Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tip: Vše potřebné vám spočítá Těhotenská kalkulačka eMimino ♥
Bábi Zlopočasná píše:
Ono je to asi jedno, mne sa vsetky kalkulacky a doktori a utz zhodli ze porodim 10.11., mala som len jeden jediny termin, jedine podla pohybov som mala porodit 10.10. co ma vsetci vysmiali, taka nepresna babska metoda … a slecna sa narodila 13.10.
Nestraš, já nemám nic nachystané ![]()
Angua píše:Bábi Zlopočasná píše:Nestraš, já nemám nic nachystané
Ono je to asi jedno, mne sa vsetky kalkulacky a doktori a utz zhodli ze porodim 10.11., mala som len jeden jediny termin, jedine podla pohybov som mala porodit 10.10. co ma vsetci vysmiali, taka nepresna babska metoda … a slecna sa narodila 13.10.
Nějak se loudáš,mě chybí jen kolotoč nad postýlku ![]()
Nic není přesné, ani dle MS, ani kalkulačka, ani UTZ ani nic.. nikdy nevíš kdy se mimču zachce na svět ![]()
levmah28 píše:Angua píše:Nějak se loudáš,mě chybí jen kolotoč nad postýlkuBábi Zlopočasná píše:Nestraš, já nemám nic nachystané
Tak ten naštěstí kupovat nebudu
Jinak máme všecko po starším, takže vlastně zbývá jenom oprat - což by zvládl snad i drahý s nápovědou od mamky. A dodělat košík na mimino, ale bez toho bysme chvíli přežili ![]()
Angua píše:levmah28 píše:Tak ten naštěstí kupovat nebuduAngua píše:Nějak se loudáš,mě chybí jen kolotoč nad postýlkuBábi Zlopočasná píše:Nestraš, já nemám nic nachystané
Ono je to asi jedno, mne sa vsetky kalkulacky a doktori a utz zhodli ze porodim 10.11., mala som len jeden jediny termin, jedine podla pohybov som mala porodit 10.10. co ma vsetci vysmiali, taka nepresna babska metoda … a slecna sa narodila 13.10.Jinak máme všecko po starším, takže vlastně zbývá jenom oprat - což by zvládl snad i drahý s nápovědou od mamky. A dodělat košík na mimino, ale bez toho bysme chvíli přežili
A ke kterému dr chodíš?
Angua píše:levmah28 píše:Tak ten naštěstí kupovat nebuduAngua píše:Nějak se loudáš,mě chybí jen kolotoč nad postýlkuBábi Zlopočasná píše:Nestraš, já nemám nic nachystané
Ono je to asi jedno, mne sa vsetky kalkulacky a doktori a utz zhodli ze porodim 10.11., mala som len jeden jediny termin, jedine podla pohybov som mala porodit 10.10. co ma vsetci vysmiali, taka nepresna babska metoda … a slecna sa narodila 13.10.Jinak máme všecko po starším, takže vlastně zbývá jenom oprat - což by zvládl snad i drahý s nápovědou od mamky. A dodělat košík na mimino, ale bez toho bysme chvíli přežili
No ja som si tasku do porodnice balila z nahleho popudu o polnoci, styri hodiny predtym nez mi praskla voda … poslednu varku pradla pre mimino uz pral manzel sam a panikaril, lebo v nej boli kosielky do porodnice, chudak maly.
Mimochodom, vsetci mi vraveli ze nedonosene mimino vyzera uplne inak ako to moje, a ze aj pri 36+0 je „hotove“.
levmah28 píše:Angua píše:A ke kterému dr chodíš?levmah28 píše:Tak ten naštěstí kupovat nebuduAngua píše:Nějak se loudáš,mě chybí jen kolotoč nad postýlkuBábi Zlopočasná píše:Nestraš, já nemám nic nachystané
K Čechovi…
Bábi, tak to tak asi mělo fakt být ![]()
http://www.ulekare.cz/…y-kalendar-5
To je jedna.
Tahle je lepší, sice tam nemůžeš zadat datum početí, ale když zadáš datum poslední MS, objeví se ti předpokládaný den početí a další zajímavosti o miminku.
http://email.seznam.cz/redir?…
Tak ten můj druhý odkaz měl být stejný jako vložila Anqua
nějak jsem to blbě skopčila. ![]()
Těhotenská kalkulačka pracuje s průměrem.
Já jsem neotěhotněla ve dnech ovulace, i když jsem zadala všechny hodnoty správně, kromě luteální fáze, kterou neznám, protože neměřím BT a nijak nezkoumám ovulaci.
Buď přišla ovulace dřív - hned po MS, nebo měly spermie velkou výdrž - skoro týden, mám tam lednici ![]()
Den početí vím jistě, protože shodou okolností bylo jen jedno snažení/nesnažení v měsíci.
Stáří miminka podle UTZ zatím nevím,jsem v 8. týdnu.
Anonymní píše:
Těhotenská kalkulačka pracuje s průměrem.
Já jsem neotěhotněla ve dnech ovulace, i když jsem zadala všechny hodnoty správně, kromě luteální fáze, kterou neznám, protože neměřím BT a nijak nezkoumám ovulaci.
Buď přišla ovulace dřív - hned po MS, nebo měly spermie velkou výdrž - skoro týden, mám tam lednici
Den početí vím jistě, protože shodou okolností bylo jen jedno snažení/nesnažení v měsíci.
Stáří miminka podle UTZ zatím nevím,jsem v 8. týdnu.
No pak víš den sexu, ale ne den početí. Když nevíš, kdy byla ovulace, nemužeš znát den početí.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na svojí kamarádku…
dne 26.12.2012 měla nechráněný pohl. styk se svym přítelem, dne 29.12.2012 dostala, ale menstruaci…jenže potom měla v lednu 2013 také nechráněný pohl. styk ale s jiným mužem a to okolo 13.1…
kamarádka porodila 1.10.2013… ale termín měla na 7.10.2013
MOHLI BY JSTE BYT TAK HODNÍ A POMOCT NÁM PROSÍM S VÝPOČTY KOHO BY TO MIMINKO MOHLO BÝT PROSÍM? DĚKUJEME ![]()