Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
197
4.2.13 21:26

Jako ze to šmajda? to od zacatku, ale pro me absolutne nepostřehnutelna vec :mrgreen: Kdyby me to manzel nerekl tak to pri jizde nepoznam. Jezdi rovne a jen pri veeeklych hrbolech trva nez se kolecko chytne do rovna ale to asi u vsech. Proste se me jezdi super. Jo a kamaradka ma tako captiva a je teda o neco višši nez laret.. taky spokojena No a taky ma super zkladani laret o proti jinym to pan taky zduraznoval a dnes jsem si to uvedomila kdyz jsem videla kamosku skladat ten jeji.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.13 21:31
@eleny píše:
Jako ze to šmajda? to od zacatku, ale pro me absolutne nepostřehnutelna vec :mrgreen: Kdyby me to manzel nerekl tak to pri jizde nepoznam. Jezdi rovne a jen pri veeeklych hrbolech trva nez se kolecko chytne do rovna ale to asi u vsech. Proste se me jezdi super. Jo a kamaradka ma tako captiva a je teda o neco višši nez laret.. taky spokojena No a taky ma super zkladani laret o proti jinym to pan taky zduraznoval a dnes jsem si to uvedomila kdyz jsem videla kamosku skladat ten jeji.. :lol:

jj, jakože šmajdá holky si tady na to stěžovaly, tak sem myslela, že to dělá hodně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.13 15:54

Holky, která máte autosedačku maxi cosi ke kočárku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
5.2.13 18:04

My o ní přemýšleli, ale nakonec ne, nelíbil se nám ten adaptér ke kočárku, co k ní je. Máme Laret Mia Gray 01 a autosedačka s adaptérem (je mnohem lepší) byla i v barvě setu, takže jsme to neřešili. Až dosáhne 10 kg, koupíme jinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.13 18:22
@alhena píše:
My o ní přemýšleli, ale nakonec ne, nelíbil se nám ten adaptér ke kočárku, co k ní je. Máme Laret Mia Gray 01 a autosedačka s adaptérem (je mnohem lepší) byla i v barvě setu, takže jsme to neřešili. Až dosáhne 10 kg, koupíme jinou…

já už sem si ju objednala, našla sem na bazošu ještě 14 měsíců v záruce, tak uvidíme, snad to tam nebude tak hrozný právě sem nikde nenašla fotku kde by to bylo hezky vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
5.2.13 20:41
@pavlina-strakova píše:
Ahoj holky, tak sem pročetla celou diskuzi a jsem na vážkách, jestli ho koupit. Měla sem vybranej dorjan danny sport a odradily mě recenze, že táhne na jednu stranu, často píchají kolečka atp a vidím, že laret je to stejný :nevim: A ten sporťák je fakt tak strašnej? A jak se s kočárkem jezdí vyšším maminám? my máme s přítelem oba přez 180cm, tak aby sme se nemuseli předklánět. Děkuji za odpovědi

Laret Ti rozhodně doporučuji :palec:. Už jezdíme ve sporťáku, co jsem zjistila, že ta neforemná střecha jde schovat a vyndat jen při sluníčku nebo větru :*. Laret má spoustu vychytávek a pořád se učím. Jízdní vlastnosti jsou úžasné a neměnila bych. Sporťák je nižší než hluboký, ale rukojeť je polohovací, já mám 164 cm, takže mě se jezdí super, nevím jak je to u vysokých, ale myslím, že stejně :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
5.2.13 20:43
@pavlina-strakova píše:
já už sem si ju objednala, našla sem na bazošu ještě 14 měsíců v záruce, tak uvidíme, snad to tam nebude tak hrozný právě sem nikde nenašla fotku kde by to bylo hezky vidět

Po 10 měsících ježdění můžu říct, že kočárek je jako nový, takže bych do staršího taky šla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.13 21:08
@Renčula0 píše:
Laret Ti rozhodně doporučuji :palec:. Už jezdíme ve sporťáku, co jsem zjistila, že ta neforemná střecha jde schovat a vyndat jen při sluníčku nebo větru :*. Laret má spoustu vychytávek a pořád se učím. Jízdní vlastnosti jsou úžasné a neměnila bych. Sporťák je nižší než hluboký, ale rukojeť je polohovací, já mám 164 cm, takže mě se jezdí super, nevím jak je to u vysokých, ale myslím, že stejně :*

tak to je super, musím ho zkusit v obchodě a uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana2388
5.2.13 21:27

Tak my už jezdíme 3 tydny taky ve sportáku. ze začátku jsem si říkala že se mi nelíbí a byla jsem z toho taková všelijiká ale ted se mi líbí a taky bych neměnila :lol: on to byl spíš hrozný nezvyk po korbičce máme ho proti směru jízdy takže vidím na malou a super je fajn že tam je ten vylký kšilt při větru jsme to hodně využili a na malou vubec nefučelo to u jinych kočárků tak velký není a jinak jsem to vyřešila tak že ten kšilt ještě přeložím jakoby na půl nezastrkuju uplne celý do strechy a ten ohebny drát naformuju u okraje stríšky a je z toho takovy malý kšilt jako byl u korbičky :lol: ale na co jsme přišli je to že nánožník(na čem má dítě položené nohy je docela dost malý. malá má 7 měsíců zítra a uz se ji tam vlezou nohy tak tak obcas vyčuhují… a taky jak je ta tyčka kolem pasu tak když ji zadělám a má tam pod ní fusak tak se tam dost dusí takže ji tam nemůžu mít ale zase jsou tam pásy tak to stačí… no a ještě jedna věc když položím zádíčka do lehu(stačí jen částečného ) a chci pak zvednout do sedu musím malou prvne zvednout do sedu a chytit ji obě ruce protože by se ji skřípli mezi tyčkou co tam je taková pevna za zády v te cerne latce jeste všita (pak uz je střecha) no tak ono když je to v lehu se tam uudela pod ní ještě místo a mala ma sice vice mista do stran na spani atd ale kdyz to zvedáte musíte si dávat jo pozor abyste ji nedej bože nezlomili ruku což se mi málem stalo když jsem to ještě nevěděla! :,(

• Citovat
  • Upravit
jana2388
5.2.13 21:32

A autosedačka ke kočárku je sice nádherná ale u nás byla na nic protože jsme ji využili jen do 4 měsíce pak uz se tam malá nevlezla( mela myslím 8 kg ani ne) ale pásy nešly posunout už výše měli jsme tam jen 2 stupně ( někdo máte možná 3 což by bylo lepší) no takže se ji tam krčili ramínka už atd… tak jsme museli kupovat jinou od 0-18 kg takže se to prodražilo protoze do te od 9 kg ještě nemohla, protože je neměla a ještě ani sama neseděla. a navíc musela ještě jezdit proti směru jízdy takže jsme museli hledat podle toho no :(

• Citovat
  • Upravit
jana2388
5.2.13 21:34

Ale maminky ono to vypadá že si stěžuji ale já jsem s ním moc spokojená jinak! jsem ráda že jsem ho koupila je super jen píšu co jsem zjistila možná se to někomu bude hodit! :)

• Citovat
  • Upravit
5.2.13 21:50
@jana2388 píše:
A autosedačka ke kočárku je sice nádherná ale u nás byla na nic protože jsme ji využili jen do 4 měsíce pak uz se tam malá nevlezla( mela myslím 8 kg ani ne) ale pásy nešly posunout už výše měli jsme tam jen 2 stupně ( někdo máte možná 3 což by bylo lepší) no takže se ji tam krčili ramínka už atd… tak jsme museli kupovat jinou od 0-18 kg takže se to prodražilo protoze do te od 9 kg ještě nemohla, protože je neměla a ještě ani sama neseděla. a navíc musela ještě jezdit proti směru jízdy takže jsme museli hledat podle toho no :(

já koupím právě maxi cosi cabriofix sedačku, ta by měla byt větší a kvalitnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Timea B.
6.2.13 11:08

multicolor má jiný materiál?

Zdravím, holky co jste kupovaly Tako laret, máte někdo multi color? Chtěla jsem si objednat včera nr.4 světle šedá s růžovou a přímo vedoucí obchodu mě odradil, že by to neobjednával neboť u multicoloru je prý materiál tenký slabý vybledlý a prostě jiný než u těch obyč. tako laret black, lnu…Tak teď normálně nevím, už jsem byla rozhodnutá a teď i tady čtu ty recenze tak váhám či raději nejít do toho byby heaven line ten má být údajně i vyšší tak to zvážím, protože muž má 196cm..Děkuji za rady..

• Citovat
  • Upravit
6.2.13 12:45

Tak dneska sem byla koukat na kočárek a mám rozhodnuto, du do Laretu, je super a krásnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.13 12:47
@Timea B. píše:
Zdravím, holky co jste kupovaly Tako laret, máte někdo multi color? Chtěla jsem si objednat včera nr.4 světle šedá s růžovou a přímo vedoucí obchodu mě odradil, že by to neobjednával neboť u multicoloru je prý materiál tenký slabý vybledlý a prostě jiný než u těch obyč. tako laret black, lnu…Tak teď normálně nevím, už jsem byla rozhodnutá a teď i tady čtu ty recenze tak váhám či raději nejít do toho byby heaven line ten má být údajně i vyšší tak to zvážím, protože muž má 196cm..Děkuji za rady..

Ahoj, já ten multicolor chcu taky, ale na prodejně ho neměli a prý by nebyl problém objednat, ale chcu ho radši vidět a po tom cos napsala tak tuplem, protože jestli je to nějaký nekvalitní ta látka, tak to je na prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí