Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tip: Vše potřebné vám spočítá Těhotenská kalkulačka eMimino ♥
@listulinka píše:
Zdravim holky mam takovy problem dne 13,10, jsem podvedla pritele a jsem tehotna ale problem je v tom ze jsem v te dobe spala i se svym pritelem jsem uplne zoufala protoze nevim jestli to je pritelovo nebo toho s kterym sem mu zahla
No tak na to jen říct: modlit se a doufat, ted to nijak nezjistíš, ale jsi potrestaná slušně, toto se nedělá ![]()
@listulinka píše:
Zdravim holky mam takovy problem dne 13,10, jsem podvedla pritele a jsem tehotna ale problem je v tom ze jsem v te dobe spala i se svym pritelem jsem uplne zoufala protoze nevim jestli to je pritelovo nebo toho s kterym sem mu zahla
No tvoji situaci ti opravdu nezávidím. Záleží kdy jsi měla posl. menstruci a jestli víš kdy byla ovulace??Možná by s epodle toho dalo určit čí to dítě je ![]()
@listulinka píše:
Kdy si měla poslední menses a jak máš dlouhý cyklus? Víš, kdy máš ovulaci?
Ale jsi koza, o tom žádná. Jednak se to nedělá a jednak existuje něco jako chráněný styk. Taky si mohla mít HIV místo pozitivního testu ![]()
@nadus píše:
Tak snad jeden nebyl Sved a druhy z Afriky…
@listulinka píše:
no a kdy jsi měla poslední menstruaci?
Ahoj. Prosím můžete mi poradit? 10.1. Jsem měla poslední ms. A 26.1. Jsem byla na embryotranferu embryo bylo asi 3-4 dny starý než mi ho zavedli. A dneska je 20.2. A jsem tehotna. Ale nevím v jakym sem tydnu-měsíce?
Ahoj holky, prosím jak moc pravdivá je těhotenská kalkulačka? ![]()
@kopejka Jak jsou na internetu těhotenské kalkulačky.. Zadáš poslední den MS a tam ti to spočítá datum porodu a cca jaký jsi týden
jinak se termín porodu a jaký jsi týden vypočítat nedá, než podle menstruace
jedině pak na ultrazvuku který se ale dělá až tak ve 12tém týdnu, kde třeba zjistí, že mimi je o např. dva dny starší než podle MS. Takže je to spolehlivé 100% ![]()