Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako LaretTak jsme včera byli na tom veletrhu v Brně a neměli tam ten Náš fuchsiovej, který chceme koupit, tak jsem z toho byla zklamaná
. Hold počkáme na příští pátek, kdy jdeme na utz. v 31tt, jestli Nám potvrdí opět holčičku a pak ho objednáme, ale chtěla jsem mít jistotu
, teď se ještě rozhoupat, jestli s šedou variantou nebo černou
! Mějste se
@Hacinta
Tak jestli ti potvrdili holčičku několikrát tak si ho objednej
já taky čekám holčičku, ale objednala jsem ho v zelené barvě aby byl neutrální i pro druhé dítě kdyby byl kluk
taky jsem měla problém jestli s šedou nebo s černou barvou, ale vzali jsme nakonec s černou ![]()
Já jsem se taky rozmýšlela jestli zeleno-šedý a nebo zeleno černy, ale jak jsem viděla v realu zeleno-šedý, tak to bylo hrozné, to mě úplně zklamalo, ale jak jsme vidla ten zeleno černý, tak jsem neváhala ani minutu, byla to láska na první pohled. Už sním jezdím 7 měsíců a maximální spokojenost, zatím ani jeden problém. Je pravda, že občas mi vadí tyčka u košíku, ale na to si zvyknete a neučíte se tam dávat věci i tak, mě se tam vleze celý nákup
Jo a na to, že mám ten křiklavě zelený, tak barva vůůůůbec nevybledla, vypadá stále jako nový. Takže neváhejte a běžte do něho!!! ![]()
@waycrazy
Fakt? já jsem myslela že v té šedé vypadá taky dobře, na obrázkách se mi líbila
ale nakonec jsem šla taky do té černé ![]()
V realu to bylo hrozné, vám by se třeba líbil, ale mě rozhodně né. Byl taková nevyrazný a vypadal jak šunt, ale je to jen můj názor, mě se prostě ta kombinace nelíbí.
Mě ty záda vyšly 43cm a na nohy ten držák spíš se mi zdá malý! malá má 8 měsíců, od půl roku jezdíme v sportáku a taky to ma od pul roku tak tak…sice ted mame fusak ale ten tam nijak nevadí stejne přečnívá a jde poznat ze třeba takové dvouleté dítě tam nohy nedá to bude mit rozhodně malé mě to vychází 22-23cm ale ono je to zakulacené takže tohle je maximum a pak se to hned po stranách zakulacuje a tim padem zkracuje.
Prostě ted to je dobre pak později stejně koupíme golfky nebo tak ale i tak, píše se že je kočár do 36 měsíců jako ostatně by měly být všechny trojkombinace což znamená do 3 let. ale 3 leté dítě tam nohy rozhodně nenacpe, visely by durch z kočáru, můžu někdy zkusit tam nacpat neteř až tu bude pokud si vzpomenu, ta ma 2,5roku tak schválně, samotnou mě to zajímá i ohledne tech zad… ![]()
A neviděli jste na živo Tako Laret Eco? Docela by mě zajímalo, jak vypadá ve skutečnosti?
@Renča VM My máme ten Eco len v červeno-šedé a je to náš miláček- každý ho chválí.. Jinak na fotu ho mám jen když přišel pokud byste chtěla klidně vložím… ![]()
@Maja.Tom píše:
@Renča VM My máme ten Eco len v červeno-šedé a je to náš miláček- každý ho chválí.. Jinak na fotu ho mám jen když přišel pokud byste chtěla klidně vložím…
Jééééé, tak to bych byla ráda a moc. Mě se hodně líbí eco, tak bych ho ráda viděla i přes foto, protože fotky na eshopu zkreslují a nikde jsem ho neviděla ![]()
@Renča VM já právě viděla ty eco potahy tady u nás- ale v jiné barvě a typu kočárku, a my chtěli tento a v této barvě… a opravdu jsme spokojení… Ale je nahouby, že ten sporták zabere víc místa jak podvozek s hlubokou.. do našeho mini autíčka bude problém to celé strčit…
Díky jsme spokojeí, a le vzhledme k tozměrům sportáku budeme muset na dovču stejně pořídit nějaký druhý…
@bonnie86 Máme renault Clio- když chci dát d kufru podvozek tak musím dát dolů všechny kola, a le to mi nedělá problém, dokonce jsemnečekala, že ho tam dám i s korbou a dám, ale sporták už ne
ten budu muset mít na sedadle mezi autosedačkama prcků a když bysme jeli na dovču tak už nemám kam dát věci…