Kočárek Tako Laret

Máte zkušenost s Tako Laret?

Přidejte zkušenost s Tako Laret
Napsat příspěvek
Velikost písma:
451
31.10.12 20:45

Jéé na tomto jsme v obchodě tu variantu len poprvé viděli :-))) a ta barevná komibnace vypadá moc dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
31.10.12 20:53

@Maja.Tom

Já jsem se pro to tak nadchla, že už mi to nikdo nedokázal rozmluvit! ;) Moc se mi líbí. Přímo tento typ jsme v obchodě neviděli, ale měli stejnou barevnou kombinaci na jiném, tak doufám, že budu stejně nadšená i s tímto :-) Už aby byl tady :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
1.11.12 06:54

@keksxxx Tak my právě tu naši kombinaci nikde neviděli tak jsem měla trošku obavu jaké to bude, a le je to fakt krása..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
risAM1982
1.11.12 07:38

Na fotkách hezký, ve zkutečnosti vypadá mnohem lépe co se týká barvy viděla jsem na živo a užasný už se těším až s ním vyrazíme za pár měsícu,,díky za foto a ta slída na sporták je v červeným nebo v šedým?

• Citovat
  • Upravit
451
2.11.12 08:05

Máte namysli ten nánožník?? Ten je mám dojem kombinovaný(nejsem si 100% jistá a kočárek už je uložený u babičky) :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
risAM1982
2.11.12 08:46

Jj myslím ten nánožník, nevadí, poptám se v obchodě, jen tet trochu váhám co když se doktor splet a nebude to holka ale kluk, to bude pak v červeným, tak tet uvažuju o tom že bych šla do náký neutrál brvy,..ale ten červenej je tak hezkej…

• Citovat
  • Upravit
451
2.11.12 08:51

Já budu mít kluka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
2.11.12 17:53
@risAM1982 píše:
Jj myslím ten nánožník, nevadí, poptám se v obchodě, jen tet trochu váhám co když se doktor splet a nebude to holka ale kluk, to bude pak v červeným, tak tet uvažuju o tom že bych šla do náký neutrál brvy,..ale ten červenej je tak hezkej…

Já si myslím, že takováhle červená by nevadila ani pro kluka :-) Miminku je to jedno, hlavně aby maminka byla spokojená a kočárek se jí líbil ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
3.11.12 16:37

Ahoj holky, co máte doma Laret, chci se zeptat jak jste s ním spokojené? Nemám možnost ho vidět nikde naživo, ale na netu se mi moc líbil právě LARET a Haeven line, v Praze ani okolí není, tak prosím o recenze, děkuju, budu vděčná za každý názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
3.11.12 17:38

@Šášulee Tak my máme doma Tako Laret len, zatím ještě nezajetý( teprve čeká) a pokud jde o pohled tak vypadá naprosto báječně… Známá ho má už rok a říkala, že hend ze začártku měnili ložiska na kolečkách, ale to prá dělá většina Laretů a tedď se jí páře taška kolem toho kovového madla… což jsou dle mého opravdu drobnosti, jinak ybch do něj sama nešla… A pokud jd eo jízdní vlastnosti tak je naprosto spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
3.11.12 17:39

@keksxxx Hodně kamarádek si pořídilo i celočervený kočárek pro kluka, my zvolili tuto kombinaci, že bude hezky ladit k hasičským autům ve zbrojnici :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
3.11.12 17:45

@Maja.Tom Ta barva je rozhodně super :-) Vždyť i dospělí chlapi nosí červenou :-) Rozhodně v tom taky nevidím problém. :palec:.. A co že zrovna ve zbrojnici? ;-) Pokud mi něco uniklo v předchozí diskuzi, tak se omlouvám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
3.11.12 18:15

@keksxxx Přítel je člen SDH takže tam trávíme dost času… Už jsme si dělali srandu, že si pořídíme nášivku na bok aby bylo jasno :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
4.11.12 08:37

Ahoj, už jsem tu psala, kupovala jsem laret (tyrkysový) v AAA kočárky na Praze 8 v květnu. Jezdíme od konce července a jsem spokojená. Když se kola správně nafouknou a hlídá se to, tak dobrý. Jezdí se s ním moc pěkně, dobře se skládá do auta. Taška mi zatím drží. Sporťák zatím nepoužíváme, tak nemůžu hodnotit. Korbička je fajn. Uvidíme teda až tam budu dávat zimní fusak jak se mi tam malá vejde, ale snad to přes zimu vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
6.11.12 16:59

Ahojte mami budu asi jedna vyjimka ze zacatku sjem si kočárek chvalila mam tako laret ruživy a ouživám jej od konce cervna…prvne jsem reklamovala kola zadni jeli do osmicky a prednim vypadavalki neustale matickyjakoby tam nesedeli …pres leto se brutalne vysisoval vnitřek korby… spatne se mi odbrzduje musise na nej rukou a ted mi upadlo cvocek na střisce od sedacky…to už jsem se fakt nastvala ted v zime budemepouživat sportak protoze mi mala do korby nevejde ale jze polovat do lehu tak aspon neco dobreho :-/ tak snad jste na tom lepe jinak je krasnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí