Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako LaretNa heuréce občas píšou bludy
.Takhle to psali v létě i o Camarelu a prodává a vyrábí se dodnes
![]()
Tak mám laret doma, pán říkal, že typ se nebuderušit, ale barevné provedení určitě ano, že se častoo mění, náhradní díly budou ale k mání dál.
Tak to většina značek dělá alespon 1* za rok nové barvné kolekce…
@Maja.Tom No tako už má za tenhl rok 4 paletu po 11 barvách.
Ahoj holky mám dotaz- jak to děláte, když se dítě nevejde oblečený do vajíčka? když vyndám novorozeneckou vložku, tak je to moc propadlí a malá je skřípnutá- vyrovnáváte tu prohlubeň nějakou dečkou nebo něco? zkoušela jsem tam dát fusak a je fakt zkroucená- ta podložka byla vypodložená molitanem, jenže ten je tam přišitý…
Tak holky náš Len 07 ( červeno-šedý), už je doma a ta barva je mnohemhezčí než jsem si představovala… Jinak jak se tu řešilo to uchycení tašky tak jsem zjistila, že známá co ho kupovala loni má to naprd kde ten popruh přes rameno prostě sundat musí, ta moje už je vymakanější a ten popruh tam nezavazí ![]()
@veve.m Jinak jsem si všimla, že ta vložka ve vajíčku maá zespodu ještě vydělávací část, tak třeba by stačilo zatím vydělat to, a le nevím jak jste staří a velcí ![]()
Ahoj Maja.Tom prosím tě chtěla bych si taky koupit ten tako len ale k tomu se musí dokoupit vajíčko nedělaj to v 3v1 jako tako black, mužeš mi písnout pokud si to kupovala i s vajíčkem kolik tě to dohromady stálo?
@risAM1982 píše:
Ahoj Maja.Tom prosím tě chtěla bych si taky koupit ten tako len ale k tomu se musí dokoupit vajíčko nedělaj to v 3v1 jako tako black, mužeš mi písnout pokud si to kupovala i s vajíčkem kolik tě to dohromady stálo?
Já to kupovala přes www. kocarky-ostrava. cz- i když je mám z ruky, měla jsem na ě skvělé recenze i od známých… o bjednávku jsem dělala přes e-mail kde jsem zadala, že chci i autosedačku ve stejné barvě a vyšlo mě to dohromady na 8670,– ( autosedačka za 990) ![]()
Tak to je bezva cena už jsem o ostravě taky uvažovala ale taky jsem narazila na pár obchodů kde chtěj 2000 jen za autosedačku,,takže volba bude jasná taky to asi objednáme z tý ostravy..a jakk vypadá ten kočárek je krásnej v tý červený že? taky ho chci, akorád jsem ho neviděla ve sportáku což mě mrzí. asi si budu muset zajet někam kde ho maj a nechat si ho předvízt.. díky za odpověd a hezký ježdění
Tady je fotka
je mnohem hezčí barevně než na jejich obrázcích.. dokonce i sestra co mi ten kočárek jako takový dost rozmlouvala dneska říkala, že je opravdu nádherný…
Teda je fakt krásnej! Už se taky těším, až nám dorazí ten náš ![]()
My budeme mít sice také Tako, ale ne Laret - budeme mít Captivu. Ale také ve lnu ![]()