Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zakladatelce radím normálně říct, že máš ráda svůj klid, že je to tvá domácnost a že chceš, aby její návštěvy byla max jednou týdně, kdy ti teda doveze co chce, pokud o to stojíš a hotovo. Já nevím, mně připadá, že některé se tu rozčilují, že nám vadí návštěvy tchýní a že je pomalu nerespektujeme, ža ony se chtějí podívat na vnoučata atd. přitom to, že ony občas nerezpektují nás je v poho. Já mám tchánovce, jedna hrůza, stačilo by trochu povolit a oni ti jsou schipni přestěhovat dům a do toho i vychovávat děti
. Jsou to přece naše domácnosti a pravidla určijeme my a né oni, takže pokud někomu nevadí, že mají tchýni v jednou kuse naáčkovanou doma, nebo jako já, že jsem jezdili jako zakladatelce několikrát do týdne, čůmákovali na mojí zahradě a nakoupili tunu nesmyslů, které já nechci ani nepotřebuji, tak děkuji pěkně o to nestojím a nemůžu být vděčná za to co nechci. Spíš je to od nevychovanost, nosit a kupovat věci, které nikdo nechce a pak se ještě tvářit uraženě, že neskáčeme radostí.
@belik píše:
Prominˇ, ale tohle už je vážně moc, co proti těm tchýním všechny máte, včera diskuze, že chodí neohlášenně jednou za týden a dneska tobě vadí, že se dokonce ohlásí půl hodiny předem a ještě ti donese jídlo![]()
jako já fakt čumím, život je opravdu nespravedlivej, ty co by za to byly rády mají houno a ty druhé to obtěžuje to je fakt na palici už
Já mám třeba tchýni zlatou a mám ji ráda, vyházíme bezvadně, ale nečekané nebo rychlé návštěvy taky nemám ráda. Je to můj osobní problém, není tady vždycky naklizeno a když někdo přijede do nepořádku, vadí mi to. A další věc, když mám navařeno sama, proč by mi měla vozit jídlo.
Mě třeba vařila, když jsem měla novorozeňata, ale bylo to domluvené, slušně se zeptala, nabídla…
Jo ještě mě napadlo. Včera v podobné diskusi někdo radil načapat při sexu
Teda ne ty tchýní
ale tchýně vás
Prostě zkusit to zařídit tak, aby přišla do nějaký spontánní soulože
Ideálně na kuchyňský lince
Z toho by se podle mě vzpamatovala dlouho a pak by se hlásila s několikadenním předstihem ![]()
No buťe aspoň trochu ráda…moje tchýně nemá zájem absolutně vůbec… ![]()