Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@janvana děkuji ti, já myslím, že si to tu přejeme všechny. No nic víc nevymyslím, musím čekat a doufat. pa pa
@amelie111 promiň, že se sem tam vkrádám, ale třeba tě trochu potěším - mě se ukázal dušík až devátý den po KET. A to se ukázal až po limitu, myslela jsem, že se opět nepovedlo a po nějaké době tam byl duch. Držím palce, ať se ti zadaří.
@amelie111 neboj všechno dopadne dobře
držíme palečky
otestuj si to v pondělí a krev ve středu rozhodne
každá z nás to má opravdu jiné, když jsem to četla v diksuzích
![]()
@Lemurk doufám, že na mě ještě čárka vykoukne
a děkuji moc za tvůj příspěvek.
@simcaak to je pravda, moje kamarádka už dávno věděla, že čeká miminko a test byl negativní. No, ale že bych já měla to „štěstí“ a patřila do této skupiny?…
. Musím vyčkat a říkat si, že to bylo brzy a prostě krev je jistota, tak vydržím do středy. ![]()
@amelie111 píše:
@janvana ahojky, díky za optání, včera jsem se sem vůbec nedostala. No, jsem asi blbá, ale včera (6.den od KETu) jsem testovala a nic…![]()
. Možná je brzy. Cítím se stejně - unaveně, bolí mě břicho, ale jinak se cítím netěhotně, žádné pžíznaky. Ach ouvej, pokud to zase nevyšlo… Zkusím testovat později a uvidíme..pořád doufám, jsou holky, co se jim na testu dvě čárky objeví opravdu déle, tak snad to bude můj případ.
ahoj,
no já si také nmyslím, že 6.den po KET je to brzy…vydrž!
![]()
@Ladybird146 ano, ano, vyčkávám atestuji zítra, to je 10. den a mám obavy, že to nevyšlo. Prostě se cítím netěhotně, ale pak už teda nevím, co se mnou vymyslí v CARu. Já se na to asi na nějaký čas vykašlu. Taky začíná být problém s financema…no, jo, není to jednoduché. ![]()
@amelie111 neztrácej iluze…
musíš věřit
zítra je 10den tak si v klidu udělej testík, středa krev rozhodne.Ja když zacala testovat tak jsem na sobě nepozorovala nic, mimo bolesti prsou( obcas )jinak nic. ![]()
zítra nám dej zprávu…držím palečky
![]()
Ahojky holky, tak dnes 10. den po KET jsem testovala. Test úplně sněhobílý.
Jinak jsem si hodila popisky, co jak u mě, aby se to nemuselo stále vypisovat. No, tak jdu něco dělat, ať na to nemusím myslet. Mějte se.pa
@amelie111 ..neboj..ješte je orpavdu čas, drž se kočko a neztrácej naději
na tu krev jde ve středu?? ![]()