Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako Laret@Maja.Tom píše:
Měla bych dotaz, jaké auto k tomuto kočárku máte? My už ho máme objednaný takže změna už nebude, ale zajímalo by mě do jak malého kufru je možné ho složit( tedy alespon podvozek), nejlépe bez sundávání koleček… Nějak nevím jestli ho máme šanci vůbec nacpat do auta
do citroenu C3 v pohodě podvozek i s kolečkama
@alhena My máme Renault Clio… uvažovali jsme sice i o pořízení druhého a většího, a le na to momentálně nejsou finance ![]()
Ještě druhý dotázek- máte ho některá v té serii len?? Jak se vám líbí? My naživo viděli jen v té hnědé a dost nás to zaujalo, tak jsme si objednali červenošedý, ta jsem docela zvědavá ![]()
@Maja.Tom píše:
Ještě druhý dotázek- máte ho některá v té serii len?? Jak se vám líbí? My naživo viděli jen v té hnědé a dost nás to zaujalo, tak jsme si objednali červenošedý, ta jsem docela zvědavá
Viděli a nelíbil se nám, hlavně ta látka, nakonec máme tedy Mia Gray 01
ale proti gustu… ![]()
@alhena
Na tu Miu jsme koukali taky, ale sama jsme ji zavrhla mezi prvníma- nikd yjsem nechtěla tmavý kočárek, přijde mi to moc pohřební
Jiank tu serii jsme si vybrali právě prot, že ten materiál se nám docela líbil, jde spíš o tu barevnou kombinaci, na ulici jsem ještě potkala ten čistě šedý a jsem zěvdavá co nám vlastně přijde
Ale jak jste sama řekla, je to o gustu každého…
No já o tom laret len dost uvažuji, pokud by byla holčička byl by výběr stejný červeno šedý, ale i v těch světlejch barvách jsou krásný,,ale zaujalo nás že je v tom lenu elegantví uplně neco jiného,..a navíc ty lesklí je jich v ulicích už spousty a ten len se tolik nevidí, takže my budeme také objednávat v lenu..
myslím že by si měl každej koupit co se mu líbí..
@risAM1982 píše:
No já o tom laret len dost uvažuji, pokud by byla holčička byl by výběr stejný červeno šedý, ale i v těch světlejch barvách jsou krásný,,ale zaujalo nás že je v tom lenu elegantví uplně neco jiného,..a navíc ty lesklí je jich v ulicích už spousty a ten len se tolik nevidí, takže my budeme také objednávat v lenu..myslím že by si měl každej koupit co se mu líbí..
Já mám sice objednaný jiný typ kočárku - Tako Captiva Mohican - ale také ve lnu
Také nás zaujalo, že je to zase něco jiného. Vybrali jsme hnědobéžový. Tak doufám, že budeme spokojení ![]()
V tom lnu se nám právě moc líbili i ty světlé, a le zase jsme si říkali, že pokud by druhé bylo stejný čuník jako první, že na té " tmavší" to bude o něco lepší, a jak říkáte je to něco jiného… Můj první výběr kočárku byl Quinny nebo concord- s těma mám skvělé zkušenosti, ale příteli se nelíbila ani trojkolka, ani neotočná sedačka, tak jsem mu řekla at vybere kočárek a já si jen zkusím jestli sedne i mě ![]()
Ten len vypadá opravdu krásně, ale měla bych strach z toho, jak dobře se bude povrch kočárku čistit. Přeci jen ta lesklá látka je na údržbu asi lepší…
To, co budeme mít my, není přímo len, ale imitace lnu. Takže v podstatě také umělina
Takže s údržbou by problém být neměl. No uvidíme, už to nebude trvat dlouho a vyzkoušíme to ![]()
Přesně, ono kdyby to bylo opravdu lněné tak to asi nebud epro mimi úplně pohodlné, a le je to imitace, a na jiných kočárcích takos emi moc líbila ![]()
No já už jenoho prcka mám a pokud je mamča aspon trochu čistotná, tak na udržbu to bude v poho z vlastní zkušenosti vím, že malej krom pár drobečku moc kočárek neumazal, takže toho se nebojím spíš mě napadlo, jak to bude s vyšisováním aby moc rychle nevyblednul, deště se taky nebojím stačí mít v košíku nechanou pláštěnku a není co řešit vím ze své zkušenosti, že jsem si první kočárek taky nenechala zmoknout max pár kapiček než jsem natáhla pláštěnku,,takže udržby se zas, až tak moc nebojím jen toho sluníčka, ale co je to něco jiného a já si za LARET len stojím a chci ho a Vám kdo už má doma nebo na cestě tak přeju jen krásné poježděníčko. ![]()
Tak moje první je neskutečné čunátko a jediné jak docílit aby kočárek nebyl věčně jak čuník by bylo kdyby tam nikd ynic nejedla ani nepila. Takže sjem pralia čistili a prali a čistili
..
Tak jsem teda naprdnutá, protože se mi po dvojím odepnutí stříšky z autesedačky vytrhl ten patent. Budu muset teďka řešit reklamaci. Jsem zvědavá, jak to bude probíhat. Zítra tam budu volat, tak doufám, že s tím nebudu muset odevzdat celý kočár ![]()