Těhotenské tankiny v Praze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Těhotenské tankiny v Praze
Prosím o tip, kde sehnat těhotenské tankiny, ideálně kamenný obchod v Praze, ráda bych vyzkoušela. Našla jsem něco online, ale buď jsou hodně drahé (1500 a víc), nebo nemají dobrý střih (potřebuji podporu pro velká prsa, jinak mám průměrnou postavu, velikost 40/42)
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Hm, já koupila klasické jednodílné plavky v Decathlonu asi za 400 Kč a na plavání stačí. Ale pokud chceš dělat parádu, tak moc neporadím, moc toho nemají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V nextu - výběr si na jejich www a nech poslat do kamenného obchodu- měla jsem je také jsou super- nosím je i teď jako netehotna ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja Já chci hlavně tankiny a ne jednodílné plavky. Potřebuji mít možnost, převléct si po koupání suchý spodní díl (zdravotní důvody), takže ideál tankiny vršek a k němu více kalhotek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hazentla Jasný, já chodím plavat jen do bazénu do slané, tak tohle neřeším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sofierules Díky, jestli správně koukám, tak na webu teď nenabízejí žádné těhotenské
Ale dřív měli nádherné, našel Google ![]()
Zkusím se tam zeptat, kdyžtak risknu BonPrix, ten má výběr. Moc díky za tip. ![]()
Příspěvek upraven 11.05.18 v 09:07
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@P4ja Tak proto jsem dávala už do nadpisu, že sháním tankiny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hazentla Jasný a proto, jsem psala, že jsem koupila jednodílné v Decathlonu, ale že tam nemají ty, co scháníš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem těhotenské tankiny z Bonprixu, nebyly ani moc drahé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dana.dv jj, taky na ně koukám a dost možná objednám a holt risknu, že budu vracet, když nesedne velikost. Škoda, že nemají možnost vyzkoušení, jako třeba Astratex nebo ten Next.
Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hazentla mají -nee ty si je necháš z UK poslat do nextu v Praze dle tvého výběru a buď je pak vezmeš nebo jim je necháš a vrátí ti peníze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Hazentla Brala jsem o číslo menší a nosím je i dál i netěhotná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit