Tchýně a její přehnaný zájem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
984
1.9.14 12:43

Zakladatelce radím normálně říct, že máš ráda svůj klid, že je to tvá domácnost a že chceš, aby její návštěvy byla max jednou týdně, kdy ti teda doveze co chce, pokud o to stojíš a hotovo. Já nevím, mně připadá, že některé se tu rozčilují, že nám vadí návštěvy tchýní a že je pomalu nerespektujeme, ža ony se chtějí podívat na vnoučata atd. přitom to, že ony občas nerezpektují nás je v poho. Já mám tchánovce, jedna hrůza, stačilo by trochu povolit a oni ti jsou schipni přestěhovat dům a do toho i vychovávat děti :zed:. Jsou to přece naše domácnosti a pravidla určijeme my a né oni, takže pokud někomu nevadí, že mají tchýni v jednou kuse naáčkovanou doma, nebo jako já, že jsem jezdili jako zakladatelce několikrát do týdne, čůmákovali na mojí zahradě a nakoupili tunu nesmyslů, které já nechci ani nepotřebuji, tak děkuji pěkně o to nestojím a nemůžu být vděčná za to co nechci. Spíš je to od nevychovanost, nosit a kupovat věci, které nikdo nechce a pak se ještě tvářit uraženě, že neskáčeme radostí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25184
1.9.14 12:52
@belik píše:
Prominˇ, ale tohle už je vážně moc, co proti těm tchýním všechny máte, včera diskuze, že chodí neohlášenně jednou za týden a dneska tobě vadí, že se dokonce ohlásí půl hodiny předem a ještě ti donese jídlo :roll: 8o jako já fakt čumím, život je opravdu nespravedlivej, ty co by za to byly rády mají houno a ty druhé to obtěžuje to je fakt na palici už :zed:

Já mám třeba tchýni zlatou a mám ji ráda, vyházíme bezvadně, ale nečekané nebo rychlé návštěvy taky nemám ráda. Je to můj osobní problém, není tady vždycky naklizeno a když někdo přijede do nepořádku, vadí mi to. A další věc, když mám navařeno sama, proč by mi měla vozit jídlo.
Mě třeba vařila, když jsem měla novorozeňata, ale bylo to domluvené, slušně se zeptala, nabídla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
1.9.14 12:54

Jo ještě mě napadlo. Včera v podobné diskusi někdo radil načapat při sexu :palec: Teda ne ty tchýní :mrgreen: ale tchýně vás :pankac: Prostě zkusit to zařídit tak, aby přišla do nějaký spontánní soulože :P Ideálně na kuchyňský lince :mrgreen: Z toho by se podle mě vzpamatovala dlouho a pak by se hlásila s několikadenním předstihem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
1.9.14 12:59

No buťe aspoň trochu ráda…moje tchýně nemá zájem absolutně vůbec… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.12.20 07:04

Mám to podobné asi vím jak se cítíte