Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako LaretTak já neposoudím jestli bylakorba tak maličká- malá už ve třech měsících neoblíkla věci na půl roku, protže byla dost velká, takže šla do sportáu dost brzo a nelíbilo se jí v něm, ale já sama si kočárek chválila. A ted počítám, že zase max v tom půl roce půjdeme do sportáku… Ale je pravda, že pokud jde o to vykrytí tak tenhle kočárek má tu boudičku vymakanější a když se dá dohromady s tím kdyrem at už na hluboký nebo an sporták tak je to hezky vykryté… jen je naprd boudička na autosedačce…
Ja mám maxi cosi tak bych chtela zkouknout ty adaptéry na to a kdyžtak ji využiju ![]()
A jak se se sporťákem jezdí, máte někdo vyzkoušeno?.
Nánožník se dá polohovat?
Nevíte kde v Praze se dá na kočárek kouknout? ![]()
Já jsem koupila první kousek až když jsem věděla, že je vše v pořádku a že je to holčička ![]()
Já začala nakupovat asi plus minus kolem 15 týdne, to jsem jen viděla něco pěkného za rozumnou cenu tak v neutrální barvičkách…ale s mírou, když jsem věděla 100% že to bude holčička tak už ve větší míře
, kočárek jsem měla vyhlídlý dopředu taky kolem toho 15 týdne našla jsem tenhle Tako laret a měla jsem vybráno, když jsem věděla že je to holka tak jsem obědnala růžový a asi 2 měsíce před porodem ho koupila, doma jsem ho neměla měla jsem ho u sestřenky, doma jsem si nechala jen tašku a autosedačku at ji mám při ruce jak pojedu z porodnice a kočárek se mi dovezl jak jsem vyla v porodnici
zatím máme stále korbu, máme 6 měsíců a něco… malá je veliká má 72 cm a váží 9,16 kg takže buřtík a stále ji tam narvu i s fusakem je tam sice na těsno ale stejně vždy spí a aspon ji neuniká teplo
ale musela jsem vyndat tu oválnou vložku co je po krajích. ale už už ji budu muset přehodit do sportáku, ten se mi ale už tolik nelíbí
nevím proč možná je to jen nezvyk a najednou mi to příjde strašně velké hlavně vysoká ta střecha až nepřirozeně
tak se mi pořád nechce ho přehodit
ale asi vemu Casualplay z chalupy do města a tenhle hodím zase tam a bude
taky jsem uvažovala že bych ho prodala už ten Tako fakt si asi nezvyknu na ten sporťák nevím proč…
¨Jee tak diky za dalsi poznatky ![]()
ja bych ho prave desne chtela videt nazivo…
Ale nevím kde v Praze ![]()
Ja videla prodavat kocarek Laret taky ruzovy, a pani chtela 7000.. to bych si radsi za tech 8500 koupila novy ![]()
Ale proti ojetemu nic nemam ![]()
Ja uz se nemuzu dockat.. vpatek mame velky UZ, tak snad se ukaze ![]()
Ahoj holky,
moc mě zaujal kočárek bíločerný s puntíky, nemáte ho náhodu některá z vás? Moc bych byla vděčná za fotky v reálu. Díky ![]()
Ahojík holky mi už mame vymeneno za sporták a jedime už dva dny…mno vytka sportáku…když jej otocite aby bylo dite smerek k vám vypada to strasne je to jakovy posunute do zadu…když dite otocite od sebe vypada to dobre jako na obrázku, ale převazujete se to…pro sndavani střechy musite drzet i kocar aby se neprevazit..atd :-/
No taky uz tyden jezdim.. vypada fakt blbe smerem k sobe a od sebe to teda vyzkousim to prevazeni.. ach jo..
@Barun a neprijde ti ze kdyz to je proti smeru ze to hur zataci? nevim jestli to je tim ze to je tak dlouhy ze to ma jine teziste ![]()
@eleny já tpo nezkousela otočit…vypada to strasne…mi jezdíme po smeru…je n musim hlidat to prevazeni..
@Barun no tak dnes jsem jela taky po smeru a jede se jak po masle. Opacne to fakt vubec nezataci a jede se s tim jak s uplne jinym kocarkem. zkousela jsem sklopit tu strechu a kocarek se neprevazel ale je fakt ze jsem mela ten pocit ze to kazdou chvilku prijde. Staci trochu sily a jde to lehce zvednout na zadni, tak je to trochu o nervy, ale ma to testy tak sned by se to nemelo prevrhnout
![]()
@eleny jn…ale je lepsi to hlídat…já si myslím ze az v tom díte bude sedet tak je to rozdil a je jedno na jakou stranu to bude otoceno… hlavni je ze vim ze druhy smer je nahouby…
Holky, já už jsem zkoušela mimčo jednou povozit ve sporťáku a dala jsem sti prďolku směrem k sobě a jako jelo to dobře, ale trochu těžko, jako že je ten sporťák snad těžší než hluboká korbička, nebo nevím no…Ale nepřipadalo mi to zas tak hnusné ![]()
ale netuším, jak se sklápí ta střecha, ona nemá žádný pant na zmáčknutí, jako hluboká? musí se to jen zatlačit dolů???