Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
bliss
11.2.13 11:51

Ahoj, my ho máme. Mě osobně moc odlehčeny nepřijde, když se s ním taháte do schodů. Venku se s ním jezdí krásně, ale hodně mi vadí, že se velice špatně dostává do košíku. V podstatě tam nic nedáte, ani 2kilového yorkšira tam nedostanu :cert: barvu máme růžovou a je opravdu krásná a viděla jsem pistácii a ta taky nemá chybu :think:

• Citovat
  • Upravit
492
11.2.13 15:09

Ahoj holky :-) jak si to tak čtu a vidím že se tady řeší blednutí barev tak to celkem nechápu. Já mám zeleno černý a kluk se mi narodil v červnu a pak bylo krásný léto a venku jsme byli pořád a barva teda nevybledla a ani vnitřek, který jsem opravdu hodně často prala… tak to trochu nechápu jak někomu může vyblednout… leda tak špatným zacházením si myslím. A je fakt že ten košík je naprd že se do něj špatně dávají věci, ale z boku tam toho dostanete dost a myslím že i yorshira byste mihli :) Jinak na sporťák už si zvykám… ale ta korba byla krásnější nooo :D a My máme veliký miminko, na šesti měsících do sedačky už taky nemohl… měl 10,8kg… ale už hezky hačá tak nebyl problém s větší autosedačkou, koupili jsme od 9kg do 25kg polohovací a dobrý :) kolečka mi nešmajdaj, jen jediný problém je jak ho cpu do mýho malýho auta, tak musím sundat kolečka a po několika sundáních mi vypadává to brzdový lanko a přítel musí opravovat… jo a taška ke kočárku se mi trhá okolo těch stříbrných držáčků…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mobr
11.2.13 21:04

Zatím nejlevnější kočárky jsem viděla v Cieszynie, pokud se bavíte o Havířově a Ostravě, tak opravdu zajeďte do Cieszyna, hned u bývalé celnice je obchod s Tako kočárkama a mají tam neskutečný výběr materiálů, který není ani na ofiko stránkách Tako. Vřele doporučuji, my tam určitě nakoupíme!

• Citovat
  • Upravit
Amy 88
11.2.13 22:04
@mobr píše:
Zatím nejlevnější kočárky jsem viděla v Cieszynie, pokud se bavíte o Havířově a Ostravě, tak opravdu zajeďte do Cieszyna, hned u bývalé celnice je obchod s Tako kočárkama a mají tam neskutečný výběr materiálů, který není ani na ofiko stránkách Tako. Vřele doporučuji, my tam určitě nakoupíme!

Taky máme odtama, mohu jen doporučit a cena také velmi příznivá 8400 včetně „vajíčka“.

• Citovat
  • Upravit
66
12.2.13 22:34

Holky nemáte tip na dobrý obchod někde v severních Čechách? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
13.2.13 22:21

Ahojky :mavam: Ted trochu změním téma :mrgreen: Máte některá z VÁS nebo okolí zkušenosti s tímto kočárkem? Líbí se vzhledově, ale trošku se bojím té nízké ceny :think: A právě nikde jsem nenašla žádné recenze :,( http://www.chytramama.com/…-black--blac

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana2388
15.2.13 21:27

Tak malá se mi tam nevešla hlavně pro to že pásy měly jen 2 stupně na výšku a né 3! takže jsme je měli brzy krátké hodně pod ramínkama a v zimě s kombinézou atd by se tam nevešla už vůbec. a tedy porovnávala jsem s jinými sedačkami a ty byly o dost větší. Ale u mě to byl taky hlavně problém že malá byla velká dost, jak na výšku tak na šířku takže to taky hrálo roli! Jinak co se týče barvičky já mám růžovo-černý a malá se narodila hned začátkem července léto bylo nádherné slunečnéí a barvičky vůbec nevybledly! a několikrát jsem praka i ty oválné vložky z korbičky a barvičky jsou stále pěkné. Se sporťákem jsem taky spokojená jen jak už jsem tady zmínila vadí mi že tam je ta tyčka kde -pokud si nedáte pozor když dáváte dítě z lehu do sedu -můžete skřípnout nebo i zlomit prstík(y) nebo ručku! když tam dítě bude mít a vy zatlačíte tak se tam může škaredě skřípnout my máme naštěstí zimní kombinézy a rukavice takže se malé nic nestalo poprvé než jsem to zjistila ale tak na jaře v léte na holé ručky…nevím nevím

• Citovat
  • Upravit
123
16.2.13 12:05
@jana2388 píše:
Tak malá se mi tam nevešla hlavně pro to že pásy měly jen 2 stupně na výšku a né 3! takže jsme je měli brzy krátké hodně pod ramínkama a v zimě s kombinézou atd by se tam nevešla už vůbec. a tedy porovnávala jsem s jinými sedačkami a ty byly o dost větší. Ale u mě to byl taky hlavně problém že malá byla velká dost, jak na výšku tak na šířku takže to taky hrálo roli! Jinak co se týče barvičky já mám růžovo-černý a malá se narodila hned začátkem července léto bylo nádherné slunečnéí a barvičky vůbec nevybledly! a několikrát jsem praka i ty oválné vložky z korbičky a barvičky jsou stále pěkné. Se sporťákem jsem taky spokojená jen jak už jsem tady zmínila vadí mi že tam je ta tyčka kde -pokud si nedáte pozor když dáváte dítě z lehu do sedu -můžete skřípnout nebo i zlomit prstík(y) nebo ručku! když tam dítě bude mít a vy zatlačíte tak se tam může škaredě skřípnout my máme naštěstí zimní kombinézy a rukavice takže se malé nic nestalo poprvé než jsem to zjistila ale tak na jaře v léte na holé ručky…nevím nevím

jakou tyčku myslíš???My půjdem do sporťáku jaro-léto a po přečtení tvého příspěvku mě dost mrazí :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
16.2.13 19:25

@Lucyk82
Jednoznačně Mipesa v Luštěnicích u MB. My tam byli pro kočárek, musí se tam člověk objednat ale paní na nás měla vyhrazenou hodinu a tu se nám věnovala, vše nám předvedla a i ukázala a od firmy tako si nechala ušít speciální edici tako laret limited a je ještě lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
16.2.13 19:25

Jak jste spokojeny u laretu se sporťákem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
16.2.13 22:57
@jana2388 píše:
Tak malá se mi tam nevešla hlavně pro to že pásy měly jen 2 stupně na výšku a né 3! takže jsme je měli brzy krátké hodně pod ramínkama a v zimě s kombinézou atd by se tam nevešla už vůbec. a tedy porovnávala jsem s jinými sedačkami a ty byly o dost větší. Ale u mě to byl taky hlavně problém že malá byla velká dost, jak na výšku tak na šířku takže to taky hrálo roli! Jinak co se týče barvičky já mám růžovo-černý a malá se narodila hned začátkem července léto bylo nádherné slunečnéí a barvičky vůbec nevybledly! a několikrát jsem praka i ty oválné vložky z korbičky a barvičky jsou stále pěkné. Se sporťákem jsem taky spokojená jen jak už jsem tady zmínila vadí mi že tam je ta tyčka kde -pokud si nedáte pozor když dáváte dítě z lehu do sedu -můžete skřípnout nebo i zlomit prstík(y) nebo ručku! když tam dítě bude mít a vy zatlačíte tak se tam může škaredě skřípnout my máme naštěstí zimní kombinézy a rukavice takže se malé nic nestalo poprvé než jsem to zjistila ale tak na jaře v léte na holé ručky…nevím nevím

jo tak to uz jsem taky mela tu cest poznat o cem mluvis.. opravdu ty rucky hlidat pri zvednuti do sedu, pokud je maji vase detatka pri leženi smerem nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
timea B.
18.2.13 22:17

Já už jsem jeden kočár z PL měla a raději už volím koupi někde blíž kvůli reklamacím…nemíním se pak dohadovat s polákama a navíc záruka je krátká v pl. Raději jsem připlatila pár stovek a mám klid..

• Citovat
  • Upravit
27
19.2.13 14:30

Tako Laret Fuchsie

Pro jana2388 nebo kdo máte Tako Laret fuchsie(černo- růžový). MOhl byste mi prosím někdo nafotit tento kočárek na živo? Jsme z Brna a na prodejně měli akorát zelený a pak jsme viděli stříbrný (limitovanou edici). Nedokážu si to moc představit jak vypadá (protože na fotkách přímo jejich, vypadají ty barvy jinak:() a hlavně se ještě rozhoduji mezi variantou s černou nebo s šedou. Děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luckalaky1
19.2.13 15:05

Ahojky, nemáte někdo zkušenost s nějakým obchoďákem v PL kočárkame a nebo nějaké stránky??

• Citovat
  • Upravit
Luca2889
19.2.13 15:19

foto

Dobrý den, nemohla by jste sem dát a nebo mi poslat na mail, foto kočárku v reálu?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4