Tchýně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1865
5.2.17 13:51

Začala sis s chlapem, který byl od začátku pod jhem své matky. Věděla jsi to a aniž bys to nějak řešila, pořídili jste si dítě. Teď je pozdě něco zásadně změnit. Chlap jiný nebude, jemu to takto evidentně vyhovuje. Můžeš přestat k tchýni jezdit, ale bez podpory partnera to bude těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
5.2.17 13:53

@anonimkaaa a můžeš mi říct pozitivní věci na vašem vztahu když od začátku to je na prd a ve vztahu jste 3? Ty chlap a tchýně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.2.17 13:55

@nostress děkuji za radu, to samé jsem navrhla i já, ale tchyne to manzelovi vyvrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.2.17 14:01
@Manticora píše:
Začala sis s chlapem, který byl od začátku pod jhem své matky. Věděla jsi to a aniž bys to nějak řešila, pořídili jste si dítě. Teď je pozdě něco zásadně změnit. Chlap jiný nebude, jemu to takto evidentně vyhovuje. Můžeš přestat k tchýni jezdit, ale bez podpory partnera to bude těžké.

to já vím, bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.2.17 14:02
@anonimkaaa píše:
@nostress děkuji za radu, to samé jsem navrhla i já, ale tchyne to manzelovi vyvrátila.

Pak bych mu dala nůž na krk. Buď bude s tebou docházet do manželské poradny, nebo rozchod.Ale to jsem já. Co uděláš ty, je jenom na tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.2.17 14:03
@Malike píše:
@anonimkaaa máš to takový jaký sis to zařídila..Nic víc ti k tomu neřeknu.

aaaano děkuji za reakci, přesně tohle jsem potřebovala vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.2.17 14:06
@nostress píše:
Pak bych mu dala nůž na krk. Buď bude s tebou docházet do manželské poradny, nebo rozchod.Ale to jsem já. Co uděláš ty, je jenom na tobě.

samozřejmě že to chci nějak zachránit kvůli synovi, rozchod je to nejjednodušší. Tchyně bude spokojená, ale odnese to především to dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463
5.2.17 14:06

Jednoznacne manzelska poradna. Manzelska = urcena manzelum s problemy, ktere nejsou schopni resit. Tzn. pro vas dva, ne pro tchyni. Ta tam muze pozdeji byt pozvana take, ale urcite nebude ovlivnovat, jestli tam pujdete vy coby manzele.
Mate problem, chcete ho resit, tak necekej, zitra zvedni telefon a manzelovi oznam, ze jste na tehdy a tehdy objednani.
Nejdes se mnou? Nezalezi ti na nasem vztahu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
5.2.17 14:07

Vzala jsi si kromě něj i jeho matku, máte manželství ve 3 a ona spíš hraje prim. myslím, že jedním z nevhodných typů do manželství je dle Plzáka i mamánek, chlap závislý na vlastní matce, co nepřestřihl pupeční šňůru.
Varovné signály tu byly jasné od začátku, bohužel jsi to asi nijak neřešila. pak je asi jediná šance na to, jak se nerozvést odstěhovat se hodně daleko.

Špatné je, že on matce podléhá a problém sám nevidí. Nechápu třeba, že jste jezdili k jeho rodičům každý víkend, to bych nedala ani kdyby jsme měli skvělé vztahy :). Jako rodina chceme taky trávit život samostatně a svým způsobem.

stanovila bych jeden víkend v měsíci(nebo dva) a další dva víkendy by manžel musel trávit s vlastní rodinou. mojí podmínkou a kompromisem by byla manželská poradna a rodinná terapie.

je dospělý chlap, musí se rozhodnout, jestli chce žít se svou matkou a život podle ní, nebo je pro něj minimálně stejně důležitá jeho vlastní rodina, pak se ale podle toho musí chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
5.2.17 14:10
@anonimkaaa píše:
aaaano děkuji za reakci, přesně tohle jsem potřebovala vědět

A co potřebuješ vědět..Jsi dospělá abys věděla ze to co se děje musíš nějak ovlivnit ty.
Jak chceš zachránit vztah..Když on nechce spolupracovat.Bud mu dáš nůž na krk a on se probere nebo holt budeš muset odejít a nebo vydržet co víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
5.2.17 14:12
@anonimkaaa píše:
samozřejmě že to chci nějak zachránit kvůli synovi, rozchod je to nejjednodušší. Tchyně bude spokojená, ale odnese to především to dítě.

Osobně řadím mamánky do stejné kategorie, jako alkoholici, gambleři, narkomani, a jiní závisláci, tudíž pro život nepoužitelní. Jedině co by mu mohlo pomoci, je solidní odborník, a hlavně, aby to chtěl řešit on sám. Chce to taky komunikovat,
a v klidu vysvětlovat. Třeba to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.2.17 14:13

@ospalámyš to jsi vystihla úplně přesně, nemám co dodat, snad jen ze máme hypo na byt takže stěhování neprosadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
5.2.17 14:18
@nostress píše:
Osobně řadím mamánky do stejné kategorie, jako alkoholici, gambleři, narkomani, a jiní závisláci, tudíž pro život nepoužitelní. Jedině co by mu mohlo pomoci, je solidní odborník, a hlavně, aby to chtěl řešit on sám. Chce to taky komunikovat,
a v klidu vysvětlovat. Třeba to pomůže.

možná to bude znít divně ale i toto už mám za sebou, otec dcery alkoholik a gembler od ktereho jsem utekla, otec starsiho syna zacal brat drogy a mlatil me i děti, takže jsem si nepřipouštěla ze by toto mohl být v budoucnu takový problém, a byla jsem ráda za chlapa v kterém jsem alespoň ze začátku viděla tu oporu, i když v růžových brýlích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1865
5.2.17 14:22

A promluvit si s tchyni, v klidu, bez manzela, neslo by? Podekovat za to, ze vam venuje tolik pozornosti, ze si jeji pohostinnosti vazite, a ze ji radi take nekdy pozvete k vam (a pochopitelne zvat co nejmene). Pokud by se k ni manzel na vikend hrnul, tak rict, ze ne, ze jste domluvene na vikend za tri tydny a do te doby, ze mate jiny program. Pripadne nejak zamestnat na vikendy tchyni, aby nemela cas na vas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
5.2.17 14:23
@anonimkaaa píše:
možná to bude znít divně ale i toto už mám za sebou, otec dcery alkoholik a gembler od ktereho jsem utekla, otec starsiho syna zacal brat drogy a mlatil me i děti, takže jsem si nepřipouštěla ze by toto mohl být v budoucnu takový problém, a byla jsem ráda za chlapa v kterém jsem alespoň ze začátku viděla tu oporu, i když v růžových brýlích.

Ani ne..Máš tendenci se opakovat jen u jiných zlozvyku..Defakto sis našla dalšího,,neřáda,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová