to tady už psaly, ale nechce se mě zase pročítat celá diskuze, mohla by ste některá změřit velikost korby a sporťáku, jestli odpovádá tomu co se píše na netu? Zase sem se kdesi dočetla, že je strašně maličkej. Předem moc děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
2.3.13 22:00

Ahoj holkyy.. připojuji se k žádosti.
Moc prosím o změření hlavně sporťáčku. Zádíčka jak jsou vysoká. Máme doma 2 favority Tako Laret a Abc design Viper 4 S a tam co jsem koukala tak mi přišly ta záda u sporťáku nízká, jen 42cm..
Tak předem děkuji za odpovědi a jsem ráda, že je tu tolik maminek, které jsou spokojené..Já už jsem z toho vybírání unavená, hlava mi jde kolem z kočárků a zdá se mi jen o nich :D… už chci mít vybráno a vrhnout se na ostatní věci, které samozřejmě ještě nemáme :)
mějte hezký večer…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
3.3.13 08:56

@VeruskaM
Ahoj včera jsem si objednala Tako Laret v zelené barvě, co tady má vyfocené Misar, ale nevím jak jsou vysoké ty zádička, to zjistím až mi příjde domů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
276
3.3.13 09:51
@misar píše:
Já mám zeleno černý a jsem nadšená. Je krásný, barva pestrá a vžy se mě měkdo zeptá, kde jsem sehnala tak super barvu. Já bych šla do něho znovu.

Ahojky.. mohla bych poprosit? nezměřila bys zádíčka u sporťáku jak jsou vysoká?? :)

předem moc děkuji… a gratuluji k výběru, je krásný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
3.3.13 10:48

Ahojo. Máme Tako Laret len, nedaří se nám nafouknout přední kolečka, zadní jsme nafoukli normálně kompresorem ale ty přední nám nejdou. Nevecpe se tam konec toho šlahounku :roll: Poraďte prosím, čím je nafukujete

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.3.13 12:56

Ahoj, no nafukování je trochu horší :-), nafukujeme na benzínce, ale chce to trochu síly to tam nacpat. Jinak jsem si pořídila i pumpičku s dlouhým šloufkem. A úplně nejlepší je dát si do kol duše s ventilkem nastranu, ale to mám zatím jen u jednoho kola.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí