Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1166
22.1.13 14:43

@Amy88 zatlacit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
22.1.13 21:27

@Barun
To je teda pěkně na pytel, tak to asi dlouhou životnost mít nebude 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LucikB
24.1.13 18:16

Ahojda, mám prosbu. Nemáte některá Laret ve fialové barvě? A pokud ano, nemohla bych vidět nějakou reálnou fotku, jak vypadá tato barvička v praxi? :) Předem díky..

• Citovat
  • Upravit
1480
24.1.13 19:16

:mavam:Zdravím Vás..Maminky v kolikátem týdnu jste začaly nakupovat výbavičku? :) Mě svědí ruce už teď a to jsem ve 14 týdnu :think: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
26.1.13 20:50

Holky, kdy jste začaly dávat prcky do sportovní korbičky? Naše malá má půl roku a chtěla bych jí tam už na jaro dát, tak za 2-3 měsíce, podle počasí, ale ona je hrozně droboučká. Má 60cm a 5100g :-), takový náš bobeček no a tak nevím, jestli tam nebude vypadta nějak blbě, i když za ty 3 měsíce trošku povyroste, ale je už hodně zvědavá a v hluboké by se jí asi nelíbilo, co myslíte? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
27.1.13 08:56

@Amy88 no jasne, proc ne. to bude akorat. my ted mame 7 a pul a uz tam je taky od 7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
27.1.13 10:41

@eleny
Super, jen si ale nejsem jistá, že bude už sama sedět :-), ale tak asi to nebude vadit, však je to polohovací :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
27.1.13 11:29

@Amy88 taky nesedime, jen lezime a kdyz jsme treba v obchodaku tak ji to trochu zvednu, ze je v pololeze-polosede aby se nenudila.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
30.1.13 21:59

My ještě v 10měsících jezdíme s korbičkou a to jsem myslela že se tam prcek nevejde už v listopadu ;),je v ní tepleji, dá se dát do sedu takže malý z ní krásně vidí a je chráněný víc než ve sporťáku. Až bude tepleji přesedláme do sporťáku. Ale ten se mi teda tak nelíbí. Boudička je tenká, krčivá, nemá madlo na přenášení, kšilt, škoda že tam nejde dát bouda z korby :-!.Má sporťák od Taka nějaké pozitivum?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
31.1.13 17:56
@Renčula0 píše:
My ještě v 10měsících jezdíme s korbičkou a to jsem myslela že se tam prcek nevejde už v listopadu ;),je v ní tepleji, dá se dát do sedu takže malý z ní krásně vidí a je chráněný víc než ve sporťáku. Až bude tepleji přesedláme do sporťáku. Ale ten se mi teda tak nelíbí. Boudička je tenká, krčivá, nemá madlo na přenášení, kšilt, škoda že tam nejde dát bouda z korby :-!.Má sporťák od Taka nějaké pozitivum?

taky jsem z nej nebyla vubec nadsena, ale uz jsem si zvikla a opravdu to neni tak hrozny. Jo a jelikoz tam ma vic prostoru tak tam muzu dat vic dek, tak mam pocit ze ji tam je lepe nez v narvane korbe..a kdyz se sklopi ta druha striska a zvedne se jeste ta z toho nanozniku tak tam fouka daleko min nez v korbe. to vidim ja jako velky plus.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
31.1.13 20:36
@eleny píše:
taky jsem z nej nebyla vubec nadsena, ale uz jsem si zvikla a opravdu to neni tak hrozny. Jo a jelikoz tam ma vic prostoru tak tam muzu dat vic dek, tak mam pocit ze ji tam je lepe nez v narvane korbe..a kdyz se sklopi ta druha striska a zvedne se jeste ta z toho nanozniku tak tam fouka daleko min nez v korbe. to vidim ja jako velky plus.. :)

Máš pravdu, nebude to tak hrozné jak to vypadá :palec:. Já dnes přišla na to, jak je to s tou střechou, že ten plandající převis, se dá schovat do boudy a je z toho docela foremná střecha :P, to mi předtím uniklo :mrgreen:. O tom spodním kšiltu jsem věděla, ale jestli to má ještě nějaké vychytávky tak sem s nimi :hug:. To polohování jsem zkoušela, jde mi také nějak ztěžka, jako jak se povede, tak to je, dělám taky něco špatně??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
1.2.13 09:09
@Renčula0 píše:
Máš pravdu, nebude to tak hrozné jak to vypadá :palec:. Já dnes přišla na to, jak je to s tou střechou, že ten plandající převis, se dá schovat do boudy a je z toho docela foremná střecha :P, to mi předtím uniklo :mrgreen:. O tom spodním kšiltu jsem věděla, ale jestli to má ještě nějaké vychytávky tak sem s nimi :hug:. To polohování jsem zkoušela, jde mi také nějak ztěžka, jako jak se povede, tak to je, dělám taky něco špatně??? :think:

no.. uz taky onicem nevim, bud ten ksilt zapnes a mimi vidi ven, nebo ho zvednes a nefouka tam. to polohovani, ma 4 ruzne stupne. leh, pololeh, polosed a sed. :D Zatahnes zmacknutim, posunes a pustis :) Pisu to jak MONGOLEC tak snad to pujde pochopit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
2.2.13 20:54
@eleny píše:en
@eleny píše:
no.. uz taky onicem nevim, bud ten ksilt zapnes a mimi vidi ven, nebo ho zvednes a nefouka tam. to polohovani, ma 4 ruzne stupne. leh, pololeh, polosed a sed. :D Zatahnes zmacknutim, posunes a pustis :) Pisu to jak MONGOLEC tak snad to pujde pochopit :mrgreen:

Jojo, díky, ten princip zvedání chápu, ale špatně mi tam chytý ta poloha - úplně do sedu, je to u všech laretů nebo je to jen u toho našeho? Nebo se to časem více rozchodí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.13 00:35

Ahoj holky, tak sem pročetla celou diskuzi a jsem na vážkách, jestli ho koupit. Měla sem vybranej dorjan danny sport a odradily mě recenze, že táhne na jednu stranu, často píchají kolečka atp a vidím, že laret je to stejný :nevim: A ten sporťák je fakt tak strašnej? A jak se s kočárkem jezdí vyšším maminám? my máme s přítelem oba přez 180cm, tak aby sme se nemuseli předklánět. Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.2.13 07:50

Ahoj, vysoký je dost. Dobře se s ním jezdí i mému chlapovi, který měří 190 cm. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí