Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Daisy86 píše:
Základem je ovšem partner, který bude stát při tobě.
S ním jsem se o tom bavila, je na mojí straně.
@Anonymní píše:
S ním jsem se o tom bavila, je na mojí straně.
Super, tak ještě aby to dokázal i vyjádřit činy, až bude roztržka
@Anonymní píše:
Nevím proč mě to tak rozhodilo, když to u nás ještě není aktuální problém. Asi jak si pochvalovala, jak mu chutná jeden takový přeslazený éčkový mléčný dezert z obchodu.
Tak je to dítě švagrové…tak bych to neřešila, to si musí švagrová vyřešit sama, jestli jí to vadí…u svého dítě bych to nedovolila, kdybych nechtěla, mohla by si říkat co chce…prostě ne…
@Daisy86 píše:
Super, tak ještě aby to dokázal i vyjádřit činy, až bude roztržka
v to taky doufám.
já už jenom vidím ty argumenty tchyně…vychovala jsem dvě děti, tak vím, co je pro děti dobré a co ne ![]()
@Monchichik píše:
Tak je to dítě švagrové…tak bych to neřešila, to si musí švagrová vyřešit sama, jestli jí to vadí…u svého dítě bych to nedovolila, kdybych nechtěla, mohla by si říkat co chce…prostě ne…
kdo ví, jestli je s tím vůbec obeznámena. U toho hlídání maminka dítěte být nemůže, tak podle mě ani neví, čím ho tchyně krmí. Ale přesně jak říkáte, plést se do toho nebudu.
@Anonymní píše:
v to taky doufám.já už jenom vidím ty argumenty tchyně…vychovala jsem dvě děti, tak vím, co je pro děti dobré a co ne
Na to jí musíš říct, že právě ona už si svoje vychovala, teď si na řadě ty…
vymezit se od začátku, jinak se ti to už nepodaří…
@Monchichik píše:
Na to jí musíš říct, že právě ona už si svoje vychovala, teď si na řadě ty…vymezit se od začátku, jinak se ti to už nepodaří…
To máš pravdu, hned od začátku zatnout tipec.
děkuji
@Anonymní píše:
To máš pravdu, hned od začátku zatnout tipec.děkuji
já jsem teda už skorotchyně…ale fakt nechápu, proč bych měla dělat něco, co by snacha nechtěla…mlčet teda moc nedokážu…ale prostě si řekneme co a jak a v pohodě… ![]()
@Anonymní píše:
Nevím proč mě to tak rozhodilo, když to u nás ještě není aktuální problém. Asi jak si pochvalovala, jak mu chutná jeden takový přeslazený éčkový mléčný dezert z obchodu.
Viděla jsem složení těchto dezertů.
Jeden měl i 20 eček. Hnus. Já radši něco upeču. Dezerty a zákusky nekupuji.
Co říká švagrová na jídlo od tchyně?
@Anonymní píše:
Panebože, aby ses nezbláznila
ono to dítě na to neumře. To spíš ty si dej mokrý hadr na hlavu.
@Anonymní píše:
To máš pravdu, hned od začátku zatnout tipec.děkuji
To musíš. Ta moje se taky do všeho pořád montovala, tak jsem ji hned ze začátku vpálila, ať si pořídí další dítě, když ji to tak chybí. Jo. Assi drsný, ale pak byl klid. U druhého už do ničeho nekecala od narození. Prostè si musíš pak za tím stát. Teď to fakt neřeš, ono se to nějak vyřeší.
@Anonymní píše:
v to taky doufám.já už jenom vidím ty argumenty tchyně…vychovala jsem dvě děti, tak vím, co je pro děti dobré a co ne
Tak rekni: „no vidite, vy uz jste si to vyzkousela, tak ted jsem na rade ja, tohle dite vy uz vychovavat nebudete“.
@Lucie_Sx píše:
Tak rekni: „no vidite, vy uz jste si to vyzkousela, tak ted jsem na rade ja, tohle dite vy uz vychovavat nebudete“.
To je smutné.:( a co třeba tomu dítěti dávala za jídlo?