Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Barevné klubíčko píše:
No já mám obavy, že tady slečna troll bohužel není…
Tak tady je také jedna vytrvalkyně: https://www.emimino.cz/…kovani/4236/
![]()
@Anonymní píše:
Zmínila jsem se před tchýni že mi kamarádka nabízela ať jedu s ní do Turecka k moři. Bylo to v září. Říkala jsem ji, ale že nikam nepojedu, protože mám dítě. Bavili jsme se o dovolených. A nevím kam bych dala syna na týden. A kdo by ho dával ráno do školky. Skončil mi rodičak. Ona se rozčílila, že chci jet s kamarádkou někam a bez rodiny. A že jsem na mateřské a v rodinném rozpočtu to bude chybět. Taky jsem prý sobecká a nepřemýšlím, že mám rodinu. Taky mi řekla, že jsem na hlavu padla. Upozorňuji, že jsem nikam nejela. A prý můj chlap dře a já chci jezdit po dovolených. Prý ještě nemám práci a sedím na zadku doma a pořádně jsem nepracovala. A jen ze státu beru sociální dávky. Skoncil mi v říjnu rodičak. Je mi 28. Předtím jsem pracovala. No naštvala mě. Chlap samozřejmě se přidal k ní, že ženský na mateřské nic nedělají a jsou jen na mobilu a kafíčko zatímco on dře. Popravdě mi přijde😁že mají mindrsaky ze svého života. Ona nemá ani 60 a ani se pořádně nepohne. Je nemocná prý z těžké práce. Má stary a neuklizený býtnarozdíl od nás, kteří si žijeme docela dobře. Nové zrekonstruovaný dům atd.. už padlo i že jsem jak královna a chlap dře…podle.me je to závist co myslíte? Mám to přejít nebo už tam nejezdít
Proč ses přivdala do rodiny primitivů?
@asddsa píše:
A je to vůbec její manžel? Píše můj chlap a jako tchýně se běžně nazývá i maminka přítele…
@asddsa píše:
protože vrána k vráně sedá?
@Barevné klubíčko píše:
Vzhledem k tomu, že je to převtělená, zde velmi známá Lilale, která se chtěla půl roku po rodičkáku válet doma a kreslit si, tak docela i chápu reakce její tchýně a jejího chlapa.Kdyby to byl někdo jiný, též napíšu, že to ti dva přehnali. Ale protože je zakladatelka taková, jaká je, tak si myslím, že jsou oni v právu. Nejspíš se jí nelíbí, že ji její chlap i tchýně už prokoukli.
Jee to je ta co nemohla po rodičáku jít hned do práce a chtěla si odpočinout, ahaaaa… detektiv Babočka hadr😆
Já mám tchýni pravý opak názor. Nechoď do práce a nepracuj tak dlouho, muži říkà to samé. Máme hypotéku a děti, musí se chodit do práce. Nejsem jak ona abych byla do pěti let věku dítěte doma a pak měla další dítě.
No v první řadě ses dostala do jakési zvláštní rodiny..
A tchýni do toho nic není - to především.
Tvůj manžel je ten jediný, kdo se k tomu může vyjadřovat…