Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@bublinek píše:
@Denca-17 na skluzavkach v tom jezdíš? Neohobluje to zadek? Musím jezdit s holkama a klasické jednodílné plavky to odnáší.
Nelíbí se mi to, a u plavek to ve mne evokuje pocit většího hygienckého „nebezpečí“, ve smyslu víc látky, víc zakryje, za to u tang jde vše rovnou do vody. Je to tedy fakt jen pocit, nic moc logického.
@malá_holka píše:
Však ty si dírku nikde opalovat nemusíš, ani ji ukazovat, tak klídek
A kruci. To se mi fakt ulevilo.
![]()
@Sexynohy píše:
Nelíbí se mi to, a u plavek to ve mne evokuje pocit většího hygienckého „nebezpečí“, ve smyslu víc látky, víc zakryje, za to u tang jde vše rovnou do vody. Je to tedy fakt jen pocit, nic moc logického.
Ona si tak značí směr jízdy na skluzavce. Pakliže se to už nestačilo rozpustit v bazénu.
![]()
@Kobliha51 píše:
A kruci. To se mi fakt ulevilo.![]()
To jsem ráda, že se shodneme ![]()
@Kobliha51 píše:
Ona si tak značí směr jízdy na skluzavce. Pakliže se to už nestačilo rozpustit v bazénu.![]()
Myslíš, že má problém si utřít zadek? ![]()
@mdvorak píše:
Aspoň je se v bazénu na co lascívně koukat
To je ten správný účel. ![]()
@Denca-17 píše:
já si vždycky představovala, že opalovačky jsou prostě bikini..? případně že nemají ramínka teda..
já si na tebe před pár týdny také vzpomněla, na,,větších dětech" kde byla 14 letá holka, pod noční košilkou ji prosvítala černá tanga a já si vzpomínala, jak si tu psala, že kdyby za tebou přišla dcera, že je chce nosit, budeš ji mít za blbku, nebo tak něco.. i když nevím, kolik tvé dceři teda je.
A také mám nějak zafixováno, ale nejsem si jistá, že jsi někde psala, že tanga jako plavky můžou být pěkný, na pěkné postavě, ne? schválně se podívám..
Ano, tanga na pěkné postavě mohou být pěkná (Ale vkusná? To je jiná věc) - v létě na pláži, prostě kvůli opalování na sluníčku. Ale v zimě v akvaparku? To sotva… ![]()
@Kobliha51 píše:
No to fakt strašná škoda, když už jsi teda opálená. Tobe jde o to, aby byla vidět i opálená dírka viď? To je fakt, tu v plavkách běžně vidět není a to by byla škoda. Ty máš vůbec na ta tanga nějakou obsesi, ne? Viz tvá předchozí diskuse.
https://www.emimino.cz/…anga-296946/ Ale chápu tě. Jestli máš hezčí p. r.d. e.l než obličej, tak už moc možností jak upoutat fakt nemáš.
Ty jedes… ![]()
@Denca-17 píše:
Jo, to byl pěkný film, mám ráda Gérarda Depardieu. jak se to sakra skloňuje?:D Nejraději mám asi film,,Drž hubu" tam je skvělejNo ve škole se to vyřešilo tak nějak samo, postupně měnímě pracoviště a každé má pod dohledem jedna učitelka, tamta mě sice má pořád na teorii ošetřovastelství, ale na praxi se s ní nepotkávám.. A párkrát sem to vyřešila tak, že jsem si přes tangáče natáhla teda bombarďáky na těch pár hodin.. a pak je v šatně zase svlékla.. Teď už jsem jim zase dala vale uplně
No a smysl této diskuze je tedy jaký? Minule ti tak 95% lidí napsalo, že to není vhodné
Když ti tady opět většina napíše, že neeee, tak co z toho vyvodis? Asi nic, ne? Takže?
@Denca-17 píše:
Já je nosím právě proto (mimo jiné), že jsem do nich od léta opálená, ještě je to trochu znát..
A co vy, nosíte, nenosíte? Líbí se vám, nebo vám to nějak popuzuje?:)
Upřímně je mi to asi tam, kde ty máš šňůrku od nich.
Ale jedna z mála věcí, kterých si vážím na lidech, je schopnost jednat přiměřeně situaci. Holá p..el na veřejném plavečáku mi přiměřená nepřijde.
Takže potkat tě, něco si pomyslím, ale to tobě může být jedno a ty mně naštěstí taky. ![]()
@Lenka_Hal píše:
Co uz nadelam, jsem proste divna…jedu bez prestavky hodinu jeden bazen za druhym. Ba co hur, starsi syn uz je taky divny…![]()
Vůbec nejsi divná
Já i manžel si tam taky chodíme zasportovat.
A k tématu. V bazénu jsem snad nikdy nikoho v tangách neviděla. Podle mě se to tam nehodí, spíš na pláž, jak tu dost lidí psalo.
@Denca-17 píše:
A proč už nenosíte? není to škoda? Já doufám, že i za 10 nebo 15 let budu pořád makat na postavě a nebudu muset měnit styl šatníku
Po dvou nastrihach pri porodu mi tanga uz vadi. Tlaci mi na jizvy. A take z jinych zdravotnich duvodu.
Příspěvek upraven 03.02.18 v 05:11
@Denca-17 píše:
A proč už nenosíte? není to škoda? Já doufám, že i za 10 nebo 15 let budu pořád makat na postavě a nebudu muset měnit styl šatníku
Jinak postavu mam stejnou jako pred detmi 57/173. Takze o tom to opravdu neni.