Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako Laret@pavlina-strakova a taky ten dany je strasne tezky proti laretu..hlavne na zvedani na obrobukak..je to fakt rozdil..
@pavlina-strakova
Stáčet se na jednu stranu bude, pokud nemáš zaaretované kolečka, to dělají všechny.
a jinak s kočárkem jezdí v pohodě i můj taťka (dědeček) a má 186cm a úplně v pohodě
@eleny píše:
@pavlina-strakova a taky ten dany je strasne tezky proti laretu..hlavne na zvedani na obrobukak..je to fakt rozdil..
Těžší? právě podle netu má byt o nějaký kilo lehčí, zkoušela sem s ním jezdit chvilku po obchodě a v pohodě, ale taky byl bez zátěže. Zkusím laret a asi uvidím.
@Amy88 píše:
@pavlina-strakova
Stáčet se na jednu stranu bude, pokud nemáš zaaretované kolečka, to dělají všechny.a jinak s kočárkem jezdí v pohodě i můj taťka (dědeček) a má 186cm a úplně v pohodě
Tak to su ráda, protože sem vyčetla, že má nastavitelnou ukojeť do výšky myslím 104 cm a většina má aspoň do 110 cm, tak sem se bála aby to stačilo
Já mám Laret dá se říct už půl roku a jdem sním maximálně spokojená. Také jsem měla velké obavy a stále jsem hledala recenze a četla tuhle diskuzi, ale jsem opravdu moc ráda, že jsem si ho nakonec vybrala. Vůbec mi nepřipadá, že by šel na stranu a nízký rozhodně není. Nemáme ani problém s kolečkama a to je jen občas dofouknem a namažem. Syn bude mít v polovině února 6měsíců a už ted měří 73cm a má přes 8kg, takže do korbiku se mi vleze tak tak, takže do měsíce už asi budeme vytahovat sporták. Zrovna minulý týden jsme ho vytáhli a zkoušeli jsme do něco dát malého a super! Je super, že se dá sporták polohovat až tak d lehu a taky se mi líbí, že se dá ta střáška zadělat. A hlavně se mi zdá sporták dost prostorný. Ještě mám přímo fusák Tako, tak tam pěkně pasuje, take vůbec nemám strach, že by mu tam byla zima. Takže za ty peníze co mě stál, to byl opravdu zlatý kup, jsme zněho celá nadšená a zatím měvůbec nezklamal. dokonce i hodně lidí se mě na ulici ptá co je to za značku atd… A i známí, co mají kočárky za 20 000 atd.. tak říkájí, že stím našim se jim jezdí líp ![]()
Hezký večer, chtěla jsem se zeptat. Má Laret možnost nastavení směru jízdy u autosedačky na podvozku? Viděla jsem na videu, že mimi jelo pouze po směru jízdy. Díky za odpověď.
@Amy88
Jé moc děkuju, tak to je paráda a je tím pádem rozhodnuto. Jste ním spokojená?
@waycrazy píše:
Já mám Laret dá se říct už půl roku a jdem sním maximálně spokojená. Také jsem měla velké obavy a stále jsem hledala recenze a četla tuhle diskuzi, ale jsem opravdu moc ráda, že jsem si ho nakonec vybrala. Vůbec mi nepřipadá, že by šel na stranu a nízký rozhodně není. Nemáme ani problém s kolečkama a to je jen občas dofouknem a namažem. Syn bude mít v polovině února 6měsíců a už ted měří 73cm a má přes 8kg, takže do korbiku se mi vleze tak tak, takže do měsíce už asi budeme vytahovat sporták. Zrovna minulý týden jsme ho vytáhli a zkoušeli jsme do něco dát malého a super! Je super, že se dá sporták polohovat až tak d lehu a taky se mi líbí, že se dá ta střáška zadělat. A hlavně se mi zdá sporták dost prostorný. Ještě mám přímo fusák Tako, tak tam pěkně pasuje, take vůbec nemám strach, že by mu tam byla zima. Takže za ty peníze co mě stál, to byl opravdu zlatý kup, jsme zněho celá nadšená a zatím měvůbec nezklamal. dokonce i hodně lidí se mě na ulici ptá co je to za značku atd… A i známí, co mají kočárky za 20 000 atd.. tak říkájí, že stím našim se jim jezdí líp
Já do něho asi taky půjdu, líbí se mi právě polohování do lehu, jak opěrka na záda, tak na nožky, protože když má kočárek polohování zad do lehu, tak noh už ne a to mě štve
Holky máte některá autosedačku maxi cosi??nebo máte všechny autosedačky od taka??Já sem přemýšlela, že od maxi cosi bude asi bezpečnější, ale nevím jestli na ty držáky bude pasovat kterákoliv. Zkusím napsat přímo do taka, snad mě odpoví
@Lucyk82
Já zatím ano, až na ten košík pod kočárkem, sice se do něj vejde, ale špatně se to tam strká
ale zvykla jsem si, zase si musím říct, že jsem si vybrala jeden z těch levnějších a hlavně polských kočárků a tak se to musí brát no.
Ještě jsme hned po 14 dnech ježdění měnili gumu, ale koupila jsem v Kolago za 80,– a vyměnil doma manžel. tak žádná velká tragédie
@Amy88 píše:
@Lucyk82
Já zatím ano, až na ten košík pod kočárkem, sice se do něj vejde, ale špatně se to tam strkáale zvykla jsem si, zase si musím říct, že jsem si vybrala jeden z těch levnějších a hlavně polských kočárků a tak se to musí brát no.
Ještě jsme hned po 14 dnech ježdění měnili gumu, ale koupila jsem v Kolago za 80,– a vyměnil doma manžel. tak žádná velká tragédie
to je dobrý, když to jde vymněnit doma, a s těma kolečkama je asi problém u všech kočárků, dorjany taky prý pořát píchají kolečka, takže sem se asi fakt rozhodla pro Tako laret
@Amy88
právě, že ta cena je báječná. Nechci kupovat některak drahý, ale zase ne v bazaru. S malými potížemi počítám. Všude se najde nějaká chyba. Kdyžtak si manžel poradí. ![]()
To je pravda, je dost prostorny, az me to prekvapilo.Ten dorjan sice muze byt o kilo lehci ale pan v obchode mi vysvetloval ze to zalezi na sklonu rukojeti, ale neumim to uz vysvetlit jako on
Jo a jezdim 8m a kolo ani jednou pichle.. ![]()
@eleny píše:
To je pravda, je dost prostorny, az me to prekvapilo.Ten dorjan sice muze byt o kilo lehci ale pan v obchode mi vysvetloval ze to zalezi na sklonu rukojeti, ale neumim to uz vysvetlit jako onJo a jezdim 8m a kolo ani jednou pichle..
A ani se ti na nich nedělají osmice???