Tanga plavky do aquaparku - názor?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
carsa
2.2.18 18:05

Ne, do bazénu chodím plavat a k tomu účelu nejlépe vyhovují sportovní jednodílné plavky.

• Citovat
  • Upravit
15005
2.2.18 18:08
@Denca-17 píše:
No jako vidět v tom chlapa, to je humus, to snad ani netřeba rozebírat :D

No ono ani u žen to není žádná hitparáda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
2.2.18 18:12

Coby osobu zvyklou na nudapláže mě tanga nijak nepohoršují, jakou má kdo postavu taky neřeším, ale osobně naprosto nechápu, co je komu příjemného na tom, mít šňůrku zařízlou mezi půlkama. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
2.2.18 18:43

Ne do krytaku bych si tanga nevzala. Je to divny. A ja bych si je nevzala ani na plaz v lete. Proste pohled na holej zadek, byt je sebekrasnejsi mi prijde na verejnosti divnej. A to jsem tanga-spodni pradlo nosila asi 13let.

• Citovat
  • Upravit
135
2.2.18 19:23

A proč už nenosíte? není to škoda? Já doufám, že i za 10 nebo 15 let budu pořád makat na postavě a nebudu muset měnit styl šatníku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
2.2.18 19:28
@Janasas píše:
Já přiznám, že jednou jsem zůstala hledět na tanga s otevřenou pusou a opakovaně jsem se zahleděla a to byl teda pán :mrgreen: :) bylo to šílené..
:lol: :lol: :poblion:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
2.2.18 19:41

@Denca-17 Vetsina holek co tu psala nenosi tanga ne kvuli sve postave, ale ze se jim to proste nelibi. Proste ne kazdy trpi takovym exhibitionismem, aby mu delalo radost ukazovat treba i krasnej nahatej zadek. :think: Ja se za ten svuj treba vubec nestydim, ale ani ho nemam potrebu ukazovat, asi to moje sebevedomi k zivotu nepotrebuje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
2.2.18 20:13

@Denca-17 nevím jak ostatní, ale já je přestala nosit ze zdravotních důvodů. A moje dcera je právě ze zdravotních důvodů bude mít zákazané dokud jí budu živit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
2.2.18 20:19

@Denca-17 na skluzavkach v tom jezdíš? Neohobluje to zadek? Musím jezdit s holkama a klasické jednodílné plavky to odnáší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
2.2.18 20:20

Vy jste měla nějaké zdravotní problémy jen díky tomu, že jste nosila tanga? Vím, že se toho spousta holek obává, z toho co vím, obavy jsou přehnané.. ale počítám, že mi to vyvrátíte.. mimochodem, kolik Vaší dceři je? Není to přehnané mluvit ji do spodního prádla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
2.2.18 20:24
@bublinek píše:
@Denca-17 na skluzavkach v tom jezdíš? Neohobluje to zadek? Musím jezdit s holkama a klasické jednodílné plavky to odnáší.

Samozřejmě, že jezdím :) Nikdy sem si zadek teda neodřela, možná to jede dokonce o něco lépe, abych pravdu řekla :D a bikini se Vám nelíbí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
2.2.18 20:48
@Denca-17 píše:
Samozřejmě, že jezdím :) Nikdy sem si zadek teda neodřela, možná to jede dokonce o něco lépe, abych pravdu řekla :D a bikini se Vám nelíbí?

Proč mi vykáš. Bikiny jsou pro mě nepraktické. Plave se mi lépe v jednodílných.
Bikiny na pláž jo, ale na blbnutí s holkama ve vodě mnoho nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
2.2.18 20:50

@Denca-17 Tanga bych si fakt do veřejného bazénu nevzala 8o Na mě trochu moc, ale proti gustu…asi bych si pomyslela svoje a dál to neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
2.2.18 20:52

Já je k moři nebo k vodě nosím taky kvůli opálení, nesnáším bílej zadek. Ale do akvace si beru celkovky, tanga by mi přišly fakt divný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
2.2.18 20:53
@bublinek píše:
Proč mi vykáš. Bikiny jsou pro mě nepraktické. Plave se mi lépe v jednodílných.
Bikiny na pláž jo, ale na blbnutí s holkama ve vodě mnoho nee.

No je to takový zvyk.. myslím, že patřím mezi ty mladší, které se tu pohybují :) A přemýšlíš, že by sis pořídila taky tanga, nebo ses ptala čistě ze zvědavosti?:) A v čem jsou jednodílné lepší na plavání? Nic proti nim teda nemám, jen mě to zajímá, v čem to je pohodlnější, já jednodílné jaktěživ neměla :) možná jako opravdu malá, ale to už si nepamatuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková