Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
123
19.2.13 16:13

Tako Laret Fuchsie

@Hacinta Tako Laret fuchsie(černo- růžový)mám ale na mých fotkách vypadá stejně jinak :(.Ale tady: http://www.kocarky-tako.cz/…t-2-810.html# je ta barva úplně přesná. No ale záleží taky jak je nastaven PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 16:27

Holky a neviděla ste některá tady tento? http://www.kocarky-tako.cz/…nr5-959.html nebo nemáte ho? protože tady na těch stránkách je ta modrá taková jasnější jak na ostatních a já nevím kam už se na něho jet podívat, doufám, že ho budou mít v Brně na výstavišti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.2.13 19:48

Taky máme stejný problém, akorát s tou fuchsiovou..přijdou mi na těch fotografiich ty barvy úplně jiné :?. Já jsem viděla akorát zelenou a stříbrnou. Ta zelená byla nádherná, křiklavá! Jinak koukala jsem taky na ten veletrh, asi se tam taky vydáme, Tako je nahlášeno, že by tam měli být, tak doufám, že tam budou mít i ty Naše barvy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luckalaky1
19.2.13 19:50

@Hacinta Může se zeptat, kde je ten veletrh a kdy??

• Citovat
  • Upravit
19.2.13 20:02
@Hacinta píše:
Taky máme stejný problém, akorát s tou fuchsiovou..přijdou mi na těch fotografiich ty barvy úplně jiné :?. Já jsem viděla akorát zelenou a stříbrnou. Ta zelená byla nádherná, křiklavá! Jinak koukala jsem taky na ten veletrh, asi se tam taky vydáme, Tako je nahlášeno, že by tam měli být, tak doufám, že tam budou mít i ty Naše barvy!

tak to by možná šlo, napsat jim třeba email, jestli je tam budou mít ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 20:02
@luckalaky1 píše:
@Hacinta Může se zeptat, kde je ten veletrh a kdy??

Brno 9-10 března myslím, a v Praze až pak, když si to zadáš do vyhledavače najde ti to je to veletrh Pro dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luckalaky1
19.2.13 20:03

@pavlina-strakova moc děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
19.2.13 20:07
@luckalaky1 píše:
@pavlina-strakova moc děkuji :)

nemáš zač, já už to vidím jako jedinou možnost ho vidět, už fakt nevím kde jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luckalaky1
19.2.13 20:09

@pavlina-strakova tak podle fotek to vypadá zajímavě, to bysme si mohli udělta výlet :) mě se líbí tako laret a acoustion

• Citovat
  • Upravit
27
19.2.13 20:09

Jsou tam 7.-10. března http://www.bvv.cz/prodite/ Zkusim jim zítra napsat. Pak dám vědět, jestli se mi někdo ozve. Zeptám se na tyrkysový a ten můj :mavam:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
19.2.13 20:17

@Sušinka
tak přesně tenhle typ si chceme taky koupit, jen v zelené barvě, naživo jsem viděla ten pestře žlutý a moc mě nadchnul je úžasný, hlavně ta barevná konstrukce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 20:34
@Hacinta píše:
Jsou tam 7.-10. března http://www.bvv.cz/prodite/ Zkusim jim zítra napsat. Pak dám vědět, jestli se mi někdo ozve. Zeptám se na tyrkysový a ten můj :mavam:!

prosím prosím na můj modrošedej multicolor :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.2.13 22:13

@Sušinka a jste z Brna? Je na obchodě Růžový panter, když jsme se tam byli podívat, tak ho tam měli…je nádhernej, daleko hezčí než na fotkách :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.2.13 22:24

Pavlina-strakova
Tak už jsem jim napsala i s dotazem na ten Váš. Uvidíme, jestli někdo odepíše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.13 22:28
@Hacinta píše:
Pavlina-strakova
Tak už jsem jim napsala i s dotazem na ten Váš. Uvidíme, jestli někdo odepíše..

Děkuji moc, já sem totiž viděla ten černo zelenej na prodejně a jiný neměli a jak koukám po Brně po obchodech, tak asi nemají nikde, ještě před veletrhem napíšu emaily jestli ho nemají, kdyby nebyl ani na veletrhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí