Tako Monodi

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
anusa111
9.3.13 14:14

Mixy - a v akej farbe ho mate? mohla si nam ho odfotit a dat tu, az ti tisko zavidime ;-)

• Citovat
  • Upravit
265
10.3.13 23:06

Určitě ho nafotím jen co pojedeme k babičce :-) máme zeleno černej a jak jsem se bála aby ta zelená nebyla nějaká vybledlá, protože jsme s přítelem ujetí na takovou výraznou :-D tak jsme oba moc spokojení dokonce i prababička byla spokojená a to už je co říct :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sabczza
11.3.13 13:09

Ahoj, taky se mi líbí Monodi, :palec: manželovi taky, ale zdá se mu podle parametrů moc těžký, ještě jsme ho neviděli na živo, můžete napsat jak se vám zdá. děkuji

• Citovat
  • Upravit
1541
12.3.13 09:18

Tako Monodi je sice těžší než například Tako Laret, ale skoro o nepoznání a navíc je diky tomu mnohem stabilnější. Zkousela jsem si všechny Taka v obchodě a Monodi je zkratka nejlepší! Normálně jsem ho i bez námahy slozila sama do auta, můžu jen doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
17.3.13 13:13

@Elleanor Ahojky, můžu se jenom zeptat, na kolik vás vyšel Tako Monodi v těch Opatovicích? A máte celou trojkombinaci i s autosedačkou? Já bych raději koupila v kamenném obchodě než na netu, i když často net konkuruje právě cenou. Jenže o Opatovicích jsem slyšela jen dobré zkušenosti s následným servisem a tak :-) Jen by mě tedy zajímalo, jak se to tam pohybuje cenově, než se tam vydáme. Jinak my ještě nevíme pohlaví, ale pokud by to byla holčička, tak jdu určitě do té fialkové, jak jí tu už některá z vás má :-) A pro chlapečka asi ta zelinkavá… Jsou opravdu moc líbivé, přesně můj styl. V jednoduchosti je krása :-) Děkuji a ať se daří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.3.13 13:45

@ninaj Ahoj,prodejnu v Opatovicích mohu jen doporučit, jsou velice ochotní a až vám pán řekne vše o jejich super servise a výhodách, budete určitě moc nadšení :) Máme celou trojkombinaci, která nás vyšla na 9100kč, při platbě kočárku, si pak ještě můžete vybrat nějaké dárečky :) Díky, a ať se také daří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
17.3.13 15:17

@ninaj Ahojky můžu jen souhlasit v Opatovicích jsme byli oba s přítelem nadšení vše nám ukázali a předvedli. Pozáruční servis nás hned nadchnul je pravda že na netu ho seženeš levnější, ale to co dostaneš v Opatovicích to jsem na netu nenašla. Navíc když nemáš kam kočárek dát tak ho tam můžeš do porodu nechat.

@Elleanor Ahojky prosím tě chtěla jsem se tě zeptat jestli nevíš jak fungujou ty bílí kšírky :-) asi jsme natvrdlí, ale nějak jsme na to nepřišli :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
17.3.13 21:00

@mixy Ahoj,hele tak to nás je natvrdlejch asi víc :D Já jsem nad tím koumala teda zatím sama, ale momentálně ti neporadim :think: Určitě na to ale někdo přijde a poradí nám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.13 21:10

Holky a nejsou náhodou do hluboké korby??Když odděláte matraci, tak by tam měly byt očka za který se to zahákne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
265
17.3.13 21:59

@Elleanor jsem ráda že se našel někdo další :-D už jsem si připadala jako debil :-D

@pavlina-strakova hele tam jsem si žádných oček nevšimla :nevim: taky si myslím že jsou do hluboké korby, ale pod matrací jsem našla jen polohovatelnou opěrku, ale očka ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.3.13 22:12
@mixy píše:
@Elleanor jsem ráda že se našel někdo další :-D už jsem si připadala jako debil :-D@pavlina-strakova hele tam jsem si žádných oček nevšimla :nevim: taky si myslím že jsou do hluboké korby, ale pod matrací jsem našla jen polohovatelnou opěrku, ale očka ne :nevim:

tak to nevím, my sme si byli včera objednávat tako, ale lareta a pán nám ukazoval, že se to tam zahákne, ale stála sem tak nějak, že sem neviděla kam přesně, ale oddělal matraci, zkoušelas kouknout i pod ten bok, pod tu látku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.3.13 11:00

Jsou pod matrací, po stranách (zhruba uprostřed) malá očka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
18.3.13 11:04

A k čemu jsou ty očka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
18.3.13 11:06

Tam by se měli zaháknout ty kšíry. Škoda, že mám kočárek u našich, teď se na to zrovna nemůžu kouknout jak to tam přesně je :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
18.3.13 17:36

Ahá, tak to se musím hned podívat, jak pojedem k dědovi :) A díky za info :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí