Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako Laret@eleny ahojá mame 6.5m a taky už pomalu chceme přesidlit ale zkousela jsem to a nejak se mi nelibi
ale když jsem ho videla tak to nevypadalo zle…mozná to dite prdolate je zvláštní v tom…použiváme fusak do sedacky a tenci kombinezu aby mala vlezla…
@Barun ja jsem oddelala to okolo, dala tako fusak a super.. neni to tak tesny..a vypada to taky dobre.. ale rikam si zeuz by to asi chtelo ![]()
My už máme nasazen sporťák, a nějak si na něj nemůžu zvyknout, ta korbička vypadala luxusně, ten sporťák už tolik ne… ale malej má větší pohodlí, máme buřtíka tak jsme už museli no…
Aj ja mela oddelane to okolo ale s tím je to lepsi teplo…nase mala je hubena jen dluha:-D tož ufidime…ten sportak se mi tez nelibi…
Dobrý den. chtěla jsem se zeptat, jestli máte nějaká kočárek Tako Laret Polka Dots 3v1 2012 a jak jste s ním spokojená a kolik vám stál i s vajíčkem?
Děkuju dámy
No uvidím, my to čekáme v červenci a na zimu bude malému nebo malé půl roku
Tak aby jsem ještě využila tu hlubokou korbu
S tim košíkem to moc nevychytali, tak uvidím jak pak budu nadávat
Jinak můžu se Vás ještě zeptt? Měli jste doma kočárek ještě než jste porodily??? Jsou takové řeči, že se nemá kupovat dopředu, ale nemám ráda nákupy na poslední chvíli
![]()
@Berungga My měli kočárek u babičky a vyzvedli si ho cestou z porodnice…
Nevíte prosím někdo, jestli prodávají kočárky Tako Laret někde v Pardubickým kraji? moc se mi nechce do koupi kočárku přes net
Ahojda holky, tak my jezdíme už 4,5 měsíce a zatím bez problému, jen mi praskla jedna sponka na tašce v místě kde se přidělává ke kočárku, ale to manžel vyřešil spájením diody a drží to dobře
jinak se nám jezdí hezky a náš malý se tam zatím vejde v poho i s fusakem a to není žádný drobeček (má už 8,3kg) doufám, že zimu ještě odjezdíme v hlubokém a pak na jaro vytáhneme už sporťák, mně se teda sporťák líbí víc než hluboká korbička a prckovi se taky bude zamlouvat určitě víc, páč uvidí ven daleko líp..máme doma malýho zvědavce ![]()
No dobře tak jsem zvědavá, zatím se mi, ale Laret líbí nejvíc
Jinak, dámy?? Kdy jste začli nakupovat první výbavičku???
Mě začínají svědět ručičky už teď
A to jsme teprve ve 13.týdnu ![]()
Ahoj holky,
tak jsem si také vyhlídla Tako Laret. Barvu ještě nevím, to se rozhodnu příští pátek po velkým UZ ![]()
Chtěla jsem se zeptat, jak se vám s kočárkem jezdí. Nebo jestli jste našly nějaká negativa?
Měla jsem na prvniho prcka Quinyy speedy a jediné co bylo skvělé, byly jeho jízdní vlastnosti. Ostatní na prd ![]()
Nevíte kde v Praze se dá vyzkouset a osahat? ![]()
Díky díky
Já pro prvního měla taky Quinny Speedy a nemohlajsem si vynachválit- ted není jen proto, že přítel nechtěl trojkolku… S tímtojsme byly zatím jen 2× a pokud jde o jízdní vlastnosti tak beru jako velkou výhodu, že se skvěle ovládá i jen jednou rukou, což ocením když za druhou vedu malou… Trošku mi " vadí" způsob nasazování hluboké korby( na quinny to bylo jednodušší) a nutnost adaptéru pro autosedačku( musí se na něj myslet aby nezůstal doma).. Jinak pokud jde o zkušenost kamarádka s ním jezdí už rok a vady měla ty o terých se tu mockrát psalo- prodřený plášt kvůli nafouknutí a něco s taškou, ale obojí bez problému vyreklamovala…
Jinak my máme kluka, máme potah len v barvě červenošedé a vypadá skvěle…
@Medomi píše:
Ahoj holky,
tak jsem si také vyhlídla Tako Laret. Barvu ještě nevím, to se rozhodnu příští pátek po velkým UZ
Chtěla jsem se zeptat, jak se vám s kočárkem jezdí. Nebo jestli jste našly nějaká negativa?
Měla jsem na prvniho prcka Quinyy speedy a jediné co bylo skvělé, byly jeho jízdní vlastnosti. Ostatní na prd
Nevíte kde v Praze se dá vyzkouset a osahat?Díky díky
Děkuju moc,
mě u Quinny vadí, že ta korba je šíleně mrňavá, jestli budeme mít kluka tak se do ní asi brzy nevejde. A u sporťáku že je zase takový dost otevřený, střecha prťavá, takže na malou furt fičelo, nebo svítílo sluníčko. Ale jinak jak píšu byl super jak do terénu, tak do sněhu. A ovládání jednou rukuou, super věc ![]()
Tak bych si něco takového taky představovala ale právě s vytuněnou střechou a líbí se mi, že jde sporťák do lehu
. No uvidíme, potřebovala bych si ho okouknout
.
@iiivetka
jo přesně jak píše eleny, zajeď se podívat do Opatovic n. Labem, je to mezi HK a PCE, areál Vesna, nejlepší výběr všeho možného, určitě si vyberete, nebo objednáte..