Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Timea B.
6.2.13 13:26

Taky by mi bodlo jej prvně vidět ale když už jej objednám tady v Havířově tak už jej musím vzít..Údajně každá varianta tako laret má jiný materiál, a kvalitní jsou ty obyč laret black a len, polka..Multicolor je prej tenší. Tak se hlavně bojím ať ta látka pak rychle nevybledne na slunku..

• Citovat
  • Upravit
6.2.13 13:30
@Timea B. píše:
Taky by mi bodlo jej prvně vidět ale když už jej objednám tady v Havířově tak už jej musím vzít..Údajně každá varianta tako laret má jiný materiál, a kvalitní jsou ty obyč laret black a len, polka..Multicolor je prej tenší. Tak se hlavně bojím ať ta látka pak rychle nevybledne na slunku..

a u vás k vidění nikde nejsou??já sem právě byla v prodejně abych viděla jak se skládá, co má za funkce a abych všechno viděla na živo a pak se chystám v březnu do Brna na výstaviště a snad ho tam budou mít vystavenej, nebo už fakt nevím kde by ho měli v multicoloru, ale laret black má dobrej materiál, len vím že někdo psal, že stojí za prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
6.2.13 14:59
@jana2388 píše:
A autosedačka ke kočárku je sice nádherná ale u nás byla na nic protože jsme ji využili jen do 4 měsíce pak uz se tam malá nevlezla( mela myslím 8 kg ani ne) ale pásy nešly posunout už výše měli jsme tam jen 2 stupně ( někdo máte možná 3 což by bylo lepší) no takže se ji tam krčili ramínka už atd… tak jsme museli kupovat jinou od 0-18 kg takže se to prodražilo protoze do te od 9 kg ještě nemohla, protože je neměla a ještě ani sama neseděla. a navíc musela ještě jezdit proti směru jízdy takže jsme museli hledat podle toho no :(

Jani jakto, že se tam vaše malá nevešla už ve 4m? náš malej má skoro 6m a má 9Kg, žádnej drobeček a ještě pořád se tam vejde i se zavinovačkou do autosedačky od Emitexu…místa má dost…vyrábí se těch autosedaček od Taka Laret teda asi víc ne? my máme klasickou černou s barevnou stříškou. Ale koukala jsem, že je psaná do 11kg a ne do 13kg jako většina vajíček…no a jestli náš malej poroste tak jako do teď tak nevím jestli už bude sedět aby mohl do větší…ale to je u nás problém velkého miminka a ne malé autosedačky :mrgreen:
Jinak teda zatím jezdíme v korbičce a já jsem pořád moc spokojená…tak do měsíce už budeme muset do sporťáku, páč se vším tím zimním oblečením a fusakem a dekou je mu to těsné…ale kdyby nebyl tak nabalenej, tak by se tam vešel krásně…škoda že teď není léto :think: :lol:
Na sporťák už se ale těším, mně se teda moc líbí a i tu stříšku už máme v té vylepšené upravené verzi, takže je pevnější a není s ní problém ;) Laret se pořád vylepšuje a já jsem s ním moc spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
6.2.13 15:39
@Gabu13 píše:
Jani jakto, že se tam vaše malá nevešla už ve 4m? náš malej má skoro 6m a má 9Kg, žádnej drobeček a ještě pořád se tam vejde i se zavinovačkou do autosedačky od Emitexu…místa má dost…vyrábí se těch autosedaček od Taka Laret teda asi víc ne? my máme klasickou černou s barevnou stříškou. Ale koukala jsem, že je psaná do 11kg a ne do 13kg jako většina vajíček…no a jestli náš malej poroste tak jako do teď tak nevím jestli už bude sedět aby mohl do větší…ale to je u nás problém velkého miminka a ne malé autosedačky :mrgreen:
Jinak teda zatím jezdíme v korbičce a já jsem pořád moc spokojená…tak do měsíce už budeme muset do sporťáku, páč se vším tím zimním oblečením a fusakem a dekou je mu to těsné…ale kdyby nebyl tak nabalenej, tak by se tam vešel krásně…škoda že teď není léto :think: :lol:
Na sporťák už se ale těším, mně se teda moc líbí a i tu stříšku už máme v té vylepšené upravené verzi, takže je pevnější a není s ní problém ;) Laret se pořád vylepšuje a já jsem s ním moc spokojená :palec:

od kdy je pevnejsi striska? jak to vypada? ted nevim co mam.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Timea B.
6.2.13 15:57

Tak to zjišťovala tady prodavačka a multicolor je skutečně naprosto jiný materiál než u laretu black, grey..je tenší, není lesklý ani impregnovaný, je v něm více přírodních materiálu-len a říkala mi, že u té mé růžové varianty bude vidět jak je jemně protkaný bílýma nitkama a že je právě tím vyjímečný a nikoliv slabší. A že prý právě jak nejsou ty barvy tak křiklavé tak ani pak nevyblednou..Tak to jsem ráda a nakonec jsem jej teda už objednala a bude za 2týdny..Jsem zvědavá teda..

• Citovat
  • Upravit
6.2.13 16:11
@Timea B. píše:
Tak to zjišťovala tady prodavačka a multicolor je skutečně naprosto jiný materiál než u laretu black, grey..je tenší, není lesklý ani impregnovaný, je v něm více přírodních materiálu-len a říkala mi, že u té mé růžové varianty bude vidět jak je jemně protkaný bílýma nitkama a že je právě tím vyjímečný a nikoliv slabší. A že prý právě jak nejsou ty barvy tak křiklavé tak ani pak nevyblednou..Tak to jsem ráda a nakonec jsem jej teda už objednala a bude za 2týdny..Jsem zvědavá teda..

a když je tenší neprošoupe se to zas brzo??já bych radši takovou jako je u laretu normálního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Timea B.
6.2.13 19:59

Taky jsem se ptala zda takovému přírodnímu materiálu nebude vadit pak třeba sníh atd. a prej určitě ne..že ikdyž je tenčí tak je údajně jedinečný na pohled i dotek. Já si také myslím, že ikdyby se třeba po tom roce kapku prošoupal tak to u těchto světlejších či nevýrazných barev nepůjde tak vidět..Tak záleží na každém, já do toho jdu..nemám ráda ty moc křiklavé barvy a z druhé strany si chci po synovi prozměnu užít tu růžovou! :dance:

• Citovat
  • Upravit
6.2.13 20:22
@Timea B. píše:
Taky jsem se ptala zda takovému přírodnímu materiálu nebude vadit pak třeba sníh atd. a prej určitě ne..že ikdyž je tenčí tak je údajně jedinečný na pohled i dotek. Já si také myslím, že ikdyby se třeba po tom roce kapku prošoupal tak to u těchto světlejších či nevýrazných barev nepůjde tak vidět..Tak záleží na každém, já do toho jdu..nemám ráda ty moc křiklavé barvy a z druhé strany si chci po synovi prozměnu užít tu růžovou! :dance:

já jenom aby se to třeba po chvilce neroztrhlo, mě se právě líbilo na tom materiálu, že je to jakoby šusťák a je to pevný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Timea B.
6.2.13 20:59

Roztrhlo? ty jo tak to by byl mazec :lol: Ikdyž je to polská výroba tak zas takovej šunt to nebude, to se nebojím..Maj pěkně propracovanej, kvalitní ten kočárek a když už se něco posmolí tak je 2 roky záruka a dnes mi říkali že i pozáruční servis dělají velice ochotně..Já jsem ráda že jsem si konečně vybrala a už to nemusím řešit kde co jak a za kolik..to je únavné. Konstrukce+korba bude stejná jako u laret black a to jsem si v obchodě vyzkoušela, poměřila a naprosto nás to uchvátilo takže mám vybráno..

• Citovat
  • Upravit
Dzwigi
7.2.13 22:08

Dobrý den, chtěla bych se zeptat Timea B. kde v Havířově jste koupila kočárek a za jakou cenu? Uvažovala jsem že pojedu do Polska, ale tam je záruka prý jen 1 rok…Děkuji za info.

• Citovat
  • Upravit
Timea B.
8.2.13 10:23

Zdravím, já lítala po Ostravě a nakonec jsem zjistila že mi ho objednají i v dětském obchůdku u nás před barákem v Havířově a ještě levněji než třeba v Sam baby Ostrava..V Havířově je to přímo v budově radnice hned naproti zastávky, jmenuje se to batole a je to každopádně na objednávku a pak si dojdete za 14dní pro kočár…aspoň já to tak mám domluvené. Cena mi říkala za multicolor 8000-8290kč ale ten je dražší, u toho laretu grey, black bude nižší o pár stovek ale přesně nevím to mě nezajímalo..Můžu pohledat číslo tel. na tu prodavačku jestli budete chtít…Hezký den papa

• Citovat
  • Upravit
Dzwigi
8.2.13 14:58
@Timea B. píše:
Zdravím, já lítala po Ostravě a nakonec jsem zjistila že mi ho objednají i v dětském obchůdku u nás před barákem v Havířově a ještě levněji než třeba v Sam baby Ostrava..V Havířově je to přímo v budově radnice hned naproti zastávky, jmenuje se to batole a je to každopádně na objednávku a pak si dojdete za 14dní pro kočár…aspoň já to tak mám domluvené. Cena mi říkala za multicolor 8000-8290kč ale ten je dražší, u toho laretu grey, black bude nižší o pár stovek ale přesně nevím to mě nezajímalo..Můžu pohledat číslo tel. na tu prodavačku jestli budete chtít…Hezký den papa

Ještě jednou děkuji moc za informace a za to tel. číslo bych Vám byla opravdu vděčná. Ještě by mě zajímalo zda je v té ceně i autosedačka? Také přejí hezký den…

• Citovat
  • Upravit
Timea B.
8.2.13 18:47

Tel.na batole je 605 505 118. To bude bez autosedačky, já jsem tam zdůrazňovala, že jí mám tak by mi ji neobjednávala..Když tak se poptejte..Nashle

• Citovat
  • Upravit
Timea B.
8.2.13 18:55

A můžete jí zavolat i hned nebo o víkendu, jí to vadit nebude..

• Citovat
  • Upravit
Dzwigi
8.2.13 20:00

Děkuji moc Timea B. Určitě zavolám a poptám se… Nashledanou

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení