Tchýně a příkrm

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.4.23 12:59
@Kryptozoo píše:
U nás nepomohlo vysvětlování, prosby, požadavky, nic.
Pomohlo jedině neustále u toho dítěte být a tychýni k děcku vůbec nepustit, případně mu ty věci zavčasu vyrvat z ruky bohužel.

To je smutné.:( a co třeba tomu dítěti dávala za jídlo?

• Citovat
  • Upravit
849
25.4.23 13:27

Základem je ovšem partner, který bude stát při tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.23 13:30
@Daisy86 píše:
Základem je ovšem partner, který bude stát při tobě.

S ním jsem se o tom bavila, je na mojí straně.

• Citovat
  • Upravit
849
25.4.23 13:42
@Anonymní píše:
S ním jsem se o tom bavila, je na mojí straně.

Super, tak ještě aby to dokázal i vyjádřit činy, až bude roztržka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32086
25.4.23 13:46
@Anonymní píše:
Nevím proč mě to tak rozhodilo, když to u nás ještě není aktuální problém. Asi jak si pochvalovala, jak mu chutná jeden takový přeslazený éčkový mléčný dezert z obchodu.

Tak je to dítě švagrové…tak bych to neřešila, to si musí švagrová vyřešit sama, jestli jí to vadí…u svého dítě bych to nedovolila, kdybych nechtěla, mohla by si říkat co chce…prostě ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.23 13:53
@Daisy86 píše:
Super, tak ještě aby to dokázal i vyjádřit činy, až bude roztržka

v to taky doufám. :roll: já už jenom vidím ty argumenty tchyně…vychovala jsem dvě děti, tak vím, co je pro děti dobré a co ne :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.4.23 13:56
@Monchichik píše:
Tak je to dítě švagrové…tak bych to neřešila, to si musí švagrová vyřešit sama, jestli jí to vadí…u svého dítě bych to nedovolila, kdybych nechtěla, mohla by si říkat co chce…prostě ne…

kdo ví, jestli je s tím vůbec obeznámena. U toho hlídání maminka dítěte být nemůže, tak podle mě ani neví, čím ho tchyně krmí. Ale přesně jak říkáte, plést se do toho nebudu.

• Citovat
  • Upravit
32086
25.4.23 14:03
@Anonymní píše:
v to taky doufám. :roll: já už jenom vidím ty argumenty tchyně…vychovala jsem dvě děti, tak vím, co je pro děti dobré a co ne :mrgreen:

Na to jí musíš říct, že právě ona už si svoje vychovala, teď si na řadě ty… :mrgreen: vymezit se od začátku, jinak se ti to už nepodaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.23 14:27
@Monchichik píše:
Na to jí musíš říct, že právě ona už si svoje vychovala, teď si na řadě ty… :mrgreen: vymezit se od začátku, jinak se ti to už nepodaří…

To máš pravdu, hned od začátku zatnout tipec. :mrgreen: děkuji

• Citovat
  • Upravit
32086
25.4.23 14:32
@Anonymní píše:
To máš pravdu, hned od začátku zatnout tipec. :mrgreen: děkuji

já jsem teda už skorotchyně…ale fakt nechápu, proč bych měla dělat něco, co by snacha nechtěla…mlčet teda moc nedokážu…ale prostě si řekneme co a jak a v pohodě… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.4.23 14:32
@Anonymní píše:
Nevím proč mě to tak rozhodilo, když to u nás ještě není aktuální problém. Asi jak si pochvalovala, jak mu chutná jeden takový přeslazený éčkový mléčný dezert z obchodu.

Viděla jsem složení těchto dezertů. :poblion: Jeden měl i 20 eček. Hnus. Já radši něco upeču. Dezerty a zákusky nekupuji.
Co říká švagrová na jídlo od tchyně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
25.4.23 17:50
@Anonymní píše:

Panebože, aby ses nezbláznila :roll: ono to dítě na to neumře. To spíš ty si dej mokrý hadr na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
25.4.23 23:20
@Anonymní píše:
To máš pravdu, hned od začátku zatnout tipec. :mrgreen: děkuji

To musíš. Ta moje se taky do všeho pořád montovala, tak jsem ji hned ze začátku vpálila, ať si pořídí další dítě, když ji to tak chybí. Jo. Assi drsný, ale pak byl klid. U druhého už do ničeho nekecala od narození. Prostè si musíš pak za tím stát. Teď to fakt neřeš, ono se to nějak vyřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
26.4.23 01:14
@Anonymní píše:
v to taky doufám. :roll: já už jenom vidím ty argumenty tchyně…vychovala jsem dvě děti, tak vím, co je pro děti dobré a co ne :mrgreen:

Tak rekni: „no vidite, vy uz jste si to vyzkousela, tak ted jsem na rade ja, tohle dite vy uz vychovavat nebudete“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
26.4.23 11:16
@Lucie_Sx píše:
Tak rekni: „no vidite, vy uz jste si to vyzkousela, tak ted jsem na rade ja, tohle dite vy uz vychovavat nebudete“.
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky