Těhotenská kalkulačka

Tip: Vše potřebné vám spočítá Těhotenská kalkulačka eMimino ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50725
16.11.11 17:39
Bábi Zlopočasná píše:
Ono je to asi jedno, mne sa vsetky kalkulacky a doktori a utz zhodli ze porodim 10.11., mala som len jeden jediny termin, jedine podla pohybov som mala porodit 10.10. co ma vsetci vysmiali, taka nepresna babska metoda … a slecna sa narodila 13.10. :nevim:

Nestraš, já nemám nic nachystané :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
16.11.11 17:43
Angua píše:
Bábi Zlopočasná píše:
Ono je to asi jedno, mne sa vsetky kalkulacky a doktori a utz zhodli ze porodim 10.11., mala som len jeden jediny termin, jedine podla pohybov som mala porodit 10.10. co ma vsetci vysmiali, taka nepresna babska metoda … a slecna sa narodila 13.10. :nevim:

Nějak se loudáš,mě chybí jen kolotoč nad postýlku :-D

• Citovat
  • Upravit
36544
16.11.11 17:45

Nic není přesné, ani dle MS, ani kalkulačka, ani UTZ ani nic.. nikdy nevíš kdy se mimču zachce na svět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.11 17:48

a neznas prosim te stranku na takovou kalkulacku?

• Citovat
  • Upravit
36544
16.11.11 17:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.11.11 17:49
levmah28 píše:
Angua píše:
Bábi Zlopočasná píše:

Tak ten naštěstí kupovat nebudu :lol: Jinak máme všecko po starším, takže vlastně zbývá jenom oprat - což by zvládl snad i drahý s nápovědou od mamky. A dodělat košík na mimino, ale bez toho bysme chvíli přežili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
16.11.11 17:51
Angua píše:
levmah28 píše:
Angua píše:
Bábi Zlopočasná píše:
Tak ten naštěstí kupovat nebudu :lol: Jinak máme všecko po starším, takže vlastně zbývá jenom oprat - což by zvládl snad i drahý s nápovědou od mamky. A dodělat košík na mimino, ale bez toho bysme chvíli přežili :lol:

A ke kterému dr chodíš?

• Citovat
  • Upravit
16.11.11 17:53
Angua píše:
levmah28 píše:
Angua píše:
Bábi Zlopočasná píše:
Tak ten naštěstí kupovat nebudu :lol: Jinak máme všecko po starším, takže vlastně zbývá jenom oprat - což by zvládl snad i drahý s nápovědou od mamky. A dodělat košík na mimino, ale bez toho bysme chvíli přežili :lol:

No ja som si tasku do porodnice balila z nahleho popudu o polnoci, styri hodiny predtym nez mi praskla voda … poslednu varku pradla pre mimino uz pral manzel sam a panikaril, lebo v nej boli kosielky do porodnice, chudak maly.
Mimochodom, vsetci mi vraveli ze nedonosene mimino vyzera uplne inak ako to moje, a ze aj pri 36+0 je „hotove“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.11.11 18:03
levmah28 píše:
Angua píše:
levmah28 píše:
Angua píše:
Bábi Zlopočasná píše:
A ke kterému dr chodíš?

K Čechovi…

Bábi, tak to tak asi mělo fakt být :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
16.11.11 18:19

http://www.ulekare.cz/…y-kalendar-5
To je jedna.

Tahle je lepší, sice tam nemůžeš zadat datum početí, ale když zadáš datum poslední MS, objeví se ti předpokládaný den početí a další zajímavosti o miminku.
 http://email.seznam.cz/redir?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
16.11.11 18:19

Já si chodím číst na http://tehotenstvi.academy.sk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
16.11.11 19:27

Tak ten můj druhý odkaz měl být stejný jako vložila Anqua :-)) nějak jsem to blbě skopčila. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.11 08:28

Těhotenská kalkulačka pracuje s průměrem.
Já jsem neotěhotněla ve dnech ovulace, i když jsem zadala všechny hodnoty správně, kromě luteální fáze, kterou neznám, protože neměřím BT a nijak nezkoumám ovulaci.
Buď přišla ovulace dřív - hned po MS, nebo měly spermie velkou výdrž - skoro týden, mám tam lednici :mrgreen:
Den početí vím jistě, protože shodou okolností bylo jen jedno snažení/nesnažení v měsíci.
Stáří miminka podle UTZ zatím nevím,jsem v 8. týdnu.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
17.11.11 12:54
Anonymní píše:
Těhotenská kalkulačka pracuje s průměrem.
Já jsem neotěhotněla ve dnech ovulace, i když jsem zadala všechny hodnoty správně, kromě luteální fáze, kterou neznám, protože neměřím BT a nijak nezkoumám ovulaci.
Buď přišla ovulace dřív - hned po MS, nebo měly spermie velkou výdrž - skoro týden, mám tam lednici :mrgreen:
Den početí vím jistě, protože shodou okolností bylo jen jedno snažení/nesnažení v měsíci.
Stáří miminka podle UTZ zatím nevím,jsem v 8. týdnu.

No pak víš den sexu, ale ne den početí. Když nevíš, kdy byla ovulace, nemužeš znát den početí.

• Citovat
  • Upravit
Lucinka123654789LUCKA
10.11.13 14:01

dotaz

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na svojí kamarádku…

dne 26.12.2012 měla nechráněný pohl. styk se svym přítelem, dne 29.12.2012 dostala, ale menstruaci…jenže potom měla v lednu 2013 také nechráněný pohl. styk ale s jiným mužem a to okolo 13.1…

kamarádka porodila 1.10.2013… ale termín měla na 7.10.2013

MOHLI BY JSTE BYT TAK HODNÍ A POMOCT NÁM PROSÍM S VÝPOČTY KOHO BY TO MIMINKO MOHLO BÝT PROSÍM? DĚKUJEME :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky