Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsme ve 13.tt a na jídlo nemám chuť vůbec, neustále mi je špatně od žaludku, jako bych byla přejedená. Necítím ani pocit hladu, pak se najít a kolikrát se mi uleví. Je to normální, ono se to s těmi chutěmi trochu přehání ![]()
Celé těhotenství jsem žádné takové chutě , jak se popisují, neměla.
Přijde mi, že to některé baby přehánějí, aby byly zajímavé ![]()
Za cele tehotenstvi jsem nepoznala co jsou to tehotenske chute
jedla jsem uplne stejne jako normalne,obcas jsem mozna misto pulky hagen dasze snedla cely,ale jinak jako chute na okurky apod fakt neznam ![]()
Nemusíš mít žádné chutě, já u prvního neměla chuť na nic celé těhotenství, teď u druhého sem se první trimestr na jídlo nemohla ani podívat a v druhém když je mi líp tak mívám chuť na čokoládu, ale že bych jedla dorty s kyselou okurkou, olizovala omítku apod to fakt ne ![]()
@Twixinka píše:
Za cele tehotenstvi jsem nepoznala co jsou to tehotenske chutejedla jsem uplne stejne jako normalne,obcas jsem mozna misto pulky hagen dasze snedla cely,ale jinak jako chute na okurky apod fakt neznam
Kyselý okurky jím furt
Ani těhotná být nemusím.
Sežeru na posezení celou sklenici ![]()
Letos jich musím zavařit víc, už mi dochází zásoba a sezona daleko
![]()
@Šmoulice tak ja je zase tolik nejim,jen me napadly,ptze je to takova typicka tehotenska chut
jinak je taky nakladame samo domo ![]()
@Šmoulice píše:
Celé těhotenství jsem žádné takové chutě , jak se popisují, neměla.
Přijde mi, že to některé baby přehánějí, aby byly zajímavé
nemusi prehanet jen to prostě maji jinak..
KLid. První těhotenství nic, druhé nechutenství až do půlky druhého trimestru, teď ve 12 tt žeru na co přijdu. U obou holek jsem ale v závěru těhotenství jedla jahody a melouny na kila- to ovšem připisuji spíše létu.
Ono je to prostě individuální ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat je normální že nemám žádné těhotenské chutě?![]()
dnes už jsem 9+5tt a spíš mám od samého začátku těhotenství nechuť k jídlu i přesto že mám hlad
Vyloženě těhotenské chutě jsem neměla. Jen mě zaujalo, jak moc mi nechutnala zubní pasta, kterou běžně máme. A víc jsem šla po mase. Nekonec se ukázalo, že je to dobře, protože jsem nemohla kvůli těhotenské cukrovce sladké.
mam za sebou dve tehotenstvi a neznam zadnou nevolnost, zvraceni, tehotenske chute ci nechute, necitila jsem zadne pachy ani jsem nemela splasene hormony, vykyvy nalad, plactivost ci hysterii. proste jsem se chovala uplne normalne ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat je normální že nemám žádné těhotenské chutě?![]()
dnes už jsem 9+5tt a spíš mám od samého začátku těhotenství nechuť k jídlu i přesto že mám hlad
je to normální…vetsinou do13 tt se spíše hubne…vyloženě chutějsem měla u prvniho ž 14 dnu před porodem a u druheho tak od 7mesice. ale ne že bych hodne jedl spíš naopak ale že jsem měla chut na hořčici a uzený
Ahoj chci se zeptat dneska jsem 5+2 tt a je normální že mám už chutě? Sním vše co vidím a i to co normálně nesnáším. U prvního těhotenství jsem to měla až kolem 5. Měsíce ![]()
Ahoj, chci se zeptat je normální že nemám žádné těhotenské chutě?