Těhotenské chutě k jídlu

Anonymní
26.1.19 20:18

Těhotenské chutě k jídlu

Ahoj, chci se zeptat je normální že nemám žádné těhotenské chutě? :? :think: dnes už jsem 9+5tt a spíš mám od samého začátku těhotenství nechuť k jídlu i přesto že mám hlad :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
26.1.19 20:20

Jsme ve 13.tt a na jídlo nemám chuť vůbec, neustále mi je špatně od žaludku, jako bych byla přejedená. Necítím ani pocit hladu, pak se najít a kolikrát se mi uleví. Je to normální, ono se to s těmi chutěmi trochu přehání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
26.1.19 20:22

Celé těhotenství jsem žádné takové chutě , jak se popisují, neměla.
Přijde mi, že to některé baby přehánějí, aby byly zajímavé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka

Za cele tehotenstvi jsem nepoznala co jsou to tehotenske chute ;) jedla jsem uplne stejne jako normalne,obcas jsem mozna misto pulky hagen dasze snedla cely,ale jinak jako chute na okurky apod fakt neznam :lol:

• Citovat
  • Upravit
37131

Nemusíš mít žádné chutě, já u prvního neměla chuť na nic celé těhotenství, teď u druhého sem se první trimestr na jídlo nemohla ani podívat a v druhém když je mi líp tak mívám chuť na čokoládu, ale že bych jedla dorty s kyselou okurkou, olizovala omítku apod to fakt ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
26.1.19 20:24
@Twixinka píše:
Za cele tehotenstvi jsem nepoznala co jsou to tehotenske chute ;) jedla jsem uplne stejne jako normalne,obcas jsem mozna misto pulky hagen dasze snedla cely,ale jinak jako chute na okurky apod fakt neznam :lol:

Kyselý okurky jím furt :mrgreen: Ani těhotná být nemusím.
Sežeru na posezení celou sklenici :mrgreen:
Letos jich musím zavařit víc, už mi dochází zásoba a sezona daleko :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
26.1.19 20:31

@Šmoulice tak ja je zase tolik nejim,jen me napadly,ptze je to takova typicka tehotenska chut :mrgreen: jinak je taky nakladame samo domo ;)

• Citovat
  • Upravit
12007
26.1.19 20:35

tragedie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
26.1.19 20:36
@Šmoulice píše:
Celé těhotenství jsem žádné takové chutě , jak se popisují, neměla.
Přijde mi, že to některé baby přehánějí, aby byly zajímavé :roll:

nemusi prehanet jen to prostě maji jinak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twixinka
26.1.19 20:40

@Lekninka91 velice prinosny prispevek :roll:

• Citovat
  • Upravit
2248
26.1.19 21:24

KLid. První těhotenství nic, druhé nechutenství až do půlky druhého trimestru, teď ve 12 tt žeru na co přijdu. U obou holek jsem ale v závěru těhotenství jedla jahody a melouny na kila- to ovšem připisuji spíše létu.
Ono je to prostě individuální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
26.1.19 21:48
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat je normální že nemám žádné těhotenské chutě? :? :think: dnes už jsem 9+5tt a spíš mám od samého začátku těhotenství nechuť k jídlu i přesto že mám hlad :zed:

Vyloženě těhotenské chutě jsem neměla. Jen mě zaujalo, jak moc mi nechutnala zubní pasta, kterou běžně máme. A víc jsem šla po mase. Nekonec se ukázalo, že je to dobře, protože jsem nemohla kvůli těhotenské cukrovce sladké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
26.1.19 22:01

mam za sebou dve tehotenstvi a neznam zadnou nevolnost, zvraceni, tehotenske chute ci nechute, necitila jsem zadne pachy ani jsem nemela splasene hormony, vykyvy nalad, plactivost ci hysterii. proste jsem se chovala uplne normalne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
26.1.19 22:09
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat je normální že nemám žádné těhotenské chutě? :? :think: dnes už jsem 9+5tt a spíš mám od samého začátku těhotenství nechuť k jídlu i přesto že mám hlad :zed:

je to normální…vetsinou do13 tt se spíše hubne…vyloženě chutějsem měla u prvniho ž 14 dnu před porodem a u druheho tak od 7mesice. ale ne že bych hodne jedl spíš naopak ale že jsem měla chut na hořčici a uzený

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ukecana15
24.11.19 11:11

Ahoj chci se zeptat dneska jsem 5+2 tt a je normální že mám už chutě? Sním vše co vidím a i to co normálně nesnáším. U prvního těhotenství jsem to měla až kolem 5. Měsíce :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky