Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Denca-17 píše:
No jako vidět v tom chlapa, to je humus, to snad ani netřeba rozebírat
No ono ani u žen to není žádná hitparáda
Coby osobu zvyklou na nudapláže mě tanga nijak nepohoršují, jakou má kdo postavu taky neřeším, ale osobně naprosto nechápu, co je komu příjemného na tom, mít šňůrku zařízlou mezi půlkama. ![]()
Ne do krytaku bych si tanga nevzala. Je to divny. A ja bych si je nevzala ani na plaz v lete. Proste pohled na holej zadek, byt je sebekrasnejsi mi prijde na verejnosti divnej. A to jsem tanga-spodni pradlo nosila asi 13let.
A proč už nenosíte? není to škoda? Já doufám, že i za 10 nebo 15 let budu pořád makat na postavě a nebudu muset měnit styl šatníku ![]()
@Janasas píše:
Já přiznám, že jednou jsem zůstala hledět na tanga s otevřenou pusou a opakovaně jsem se zahleděla a to byl teda pán![]()
bylo to šílené..
@Denca-17 Vetsina holek co tu psala nenosi tanga ne kvuli sve postave, ale ze se jim to proste nelibi. Proste ne kazdy trpi takovym exhibitionismem, aby mu delalo radost ukazovat treba i krasnej nahatej zadek.
Ja se za ten svuj treba vubec nestydim, ale ani ho nemam potrebu ukazovat, asi to moje sebevedomi k zivotu nepotrebuje… ![]()
@Denca-17 nevím jak ostatní, ale já je přestala nosit ze zdravotních důvodů. A moje dcera je právě ze zdravotních důvodů bude mít zákazané dokud jí budu živit.
@Denca-17 na skluzavkach v tom jezdíš? Neohobluje to zadek? Musím jezdit s holkama a klasické jednodílné plavky to odnáší.
Vy jste měla nějaké zdravotní problémy jen díky tomu, že jste nosila tanga? Vím, že se toho spousta holek obává, z toho co vím, obavy jsou přehnané.. ale počítám, že mi to vyvrátíte.. mimochodem, kolik Vaší dceři je? Není to přehnané mluvit ji do spodního prádla?
@bublinek píše:
@Denca-17 na skluzavkach v tom jezdíš? Neohobluje to zadek? Musím jezdit s holkama a klasické jednodílné plavky to odnáší.
Samozřejmě, že jezdím
Nikdy sem si zadek teda neodřela, možná to jede dokonce o něco lépe, abych pravdu řekla
a bikini se Vám nelíbí?
@Denca-17 píše:
Samozřejmě, že jezdímNikdy sem si zadek teda neodřela, možná to jede dokonce o něco lépe, abych pravdu řekla
a bikini se Vám nelíbí?
Proč mi vykáš. Bikiny jsou pro mě nepraktické. Plave se mi lépe v jednodílných.
Bikiny na pláž jo, ale na blbnutí s holkama ve vodě mnoho nee.
@Denca-17 Tanga bych si fakt do veřejného bazénu nevzala
Na mě trochu moc, ale proti gustu…asi bych si pomyslela svoje a dál to neřešila.
Já je k moři nebo k vodě nosím taky kvůli opálení, nesnáším bílej zadek. Ale do akvace si beru celkovky, tanga by mi přišly fakt divný ![]()
@bublinek píše:
Proč mi vykáš. Bikiny jsou pro mě nepraktické. Plave se mi lépe v jednodílných.
Bikiny na pláž jo, ale na blbnutí s holkama ve vodě mnoho nee.
No je to takový zvyk.. myslím, že patřím mezi ty mladší, které se tu pohybují
A přemýšlíš, že by sis pořídila taky tanga, nebo ses ptala čistě ze zvědavosti?:) A v čem jsou jednodílné lepší na plavání? Nic proti nim teda nemám, jen mě to zajímá, v čem to je pohodlnější, já jednodílné jaktěživ neměla
možná jako opravdu malá, ale to už si nepamatuju ![]()
Ne, do bazénu chodím plavat a k tomu účelu nejlépe vyhovují sportovní jednodílné plavky.