Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky,
prosím, poraďte mi. Potřebuji si ke kočárku (hluboký a pak i sporťák) dokoupit tašku na rukojeť. Ale nemohu si nějak vybrat, navíc u mnoha na obrázcích v e-obchodech není vidět, jak vlastně vypadají (hlavně uvnitř).
Chci tašku trochu větší, aby se tam už něco vešlo. Měla by jít snadno přidělat na rukojeť (a nejspíš univerzální velikost, jelikož to chci jak na širší trojkombinaci - Patron - tak i na sporťák - Concord Fusion). Hlavně aby vydržela (měla jsem od Patronu a brzy odešel zip - a to byla i dost drahá). Líbí se mi členitější dělení, více kapes, integrovaný termoobal by byl fajn. Stejně tak i přebalovací podložka.
Jaké máte zkušenosti?
Moc díky za typy a rady.
Hanka
Ahoj, zkušenost nemám, ale moc se mi líbí taška od Babylove z DM Drogerie asi za 499,–. Vypadá dobře, kvalitně a kdybycgh nebyla spokojená s tou od kočáru, tak bych si jí asi koupila. Myslím, že má i obal na flašku. U nás jí měli v červené a černé barvě.
Radka
Maxi Bag od Casual Play. Má přebalovací podložku a dobré členění. Uvnitř v tašce 3 kapsy a přebalovací podložka, obal na použitou plenu. Přední kapsa na zip s gumičkami uvnitř (na lahvičky, atd.). Zadní kapsa na suchý zip.
http://www.eshopbaby.cz/…lplay-p2856/
Obal na lahev nemá, pouze kapsy, kam se dá uložit. Nosím v ní často věci pro oba kluky a maximální spokojenost.
Martina
Ahoj,
casual play tasku jsme videla u kamaradky s rocnim klukem a i po roce uzivani vypadala jak nova.
Tasku z DM mam doma v cerne barve a moc nadsena z nejsem. Je tedy kvalitne usita, prijde mi nerozbitna, ale je strasne uzka, takze se do ni nevleze moc veci. Navic mi nevyhohuje, ze ten pas pres rameno. Je oddelavaci, takze ho musim oddelat pokazde, kdyz chci tasku pripevnit na kocar. Takze ten pas vlastne ho porad hledam a cekam az ho jednou ztratim uplne. Kupovala jsem ji, protoze DMko miva dobre veci, navic je cela cerna, tudiz ji mam ke golfkam i ke sportaku, ale znovu uz investuji do jine tasky.
Lenka
Aha, Lenko, tak takhle jsem tu tašku z DM nestudovala. Takže své doporučení beru zpět, tohle by mi taky vadilo.
Radka
DM má teď novou tašku
ve dvou barvách, béžová a černá, mají krásnou výšivku na přední straně. vevnitř mi přijde krásně členěná, kapsy akorát na to, co je třeba. přijde mi lepší (a hezčí), než ta původní…
Já jsem měla zálusk na tu DM s výšivkou, ale černou a tu jsem nemohla sehnat. Ve chvíli, kdy jsem koupila jinou, mají ji všude… ![]()
Koupila jsem v Lidlu (bohužel jsem nenašla obrázek na netu). Má členění, podložku, integrovaný termoobal, dvě kapsy vepředu - prostě mi max vyhovuje. Jen byla buď růžovo-fialová nebo modro-tyrkysová, což asi každýmu ke kočárku nesedne. Já mám tmavě modrá kočár a tyrkysové golfky, takže pohoda. ![]()
ahojky, já mám zkušenost s taškou od Wallaboo. Nejen, že je dost velká, tak i má přebalovací podložku. Což je super. Nepromokravý termo obal.
No já mám tu tašku DM s výšivkou a pás se tedy oddělávat nemusí, má tam další omotávky na suchý zip. A velká je fakt hodně. Tak nevím, možná je více typů.Jinak je super fakt casual-veliká až moc. ![]()
My mame taky tasku z DM s vysivkou a jsme s ni moc spokojeni. Vejde se tam uplne vse. Ma hodne kapsicek na presnidavky, svacinu,piti, plinky. Doporucuji a cena je taky prijatelna.