Tchýně manipulátor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
895
16.5.22 23:19
@ŽanetaPodloucka píše:
Jako zkousla jsem hodně ale tohle už je moc a došla jsem na to že se nebojí opravdu ničeho. Kdyby stal manžel aspoň za mnou. Ono když tam nebudu chodit já tak manžel jo a ona ho bude klidně navádět dál a dál.

@ŽanetaPodloucka tak manzel muze zustat u sve maminky, kdyz se nezastane sve zeny…asi jim nic nerika ani to, ze se po svatbe ma muz primknout ke sve zene a opustit sveho otce a matku, ze? Je to maman, od tech ruce dal.Nebo mu dat holt na vyber, opravdu bud ty nebo mama. Nam se tak do nasi rodiny montovala tchyne i tchan proste dvojka na :pocitac: at uz jsme kupovali stavebni parcelu, staveli pak dum (napr. chteli rozhodovat, kde si mame udelat okna…upozornuji, ze vse slo z nasi kapsy bez jejich financni podpory),rozsirovali rodinu o deti (to se montovali do pece, neustale telefonaty, nevyzadane rady a urazky na nase osoby, ze dite tyrame),rady kde mame mit co na zahrade, jak ma zahrada vypadat (chteli styl zelena louka, coz se nam nelibi a pak telefonaty, jaktoze to nemame podle nich),nakonec k nam dojeli na navstevu a tchyne zas byla v razi a behem 1-2hodin stihla udelat cca 5 stupidnich narazek a hloupych reci, tak jsem muzi rekla, at si je zkroti jinak opravdu konec…nevim, co presne jim povedel, ale od te doby je klid (a doufam, ze to tak i zustane)…jo a kdyz jsem tchyni upozornovala, ze chceme veci jinak nez dle jejich predstav, tak to bylo jako hazet hrach na stenu, tak proto to musel vyridit muj muz, ten ale neni maman, tak to zakladatelko budes mit hodne tezke, vzhledem k popisu situace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.22 13:39

Tak v šestinedělí měl být doma a starat se o sebe sám + pomáhat Tobě s domácností. Je to absolutní mamánek a slaboch. Bojím se, že se to nezlepší. Tchýně Tě cíleně týrá, nikdy jí nebudeš dobrá. Začni se vymezovat, nic si nenechej líbit, proti všemu se slušně ohraď. Uvidíš, jak se to bude vyvíjet. Můžeš ho zkusit dostat do poradny, ale spíš to nevidím. Jediné co by mohlo zafungovat je, kdyby tchýně šla i po tvém manželovi. To pomohlo u nás. Pak se manželovi rozsvítilo. Najednou už to nebyly „vymyšlené problémy mezi ženskýma“, ale byl to teror. A jak je teď po letech medová, když něco potřebuje. :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová