Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Tako Laret?
Přidejte zkušenost s Tako LaretNo kamarádka má zelenej kočárek ne od taka, to ale neva řešíme mušky no mazec měla kočárek celej obroučkovanej ale jen fakt na tý zelený po mimču broučkové nelezli, a jednalo se zhruda o 14 dní kdy ty broučkové byli jako poblázněný a lezli na vše zelený, myslím že sítka taky dost pomuže, já osobně mám jinej vkus ale pokud bych ten zelenej fakt chtěla broučkové by mě asi nezastavili.. ![]()
Máme zelený a není to tak strašný, sem tam něco je, ale to by ti lezli i na jiný barvy… korba patří k větším na trhu, má 82, to se ti zdá málo? ![]()
My máme taky zelený, a mušky se nám na něj lepili jen když bylo vhko k večeru,, nebo před deštěm, jinak pohoda. Korbička na délku super, na šířku už nic moc, ale jestli se mi tam malej nevejde s fusakem, tak žádná tragédie, dám ho do sporťáku, ten když sklopím, je skoro jak hlubokej…
Psala jsem velikost:) délka je sice 79cm ale šířka nic moc jinak díky za odpověď
Ahoj, chtěla bych se zeptat nevíte něco o tom, že by se měl přestat prodávat? Chtěla bych ho až tak za měsíc a slyšela jsem, že už nemusí být.
@linzi008 píše:
Chtěla bych tako laret zelený- má někdo zkušenost s těma muškama. Malý se narodí v dubnu, tak nevím jestli je to ta správná volba. Kočárek jsem už viděla je pěkný, ale zarazila mě velikost korbičky. Vleze se mi tam vůbec v zimě?
Já mám první dceru v dubnu a kromě toho, že sjem měla s ní úplně jiný kočár, tak už na podzim byla ve sporťáku…
Proč by se měl přestat prodávat? to nezní moc dobře já bych ho kupovala až tak za 3 měsíce. neprodávat by znamenalo nevyrábět což by mohl do budoucna bejt problém kuli případné reklamaci a nahradním součástkám, které by se museli vyměnit. nic jsem teda o tom neslyšela adoufám, že to není pravda..
@Sofie92 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat nevíte něco o tom, že by se měl přestat prodávat? Chtěla bych ho až tak za měsíc a slyšela jsem, že už nemusí být.
Ahoj. Já myslím, že to bude fáma.. jestli se ptáš na Laret. Vždyť mají i letošní kolekci.. Nemyslím si, že by Larety končily ![]()
Na heurece to píšou, že laret 2012 už není v žádném internetovém obchodě a když si ho zadáte do Zboží na seznamu tak vám taky vyběhne jen, že nikde není skladem.
Zajímavá informace, je pravda, že já ho objednávala před týdnem a pán mi řekl, že barva kterou chci skladem není, a le zadá s eprostě do výroby a do dvou až tří týdnů ho mám…
@Maja.Tom No já v sobotu na něj jedu kouknout, ale jestli mi pán řekne, že už se nebudou vyrábět tak ho nechci.
Chtěla bych tako laret zelený- má někdo zkušenost s těma muškama. Malý se narodí v dubnu, tak nevím jestli je to ta správná volba. Kočárek jsem už viděla je pěkný, ale zarazila mě velikost korbičky. Vleze se mi tam vůbec v zimě?