Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1166
8.1.13 10:52

@eleny ahojá mame 6.5m a taky už pomalu chceme přesidlit ale zkousela jsem to a nejak se mi nelibi :-D ale když jsem ho videla tak to nevypadalo zle…mozná to dite prdolate je zvláštní v tom…použiváme fusak do sedacky a tenci kombinezu aby mala vlezla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
8.1.13 11:14

@Barun ja jsem oddelala to okolo, dala tako fusak a super.. neni to tak tesny..a vypada to taky dobre.. ale rikam si zeuz by to asi chtelo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
paaam
8.1.13 13:33

My už máme nasazen sporťák, a nějak si na něj nemůžu zvyknout, ta korbička vypadala luxusně, ten sporťák už tolik ne… ale malej má větší pohodlí, máme buřtíka tak jsme už museli no…

• Citovat
  • Upravit
1166
8.1.13 15:09

Aj ja mela oddelane to okolo ale s tím je to lepsi teplo…nase mala je hubena jen dluha:-D tož ufidime…ten sportak se mi tez nelibi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.1.13 16:03

Dobrý den. chtěla jsem se zeptat, jestli máte nějaká kočárek Tako Laret Polka Dots 3v1 2012 a jak jste s ním spokojená a kolik vám stál i s vajíčkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
9.1.13 13:41

Děkuju dámy :mrgreen: No uvidím, my to čekáme v červenci a na zimu bude malému nebo malé půl roku :( Tak aby jsem ještě využila tu hlubokou korbu :nevim: S tim košíkem to moc nevychytali, tak uvidím jak pak budu nadávat :D Jinak můžu se Vás ještě zeptt? Měli jste doma kočárek ještě než jste porodily??? Jsou takové řeči, že se nemá kupovat dopředu, ale nemám ráda nákupy na poslední chvíli :twisted: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
9.1.13 14:55

@Berungga My měli kočárek u babičky a vyzvedli si ho cestou z porodnice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.1.13 20:12

Nevíte prosím někdo, jestli prodávají kočárky Tako Laret někde v Pardubickým kraji? moc se mi nechce do koupi kočárku přes net

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
9.1.13 20:19

Areal vesna za nejlepsi cenu i servis.. je to u HK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
10.1.13 10:09

Ahojda holky, tak my jezdíme už 4,5 měsíce a zatím bez problému, jen mi praskla jedna sponka na tašce v místě kde se přidělává ke kočárku, ale to manžel vyřešil spájením diody a drží to dobře ;) jinak se nám jezdí hezky a náš malý se tam zatím vejde v poho i s fusakem a to není žádný drobeček (má už 8,3kg) doufám, že zimu ještě odjezdíme v hlubokém a pak na jaro vytáhneme už sporťák, mně se teda sporťák líbí víc než hluboká korbička a prckovi se taky bude zamlouvat určitě víc, páč uvidí ven daleko líp..máme doma malýho zvědavce :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1480
10.1.13 16:20

No dobře tak jsem zvědavá, zatím se mi, ale Laret líbí nejvíc :lol: :potlesk: Jinak, dámy?? Kdy jste začli nakupovat první výbavičku??? :think: Mě začínají svědět ručičky už teď :lol: A to jsme teprve ve 13.týdnu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medomi
11.1.13 12:26

Ahoj holky,
tak jsem si také vyhlídla Tako Laret. Barvu ještě nevím, to se rozhodnu příští pátek po velkým UZ :lol:
Chtěla jsem se zeptat, jak se vám s kočárkem jezdí. Nebo jestli jste našly nějaká negativa?
Měla jsem na prvniho prcka Quinyy speedy a jediné co bylo skvělé, byly jeho jízdní vlastnosti. Ostatní na prd :D
Nevíte kde v Praze se dá vyzkouset a osahat? :)

Díky díky

• Citovat
  • Upravit
451
11.1.13 13:04

Já pro prvního měla taky Quinny Speedy a nemohlajsem si vynachválit- ted není jen proto, že přítel nechtěl trojkolku… S tímtojsme byly zatím jen 2× a pokud jde o jízdní vlastnosti tak beru jako velkou výhodu, že se skvěle ovládá i jen jednou rukou, což ocením když za druhou vedu malou… Trošku mi " vadí" způsob nasazování hluboké korby( na quinny to bylo jednodušší) a nutnost adaptéru pro autosedačku( musí se na něj myslet aby nezůstal doma).. Jinak pokud jde o zkušenost kamarádka s ním jezdí už rok a vady měla ty o terých se tu mockrát psalo- prodřený plášt kvůli nafouknutí a něco s taškou, ale obojí bez problému vyreklamovala…
Jinak my máme kluka, máme potah len v barvě červenošedé a vypadá skvěle…

@Medomi píše:
Ahoj holky,
tak jsem si také vyhlídla Tako Laret. Barvu ještě nevím, to se rozhodnu příští pátek po velkým UZ :lol:
Chtěla jsem se zeptat, jak se vám s kočárkem jezdí. Nebo jestli jste našly nějaká negativa?
Měla jsem na prvniho prcka Quinyy speedy a jediné co bylo skvělé, byly jeho jízdní vlastnosti. Ostatní na prd :D
Nevíte kde v Praze se dá vyzkouset a osahat? :)Díky díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medomi
11.1.13 13:35

Děkuju moc,
mě u Quinny vadí, že ta korba je šíleně mrňavá, jestli budeme mít kluka tak se do ní asi brzy nevejde. A u sporťáku že je zase takový dost otevřený, střecha prťavá, takže na malou furt fičelo, nebo svítílo sluníčko. Ale jinak jak píšu byl super jak do terénu, tak do sněhu. A ovládání jednou rukuou, super věc :)
Tak bych si něco takového taky představovala ale právě s vytuněnou střechou a líbí se mi, že jde sporťák do lehu :). No uvidíme, potřebovala bych si ho okouknout 8).

• Citovat
  • Upravit
11.1.13 13:57

@iiivetka
jo přesně jak píše eleny, zajeď se podívat do Opatovic n. Labem, je to mezi HK a PCE, areál Vesna, nejlepší výběr všeho možného, určitě si vyberete, nebo objednáte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí