Těhotenská kalkulačka

Tip: Vše potřebné vám spočítá Těhotenská kalkulačka eMimino ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9719
4.9.16 17:43

@JuliF no tak ty to počítají přesně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
4.9.16 17:45

@Blackyyy Děkuji za odpověď. Je mi jasné, že jinak se to zjistit nedá. Jen jsem nevěděla, jestli tomuhle můžu věřit. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
4.9.16 18:23

@JuliF ona pravdivá je :nevim: :lol: Ale záleží jaký den cyklu jsi otěhotněla. :-) Kalkulačka počítá s tím, že ovulace je ideálně kolem 14 DC. Což samozřejmě né každý splňuje. :mrgreen: Někdo má ovulaci už 10DC, někdo až třeba 23 DC.
Těhotenská kalkulačka ti vypočítá termín porodu dle poslední MS s tím, že se bere jako den ovulace cca 14DC.
Další termín porodu pak stanoví gynekolog dle velikosti plodu na ultrazvuku. Někdy to souhlasí, někdy ne. Stane se, že se to může lišit i o dva týdny třeba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
4.9.16 18:34

@Yasminn Mně jde o to, že beru léky na podporu vajíček.. 16.8 jsem byla u DR a řekl mi, že ten den a druhý se máme snažit, protože tam jsou dvě vajíčka. A MS stále nikde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
4.9.16 18:46

@JuliF tak pokud jsi byla na folikulometrii, tak asi víš kdy byla ovulace. :-) Pokud jsi tento cyklus otěhotněla, tak už by jsi měla test pozitivní. Udělej test a uvidíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
4.9.16 18:50

@Yasminn Nebyla, byla jsem jen u svého DR… Ten den měla být ovulace.. Do města to mám daleko, tak pokud to do příštího týdne nedostanu. Sjedu do města. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
4.9.16 18:53

@JuliF no pokud ti tvůj lékař řekl, že tam vidí dvě vajíčka, tak to vlastně je ta folikulometrie. Určitě měřil jak jsou cca velká. :-) proto ti také řekl, kdy se máte snažit. :-)
A nějaké příznaky máš? Krom toho, že MS nedorazila? :think: Jak máš dlouhé cykly?
Držím palce. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
4.9.16 19:00

@Yasminn Po 27 dnech.. Ani mi neřekl jak jsou veliká.. Mám zvětšené dvorce.. Bolejí mě prsa, píchá mi v místech jak jsou vaječníky.. A strašně mě bolí v kříži.. Což já na záda vůbec netrpím :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
4.9.16 19:03

@JuliF no tak ty jsi jasná :palec: :mrgreen: tak až se dostaneš do města kup test a šup testni!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2314
4.9.16 19:05

@Yasminn Tak uvidíme no.. Děkuji!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie